• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar
Dogum yapanlar baska topikler acmislar kendilerine tabi artik konusacak baska konulari var o yüzden bizi yanliz birakiyorlar burda :(((

hoşgeldin canım

Hosbulldum

kızlar ben yatıyorum
çok uykum geldi
yarın görüşürüz
iyi geceler

Iyi geceler sana da

varmı bizim kızlardan meltem abla şuan buralarda başka konularda olan

Bence vardir, artik onlarin gündemleri degisti, süt arttirma metodlari, gögüs catlaklari göbekler, bebek yikama sekilleri felan filan. Onlar simdi bu tarz seylere bakyiorlardir,

Poseidon
Bende yeni doganda olacak diye korktum ama kk daki konulara bakinca 4 aylik 6 aylik olanlar bile varmis .Allah korusun ya .

sagolun
evet meltem abla
en yuksek tıp fakultesı harcları
ama napalım
ıyı bır unıversıte oldugu ıcın
dayanıcaz artık az kaldı

Özgecim iyigeceler bende yatsam iyi olur artik

uyuyabiliyorsan yatt o zaman fazla yorma kendini, ben uyuyamiyorum.

Poseidon
Bende yeni doganda olacak diye korktum ama kk daki konulara bakinca 4 aylik 6 aylik olanlar bile varmis .Allah korusun ya .

nette saglikli yeni dogan bebeklerde cikar diyor, demek sarilik gibi bisey, öyle tedavisi olmayan kötü bisey digilki

Allah caresiz dert vermesin

evet poseıdon
annem geldı kahve ıcıp kayınpeder evıne kadar goturdu
sonra dısarda bıyerlere ugramıs
geldı 5 dk oturup
odasına gıttı pc var orda
bıraz takıldı yattı sanırım
bana bı rahatsızlıgı olmadı yanııı
kendıme kızdım bende
ama napım eşim yokkene ılk defa kalıyor
ama dusundugum gıbı yanımda oturmadı
gıttı odasına

evet poseıdon
annem geldı kahve ıcıp kayınpeder evıne kadar goturdu
sonra dısarda bıyerlere ugramıs
geldı 5 dk oturup
odasına gıttı pc var orda
bıraz takıldı yattı sanırım
bana bı rahatsızlıgı olmadı yanııı
kendıme kızdım bende
ama napım eşim yokkene ılk defa kalıyor
ama dusundugum gıbı yanımda oturmadı
gıttı odasına

Senin kayinpeder de ynei nesil bizim gibi, bilgisayar kullaniyor, bizimkiler cep telefonu bile kullanamiyor kaydirigubbakcemile3

Sen hamilesin canim simdi naz yapmican da ne zaman yapican, hani gelmeseymis annen senle kalabilirmis belki psikolojik olarak annenin yaninda olmasi hosuna gideridi. Ama olsun artik baska zaman kalir senle.

Bu arada karnim cok kasiliyor, belki de bebek vuruyor anlamadim tam ama acitiyor :sm_confused:

Back
X