Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
springy sen yenisin galibaa.s.1tanelerim selam,
Ben kıyafetler icin Omo baby kullanıyorum yumusatıcı olarak da yumos un baby sini kullanıyorum cok guzel kokuyo tavsiye ederim...
sonbahar41
ımkanın varsa bnm drumu tavsıye ederım
daha yenı oldugun ıcın
gelme sansın yuksek
ben cok ama cok memnunum
sağol canım,
biliyorum o hastaneyi de arkadaşım orda doğum yaptı. doktor yönünden şanslısın. ben de doktorumu seviyorum ama herkes sezeryan istiyor diye sanırım otomatiğe bağlamışlar.
yine de sezeryan diye ısrar etmedi ama dediğin gibi teşvik de etmedi.
söylediklerin cesaretlendirdi beni. gerçekten isteyip normal yapabilirim diye düşünüyorum şimdi, gerekirse iğneyle falan... bakalım hayırlısı olsun artık.. seni takipteyim :)
sağol canım,
biliyorum o hastaneyi de arkadaşım orda doğum yaptı. doktor yönünden şanslısın. ben de doktorumu seviyorum ama herkes sezeryan istiyor diye sanırım otomatiğe bağlamışlar.
yine de sezeryan diye ısrar etmedi ama dediğin gibi teşvik de etmedi.
söylediklerin cesaretlendirdi beni. gerçekten isteyip normal yapabilirim diye düşünüyorum şimdi, gerekirse iğneyle falan... bakalım hayırlısı olsun artık.. seni takipteyim :)
acıbadem ssk lıları ne kadar ücrete muayene ediyor peki biliyormusunuz bende akademi hastanesine gidiyorum gökhan gümüştaşa, tabi ben yeniyimde , tecrübelilerin tavsiyeleri üzerine ona gitmeye başladım onunla da devam ederim sanıyorum
Canım acıbademin ssk anlaşması yok...
Ben özel sağlık sigortam olduğu için indirimli muayene oluyorum, doğumum limitsiz ücretsiz olacak.
ama normal muayeneler 110 falan sanırım.
Hoyaa,
suni sancı ile doğurmuşsun. bahsetsene biraz... sancı ne kadar duydun? açılman ne zaman oldu? ne zaman epidurali yapıyolar?
lütfen bişeyler yaz... çok korkuyorum..
Maasallah ben de 37+2. haftamdayim, biz burdan yazisiyoruz iste, kim varsa o an online konusuyoruz, karisik digil aslinda sen de alisirsin zamanla. Gerci bebek dogunca vakit bulabilirsen.
Facebook da 2010 ocak anneleri diye bir grup var, Faceden bulup istek yollayabilirsin, Meltem abla da seni kabul eder.
Biz hizliyiz bizim yaklasik 20 bebegimiz dogdu bile kaydirigubbakcemile3
Hosgeldin canim bebek ve sen nasilsiniz?
Ben yumusatici kullandim makinenin elde yikama programina attim. Daha da ütülemedim
bebeklerin herşeylerini yıkıyosun bebekler için özel deterjanlar var çamaşır makinasında hassaslarda yıkıyosun sonrada ütüle yerleştir canım kısaca böyle
ben dalin sıvı bebek detarjanı ve yumuşatıcısından aldım. 40 derecede yıkadım. Battaniyeleri de yıkadım ama o büyük fermuarlı dışarısı için olanı yıkamadım daha çok bebeğimle temas edecek minik battaniyeleri yıkadım ama...
1tanelerim selam,
Ben kıyafetler icin Omo baby kullanıyorum yumusatıcı olarak da yumos un baby sini kullanıyorum cok guzel kokuyo tavsiye ederim...
lady tempo
bu dogum ısı beyınde bıtıyor
benım kızkardesım kocaelı tıp fakultesınde ogrencı
ve bızzat dogumlara gırıyor egıtım amaclı
ve bana tek tavsıye ettıgı normal dogum hemde sıddetle
en yakınımdan bunu duymak ınan cok onemlı
yapabılırsın bıraz cesaret
benımde ılk dogumum
korkuyorum ama
kardesım sezeryan ve normalın artı eksılerını anlattı bana
ve ben devamlı acı cekmektense
1 kez cekmeyı goze aldım
yınede allah hakkımızda hayırlısını versınn
Canım acıbademin ssk anlaşması yok...
Ben özel sağlık sigortam olduğu için indirimli muayene oluyorum, doğumum limitsiz ücretsiz olacak.
ama normal muayeneler 110 falan sanırım.
Hoyaa,
suni sancı ile doğurmuşsun. bahsetsene biraz... sancı ne kadar duydun? açılman ne zaman oldu? ne zaman epidurali yapıyolar?
lütfen bişeyler yaz... çok korkuyorum..
anneolmakıstıyorum hosgeldın
bende cıkmak uzreyım
gezmeye gıdecem