• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm ıdrar sıkısması degıl
yururken yada otururken
rahmın cok acıyor
sankı bole bısey batıyor
acıdan sarsıyor
o kadar yanı
olacak ama bu normal
bak mumkunse normal dogumdan sasma
tamam zor ama
bırkere cekeceksın
sezeryan olsan en ufak bır usutmede dıkıslerın cok acıcak
hayırlısı olsun
herkese ıyı gec
ben artık yatayım
hoscakalınn
,
inşallah canım bır manı cıkmazsa benımde gönlumden gecen normal dogum,sezercıkten daha cok korkuyorum valla. tekrar ıyı geceler, allah rahatlık versın cnm ...

[

anadolu lisesine öğretmen seçme sınavı canım...olsa iyi olurdu, artık seneye girerim tekrar...ben de doğuracam diye çok korktum:))[/
sağlıl olsun cnm,olsa ıyı olurdu ama bebısın gelsın bu ıl hayırlısıyla seneye yıne olur. bransın neydi? su ankı okulun sıkıntılı mı ?turkbayragi

branş rehberlik, okulum aksine rahat...ama ilköğretim istemiyorum artık 10 yıldır sıkıldım, liseye geçeyim diyorum e malum artık düz lise kalmadı ist.te neredeyse, normal atamalarda isetesem bile mecburen anadolu lisesi sınavlarına girmek gerekecek...senin branşın?

o iğne gibi batma bende de oluyor galiba bebiş ayağıyla eliyle yapıyor...
hante ne güzel demişsin, çekiyoruz çilesini ama o mucizeyi yaşamaya değer değil mi...
Rabbimizden bize hediye, sağlıkla gelsinler inşallah biz de gözümüz gibi bakarız inşallah

Günaydin kizlar,

3 gündür yarim yamalak bakabiliyorum foruma, ne var ne yok?

daha kimse gelmemis gerci buraya.

poseidon83 doğumla ilgili herhangi bir belirti var mı bide geceleri uyuyabiliyor musun

dün gece cok rahatsiz etti, dogumun yaklastigini anliyorum sanki. Allah hepimizi kurtarsin bir avazda ins.

canım günaydın senle günlerimiz yakın ya benim 2 gündür
karnım sert ve alt tarafa baskı seklinde agrı oluyor sendede varmı
dogurmayayımkaydirigubbakcemile3

benim d ekarnim sert de, dün sabah hic hareket etmedi tersine aksam da durmadi uyuyamadim gece. e dogurucaz artik,

aslında sen normal doğurabilirsin annem diyo ki belin ağrıması lazım ben de yok ağrı ama normal doğum için yürümem lazım

bebek uyudugunda hareketsiz oldugunda biraz rahatliyorum ama hareket ettiginde sert oluyor.

Yürüyüs yapmiyorum ben daha dogrusu yapamiyorum, ama zaten son 3 gün cok yogun gecti. yürürken karnim agriyor benim de

poseidon 83 yürüyüş yapıyor musun

Yok yapmiyorum, yürüdügmde kasiklarim agriyor bir de havalar soguk ya hasta olmaktan korkuyorum.

Ama benimki normal olucak ins. yürüyüs yapmadi diye sezeryan olmak zorunda kalani hic duymamdim. Yalniz yürüyüs yapsan daha kolay bir dogum olur diyorlar o da mantikli.

önceden arada olurdu
şimdi dünden belli sert gece dönemedim yatakta hep aşagıya baskı vardı bide
cok zormuş bu günler yaa:gitme:

Aynen ben daha önceki günlere zor diyorudum

Vakit yaklalstikca daha da zorlasiyor ben de sagdan sola dönemiyorum düz yatinca nefessiz kaliyorum. akannehir

Doguma kadar bakalim daha neler görücez.

Back
X