• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Askitom
Ne istersin benden ne ismarlayayim sana :))))) Valla bu bakimsiz halimle beni 32 -35 araligina koydun ya ne dilersen dile benden :))) Bebek dogunca ben 43 olucam canim benim. Gerci 35 sana cok uzak geliyodur belki ama cok cabuk geciyor yillar.Bebek sag salim gelsede bende sacimi basimi toparlasam eski hallerime dönsem artik diyorum.Cok yasa sen.

masallah kızına
evet bak bu ıyı haber
350de kalması cok ıyı
benımde 400 falan tutar sanırım normal dogum
aldıklarınız da hayırlı olsunn
artık cok az kaldııı

BEN TIRSIYORUMMMM
VE COK KORKUYORUMMM
ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSIN

Askitom
Orayi bende hic sevemedim.Sonradan karisik cok insan gelmis o yüzden samimiyet olmayan bi yer.Ben Bostanci da otururdum orda calisirken bazen 8 dak da varirdim isyerine otobanda cok hizli giderdim oglan dogduktan sonra öyle yavas araba kullaniyorumki esim inanamiyor arkandaki arabada olsam delirirdim diyor.Insanin cocugu olmadan önce hayat daha basit geliyor yas kac olursa olsun.

Meltem abla
canın sagolsun
bellı mı olur
kısmetse ılerde zıyaretıne gelırız
bulgar vatandaslıgından dolayı ab vatandasıyım ya ben
belkı gelmek nasıp olur
ama ınan 43 hıcmı hıc gostermıyosun
yanı agzım acık kaldı ınan
2 kere baktımmm
tabıkı sacını boyatacaksın
ınsan degısıklıgı ıyı hıssedıyor kendını
bu arada oglun cok kucuk
gec mı evlendın

EVET MELTEM ABLA
sevılecek yer degıl de işte
sanayı burda olunca
iş bulmak cok daha kolay
ama dedımya heryerden ınsan var
kımseye guven yok
allahtan bız guzel bır mahallede oturuyoruz
karsı komsumuz annemlerın BULGARISTANDAN komsusu
herkes bırbırını tanıyor,
yoksa sıte hayatı burada cok zor
annemden bılıyorum
turlu turlu ınsanlar,degısık yasam tarzı o sekılde devam edıyor
ama dedım ya guzel bır mahalle burası
zaten cogunlukla İSTANBULA GIDIYORUZ GEZMEYE
burada gezecek yer yok cunku
HAKLISIN DAHA DOGMADAN BEBEGIM
BIYERIM AGRISA ILK ONCE ONU DUSUNUYORUM,
ALLAHIM BEBEGIME BISEY OLMASIN DIYE YALVARIYORUM

meltem abla aşkıtom sağ olun ikinizde ..Umarım hepimizin bebekleri sağlıklı doğar ve büyür..Yalnız birisi dün canımı çok sıktı 2 gündür aklımdan çıkaramıyorum üfff.Sinir etti bizi...

Askitom
Ben hic yasimi göstermedim zaten o konuda cok sansliyim ya. Esimle 35 de evlendim Oglumu 36 da dogurdum kismetimiz kaderimiz öyleymis esimde pek belli etmez yasini oda 45 sakallar beyaz olunca yasi belli oluyor. Biz hayati bitirdik ondan sonra birbirimizin karsisina ciktik .

Ne zaman bu tarafa gelirseniz misafirim olursunuz canim.Gelin degisik yerler görün yasiniz gencken.

meltem abla
kısmetse degısık yerler gormek ısterım,
tesekkur ederım cok ıncesın
bana da pek yasımı gostermedıgım solenır
ınsan ayrı bır moral buluyor
evet eşin bıraz gosterıyor,
mutluluk 35te yakalamış senı
tut pençesınden bırakma
aşk her yaşta guzel
ben eşimle evlendıgımde
21,5 esımde 29falandı.kı evlenmem ben bu yastan sonra uygun bulamam dıye dusunurmuş hep.kaç kişi bakıp dusunmusler.kısmet banaymış
kısmet işte nereden nereye

sen kalk bulgarıstanda dogup 13 yasına kadar orada yaşa
gel burada sana uzak bır memleketten sevdıgını bul
kaderde olunca oluyor bunu anladım

59500
hayırdır kım canını sıktı

özel degılse ne dedi

Ya aslında anlatmasam daha iyi ama....Neyse hadi anlatayım..Bizim bi komşu var yeni
..Aslında onunda yeni bebeği oldu...Kaynanam ve eltimle onu dolaşmaya gittik insanlık yaptık..Demez mi'' şey ben seni rüyamda gördüm benim gördüğüm rüyalar kesin çıkar ama ben senin rüyanı iyi görmedim söylemem..'' .......Ne şimdi bu? Tabiki ısrar ettim ve..Ve ne gördüğünü tekrar sordum..Benim bebeğimin...Ayyy söylemek bile istemiyorum..Ama madem bukadar anlattım hadi anlatayım..Bebeğimin öldüğünü görmüş..Ayyy sinir oldum..İnsan bunu 9 aylık hamile bi insan söylermi...Yadi iyi bişeymiş gibi anlatırmı yaha..Dengem bozuldu resmen..Eve gelip eşime anlattım..Eşimde sinir oldu ne kadar küfür varsa saydırdı::Ben zaten takıntılı bi insanım aklımdan çıkmıyo..Bide üstüne basa basa söylemezmi kesin çıkarmış onun gördüğü rüyalar.:Saruboceq:.Korkuyorum ya...:gitme:
Ne olur bebişime bişey olmasın...:Saruboceq:

ışte canımı sıkan olay bu...Bide üstüne üstlük anlattığım başka bi kişi daha demez mi onun gördüğü 2 rüya bende de aynen çıktı diye...2 side çıkmış yani...Nerden gittim ya...:gitme: Neyse moral bozuk ama yatma ya çalışıcam..mirmirmirmiriyi gecelermafoldumben

hu hu kımse yokmuuu

ben uyuyamadım
2 saattır yatakta donuyorummm
en sonunda kalktım

Back
X