• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyy benim oğluşum da gelsinnnn,bebişler doğdukça merakım tavan yapmaya başladı. Ama neyse az daha beklesin de ocak 1 den sonra çıksın gelsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yalelcim bende de hafif bir şişlik var ayak bileklerimde ve ellerimde,druma söyledimm hergün tansiyonunu ölçeceksin ve sıfır tuzlu yiyeceksin dedi...

ayy demınden berı eşimle ana kucağıya uğrasıyoruz kurduk ama anlamadım ,
ben chıcconun doremı ana kucağını almıstım a kurduk ama bu sallanmıyor sadece bır pozısyonda duruyor dımdık koltuk sankı...yanı bebek nasıl durucak anlamadım ben hem yatar hem oturur pozısyon sandım ama değil galiba kutuda 0+ yazıyo ama...
alan varmı aranızda bundan yada bılgısı olan sallanmıyo bıle:(

ndk da mı dogum yapmıs ne zman kızlar.
saglıcakla buyutsun yavrusunu ohh 41.5 kere masallah..
maşallah yaa sıraya gıren gırene :)) korktum valla yarın dr benı yatırmasın hemen..

kızlar yarın esımın dogumgunu
bebek gelır mı dersınız kontrolumuz var.
kayınvalıdeme kalsa aldırtmıstık yarın kesın sezeryanla..
ama ben sancı gelsın ıstıyorum sezeryan bile olsa :((

Bakarsın yarın kendsi gelmek ister bebişin babannesini dinleyip kaydirigubbakcemile3 Ama gelse de artık bebişler 37. hafta itibariyle gelişimlerini tamamlamış bulunuyorlar,içeride kaldıkları sürede de kilo alımları devam ediyor. Hayırlısı olsun canım...

sdsmt ıyım cnm sen nasılsın
kayınpeder bızde
eşim yatagını hazırlıyor
bugun bol bol gezdım cnm
yoruldumm
aksam geldıgımde de bı suru yemek hazırladım
çok severım yemek yapmasını
eşim kızıyor yoruyorum kendımı dıye ama....
oyle son 9 gun kısmetse...

:uhm: sezeryanda olsa niye sancı istiyorsun canım öyle zor oluyor diyorlar hem normal doğum sancısı hem sezeryan acısı

çok saol sdsmt, bi kızımız olacak inşallah, önceki sohbetleri çok okumadım, sizin bebeğin cinsiyeti nedir? ben profilimi düzenlemeyi de beceremedim, size katılmakta geç kaldım sanırım ama doğum iznine yeni ayrıldım, şimdi artık daha çok zamanım olcak, bu arada sezeryanmı normal doğummu endişelerine girdim, sizde durum nedir

sdsmt ıyım cnm sen nasılsın
kayınpeder bızde
eşim yatagını hazırlıyor
bugun bol bol gezdım cnm
yoruldumm
aksam geldıgımde de bı suru yemek hazırladım
çok severım yemek yapmasını
eşim kızıyor yoruyorum kendımı dıye ama....
oyle son 9 gun kısmetse...

bende gezdim bugün kaydirigubbakcemile3 bebişe sepet yatak aldım ama daha gelmedi birde kapı süsünü filan aldım sepeti daha bitmemiş bende kapı süsümüzle altın yastığını alıp getirdim evimize :)
kayınpederin erkenmi yatıyor??
yine bilgisayarı istemesin senden kaydirigubbakcemile3

çok saol sdsmt, bi kızımız olacak inşallah, önceki sohbetleri çok okumadım, sizin bebeğin cinsiyeti nedir? ben profilimi düzenlemeyi de beceremedim, size katılmakta geç kaldım sanırım ama doğum iznine yeni ayrıldım, şimdi artık daha çok zamanım olcak, bu arada sezeryanmı normal doğummu endişelerine girdim, sizde durum nedir

Allah'ın izniyle benimde kızım olacak... aramıza katılmakta şu anlamda geç kaldın artık yavaş yavaş doğumlar başladı teker teker azalmaya başladık :) onun dışında geç kalmış sayılmazsın.. doğum şeklim normal görünüyor ama korkuyorum açıkcası :) aslına bakarsan sezeryandanda korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum..
benimde beklenen doğum tarihim 27 ocak kaydirigubbakcemile3

aşkitom biyerde okumuştum ama nerde hatırlamıyorum doğuma bir kaç gün kala vücut acayip enerjik oluyormuş...sende bu aralar kendini böyle dinç hissediyorsan bakarsın 9 günden önce doğurursun yerimseniben

beni de çok korkuttular nnormal doğumdan.. kadın doğum doktoru olan arkadaşlar sezeryanla doğum yaptı ve sezeryanı öneriyolar. benim ilk doğumum olcak ve ısrarla içimden hep normal doğum geiyor, öyle olmasını istiyorum... kafam allak bullak aslında bu konuda..etrafımdaki herkes başka bişey sölüyo..kızıma isim de bulamadım, siz buldunuzmuu

Back
X