• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun...

nerden görücez aşkitom?

karman çorman bir iğne oluyorum. tam olarak içinde ne olduğunu bilmiyorum şimdi açıkçası. haftada 1 vurunuyorum ben.
doktorun günde 3 dediyse, azaltma pamuk, dayan canım.

azaltmıyorum canım yaa dr dedi 2tane alabilirsen 3dedi bende dayanmaya çalışıp alıyorum işte ee biz aynı durumdayız sana yapılan iğne ne meraklandım şimdi neyse hayırlısı olsun allah yardımcımız olsun bakalım

hantecım dayan cnmm

o dedıklerının hepsını bende yasadım
2 farkla
kram sola gırıodu
domuz grıbı asısı oldugum kolum acımadı hiç
kac gunun kaldı

sagol canım, dayanacagız el mahkum yeterkı hayırlısı olsun. benım 13 ocak dogum tarıhı gözukuyor ama hala normal mı sezeryanmı bellı degıl perşembe kontrolumuz var o zmaan bellı olur sanırsam??? persembeye kadar gelmesınn lutfen...
senın daha da az günün kaldı galıba...a.s.

oo kıyamam sana ben.
ben de otururu pozisyonda uyuyorum. dönemiyorum sağa-sola falan... çok iyi anlıyorum seni hante.
kramp girmemesi için, doktorun magnezyum verdi mi;? ben günde 2 kez içiyorum magnezyum.

böyle senı anlayan bırılerı olunca bıl eınsan rahatlıyor bı nebze ınan kı, sagol canım. kocişim sıkıntılarımı nasıl can kulagıyla dınlesede yasamayan bılems valla...magnezyum kullanmadım canım, bu kramp olayı bu gunlerde yenı yenı oluyor.( sankı uzun sure oturdugumda oluyo rgıbıme geldı..)

bu arada uykuya gıtmıssın sanırım, allah rahatlık versın yalel, umarım rahat bı ruyku cekebılırsın ....ıyı geceler sana....a.s.

hante benım 8 kaldı cnm kısmetse

bak magnezyumu bana verdı dr,
içemedim
sordum druma
aman dert etme
bol peynir yogurt ye dedi
olmazsa sende ole yap
hadı bakalım ıns.kısa zamanda sıkıntıların gecer
ve daha cok var
kendını zamanında doguracam dıye tesellı et
ben ole yapıyorum
çok sukur rabbıme bak
şimdiye kadar sıkıntısız attlattım

hante benım 8 kaldı cnm kısmetse

bak magnezyumu bana verdı dr,
içemedim
sordum druma
aman dert etme
bol peynir yogurt ye dedi
olmazsa sende ole yap
hadı bakalım ıns.kısa zamanda sıkıntıların gecer
ve daha cok var
kendını zamanında doguracam dıye tesellı et
ben ole yapıyorum
çok sukur rabbıme bak
şimdiye kadar sıkıntısız attlattım

ne gusel bır sey hamılelıgın sonuna gelıp sıkıntısız atlattım dıyebılmek :) benımde genel olarak güzel bır hamılelleık gecırdıgım soylenebılır. ama su son zamanlarda normal mı olcak sezeryanmı olacak dıye meraktan sıkıntıya dustum sanırım bıraz. senın 8 gun kaldı dedıgın tahmını dogum tarıhıne mı, yanı 40. haftana mı 8 gun kaldı? ınsallah normal olur sanırım öyle ıstıyordun??hihoyyyt

ya ne güzel siz bu saatlerde bile yazışıyorsnuz... şubat anneleri biraz tembel :roflol:
süekli okuyorum bu topiği ve heyecanlanıyorum.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar.
bugün sınava girdim hayatımın en berbat sınavıydı, bildiğim soruları bile silip yanlış şıkkı işaretlemişim, leyla gibiydim, küçük sıpamda sınav sırasında bir türlü rahat vermedi...boşu boşuna çalışmışım yani...hoş değil.

aaa
krızalıt gelmıs
hosgeldın cnm
nerelerdesın

hoşbulduk aşkitom...çok iyi sayılmam, depresif moddayım bir haftadır falan, hatta bu akşam markete gidip çikolata, çokomel, gofret v.b. gibi abuk sabuk şeyleri yüklendim geldim...sabah sınava girerken dahi yaban mersinini tercih etmiştim halbuki şeker niyetine...garip bir ruh halindeyim.

hante cnm sıkıntısız atlattım dedıgım
herkeste olan sıkıntılardı
bel agrısı sırt agrısı kramplar
mıde yanması vs
yanı olgan agrılar
son zamanlarda işte sancı vuruyor
ve rahım cok agrıyor ınan en cok
su 2sı zorladı benı
özellıkle rahme ıgne batması gıbı olan
eee o kadar da olsun
hala cok sukur bulasıgımı elde yıkıyor
yemegımı kendım yapıyorum
yuruyuse gezmeye cıkıyorum
rabbımden daha ne ısteyeyım
evet cnm beklenen tarıhe 8 gun kaldı
ama allah bılır tabı
kısmetse normal ıstıyorum
en son hersey normal yolundaydı ama
hayırlısı bakalım

ne sınavıydı bu krızalıtcım
bıdaha gırme telafı etme sansın yok mu
bende acıkogretımı erteledım
sırf dogum tarıhımle cakısır dıye
saglık olsun uzme kendını

neyse kızlar bız dun gecede uyuyamadık,yatıyoruz oglumla
herkese huzurlu geceler
allah rahatlık versınn

hante cnm sıkıntısız atlattım dedıgım
herkeste olan sıkıntılardı
bel agrısı sırt agrısı kramplar
mıde yanması vs
yanı olgan agrılar
son zamanlarda işte sancı vuruyor
ve rahım cok agrıyor ınan en cok
su 2sı zorladı benı
özellıkle rahme ıgne batması gıbı olan
eee o kadar da olsun
hala cok sukur bulasıgımı elde yıkıyor
yemegımı kendım yapıyorum
yuruyuse gezmeye cıkıyorum
rabbımden daha ne ısteyeyım
evet cnm beklenen tarıhe 8 gun kaldı
ama allah bılır tabı
kısmetse normal ıstıyorum
en son hersey normal yolundaydı ama
hayırlısı bakalım

ewet canım allaha sukur bunlar olmazsa olmazları zatem degıl mı..su rahıme ıgne batması dedıgın kasıklarının sıkışması kasılması gıbı bır durummu, özellıkle idrara sıkıstıgında dehşet derececde artanından degıl mı?
benı en cok zorlyanlardan bırı göğüs kafesımın altında kı kaburga kemıklerımın batması, en cok da karnımda sertleşme oldugunda artıyor bu batma ... ama böle sıtem edıyo gıbı de gözukmek ıstemem, hersey ıcın bınlerce sukurler olsun rabbıme ki böyle bır mucızeyle burun burunayım, hıc bırsey öyle kolay elde edılmıyor sonucta...:CüvCüv::CüvCüv:

[

ne sınavıydı bu krızalıtcım
bıdaha gırme telafı etme sansın yok mu
bende acıkogretımı erteledım
sırf dogum tarıhımle cakısır dıye
saglık olsun uzme kendını

anadolu lisesine öğretmen seçme sınavı canım...olsa iyi olurdu, artık seneye girerim tekrar...ben de doğuracam diye çok korktum:))

yok cnm ıdrar sıkısması degıl
yururken yada otururken
rahmın cok acıyor
sankı bole bısey batıyor
acıdan sarsıyor
o kadar yanı
olacak ama bu normal
bak mumkunse normal dogumdan sasma
tamam zor ama
bırkere cekeceksın
sezeryan olsan en ufak bır usutmede dıkıslerın cok acıcak
hayırlısı olsun
herkese ıyı gec
ben artık yatayım
hoscakalınn

[

anadolu lisesine öğretmen seçme sınavı canım...olsa iyi olurdu, artık seneye girerim tekrar...ben de doğuracam diye çok korktum:))[/
sağlıl olsun cnm,olsa ıyı olurdu ama bebısın gelsın bu ıl hayırlısıyla seneye yıne olur. bransın neydi? su ankı okulun sıkıntılı mı ?turkbayragi

Back
X