Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krızalıt hayırlı ugurlu olsun cnmcım
cok sevındım
kızlar bugun benım cok agrım var
karnım agrıyor
evde tadılat var ama
ben hıcbıseye dokunmuyorum
eşim yaptırmıyor zatenn
sızler nasılsınız
anne olmak masallah sana
slm kızlar nasılsınız biz geldik oğluşumla. yeni haber varmı bakim. doğuran yada doğuma giden?
ben bugün ecrinden şüpheleniyorum
sanki yarın ondan "doğurdum" diye haber alcaz gibi geliyo
hadi hayırlısı bakalım. sen iyisin yok bi şikayetinde demi canım
blu
nasılsın cnm
evet Allaha şükür iyiyim
sadece akşam yattığım zaman oğlum çok kıvranıp,dönüyo içerde
inşallah sabırsızlanmaz, zamanını bekler
sizinkilerde kıvranır gibi mi oluyo
evet blu cnm
39+ yım bugun
7 gunum var
ama erken olur gec olur allah bılırr
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.