• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge hosgeldın
faceden fotolarına baktımm

kız sen hamıle hamıle kmtrelerce bısıklet mı surdun
allah ıyılıgını versın

Özgecm
Gecmis olsun ama ilac kullanmadin mi? Doktor mantar oldugu icin ilacsiz kendi kendine gecmez diyor.Bide bagisiklik sistemi ile ilgiliymis .Erken dogan bebeklerde daha cok oluyormus gününü bekleyenlerde olsa bile atlatabiliyormus bebek.

ilaç değilde krem verdi doktor bana fitil bu haftalarda iyi değil dedi
bir de idrar yolları enfeksiyonu için ilaç kullandım heralde ondan oldum
krem sürüyorum ama iyi gelimiyodur bilmiyorum

Askitom
Ben oglumda deli gibi dis agrisi cekmistim hic bisi yapamamistim sonra burdaki doktor agrilarim icin parasetamol agri kesici verdi öyle acidimki kendime cektigim acilar icin ama orda doktorunun söyledigi bi agri kesiciyi kullansan daha saglikli.Yakin olsak verirdim bi tane parasetamol tablet :(

özge hosgeldın
faceden fotolarına baktımm

kız sen hamıle hamıle kmtrelerce bısıklet mı surdun
allah ıyılıgını versın

kaydirigubbakcemile3
yok onlar önceki yazdan
ama ilk üç ay kısa mesafe sürdüm
kamp falan yaptım dağ yürüyüşleri yaptım
doktorum maraton bile koşabilirsin sen hasta değilsin dedi
3 aydan sonra bıraktım tabii
şimdi tek hareketim koltukla buzdolabı arasındaki mesafe cokacimcoook

meltem abla
persembe gıtcem dra
o zaman a kadar agrı devam etmez inş
zaten 4 5 gunum kalır o zamana kısmetse
ilaç verırmıkı

sende benım gıbı yemek yemesını sevıyorsun anlasılan,
ama ben yapmasını da sevıyorumm
eskısı gıbı canımın ıstedıgı herseyı yapıyorum
yemek konu olsun
,asla usenmem

askitom
Tel acamazmisin? Ben olsam sabah tel acar ilac adi alir eczaneden alirdim .Valla bilmiyorumki aslinda dis agrisi normal dogumdan daha fena belki dogumu anlamazsin dis acisindan.

Özgecim
Agzindaki pamukcuk icin ilac kullanmadin mi?
bi ilaç yok yani tedavisi için
ama acısını hafifletmek için bir krem var sürüyosunda o da ağzının içinde ne kadar kalıcak ki
belki bebekler de daha farklı oluyordur
böyle beyaz renkli oyuklar oluşuyor
ne zaman halsiz düşsem ateşim çıksa falan yani dedikleri bağışıklık sistemim zayıf düştüğü zaman oluyor

meltem abla 9 ay durdu bugun agrıdı
sabaha kadar gecmezse
olmazsa dedıgın gıbı tel.acarım
hayırlısı bakalım

Özgecim
Uzman tv de doktoru dinledimde bi ilaci varmis pamukcuk icin ama senin dedigin kremmidir bilemiyorum birde karbonat koyuyor aileler yanlis yapiyorlar kesinlikle karbonat kullanmayin diyor.
Neyse daha fazla kurcalamayayim daha vakit var bakalim ne olacak.Sanada cok gecmis olsun düsünemiyorum agzim öyle yara olsa nasil dayanirim.

Askitom
Bende öyle 9 ay durdum bi misir yemistim hala misir görünce beynim zonkluyor acaba bisi yerkenmi oldu sendede.Ben ancak o disi oglan emzirmeyi birakinca cektirmistim.

kızlar geçmişi anca okudum ve uykum geldi yatıcam selam vermeden kaçmıyım dedim bgn gene bütün gün dışardaydım evede yeni geldim yarın evde olucam bol bol konuşuruz:))

sagol ozge

bılmıyorum kı meltem abla
otururken dırek basladı
hangısı agrıyor
oda bellı degıl

hadı hayırlısı bakalım

Askitom
Bu gece sinirden disinimi sIktIn ne yaptin? Esim öyle disini kirmisti. Farkinda olmadan yapiyor insan belki uyuyunca sakinlersin yarin sabah bisi kalmaz.

Back
X