• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarya sünnetli çocuğun bakımı zor olurmu ben doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama sezeryan olucamm için zorlanırsam diye korkuyorum çok acı çekermi sünnetten sonra siz ne düşünüyosunuz ya çok zor durumdayım bu konuda haftaya pazartesi randevumuz var sorucan dr yaptıralım mı diye

hakoperi canım bende aynı konuyu çok düşündüm ama bebek çok küçük olur canını yakarım diye bende çok korkuyorum senin sezeryan günün ne zaman bellimi.

oferta haftaya pazartesi belli olucak işallah canım ama dr lar doğar doğmaz yaptırın daha sağlıklı diyolar

oferta bende kıyamıyorum canım ya ilgilenemezsem diye hem göbeyi hem sünnet bide ben sezeryanlı olucam bakmakta zorluk çekerim ilgilenemem diye korkuyorum

selam kızlar
göbeğimiz düştü :lepi: sositososito

gecmişe gidip geliyorum

ohhh hadi gözünüz aydı ben çok rahatlamıştım mandaldan kurtulunca

kızlar göbegi düşmeden yıkamıyormusunuz bebişleri.biz yegenlerimi yıkadık bişey olmadı ben yıkıcam kızımı temiz olsun..okadar beklenirmi yaw..

bize hastaneden yıkamayın dediler dr amcamız yıkayabilirsiniz dedi ben bişey olur diye korktum sadece sildik yıkamadık

benim karnım bikaç gündür adet olacakmışım gibi ağrıyoo ya yılbaşından önce doğurmasam bari

canım hadi hayırlısı demir bey gelmeye mi niyetleniyor yoksa

merhaba tontişler
bizim bugün göbeğimiz düştü
doktora gittik sarılık 11den 9 a düşmüş
10 gün sonra tekrar gitcez
işitme tarama testini de yaptırdık iyi çıktı.
doğuran var mı

hadi gözünüz aydı hoya, bize sarılık için hiç test yapmadılar bugün dr halen az da olsa sarılığın devam ettiğini ama test-tedavi gerekmediğini söyledi. işitme testi için de ben kontrol edicem duyup duymadığını sadece size sayısal veriler vermeyeceğim dedi.

öğretmenim banyosunu göbeyi düşene kadar yaptırmadınmı canım biz eve gelir gelmez yaptırırız bide tuzlarlar niye yapıyolar bilmiyom ama

büyüyünce teni kokmasın diye tuzluyorlarmış annem de yıkarken suyuna tuz attı

scedcedu cum benimde annam gelicek yardıma annem eve gelir gelmez yıkıyo tuzluyo ama eşim yıkatmazmış intihap kapar diye ne yapıcam bilmiyom ikisinin arasında kalıcam

ohhh hadi gözünüz aydı ben çok rahatlamıştım mandaldan kurtulunca

bize hastaneden yıkamayın dediler dr amcamız yıkayabilirsiniz dedi ben bişey olur diye korktum sadece sildik yıkamadık

canım hadi hayırlısı demir bey gelmeye mi niyetleniyor yoksa

hadi gözünüz aydı hoya, bize sarılık için hiç test yapmadılar bugün dr halen az da olsa sarılığın devam ettiğini ama test-tedavi gerekmediğini söyledi. işitme testi için de ben kontrol edicem duyup duymadığını sadece size sayısal veriler vermeyeceğim dedi.

büyüyünce teni kokmasın diye tuzluyorlarmış annem de yıkarken suyuna tuz attı

canım ya valla bilmiyorum ki bu kadar bekledik 3 gün daha beklese diyorum 2010 için ama sağlıkla gelsinde başka hiçbişey umrumda değil hayırlısı bakalım ne zaman doğuracağım

hoş geldin n yediniz yemekte benim evde yemeyim yokta fikir vermiş olursun banada canım gerçi kaynanam aşure yapmış

oferta allah yarımcın olsun
bu aralar bende kayınpederle ugrasıyorum
bızde kalıyor genelde
bende sıktım kendımı ama degmıyor ınankı
allahtan bana yuku yok
ole etrafı da pısletmez ama
cnm bıraz sabret sevabı buyuk olur
zor bılıyorum ama
bende valla durum karsık
heyecandan cok korku var sankı
hayırlısı olsun bakalım

merhabalar,
benim eşim asla sünnet yaptırmam diyor ve adamı aşamıyorum, bu arada biz hala aras mı barın mı karar veremedik ismine çocişimizin yaaa...

krızalıt cnm
ılla 2 sı arasında ısen
benım fıkrım ARAS daha hos asıl gelıyor kulaga

merhabalar,
benim eşim asla sünnet yaptırmam diyor ve adamı aşamıyorum, bu arada biz hala aras mı barın mı karar veremedik ismine çocişimizin yaaa...

biz allahtan eşimle çocuk konusunda hep aynı şeylere karar verdik hep aynı şeyleri düşünüp aynı şeylere karar verdik sünneti yaptıralım diyoruzda ben kendime güvenemiyorum özel bi bakım istiyomu diye

cnm evde tavuk varsa
tavuk sote yap
yogurtlu makarna yap
sarımsaklı
ustune pulbıber
bıde corba yap
30dk alır hepsı

Back
X