• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız biz geldik oğluşumla. yeni haber varmı bakim. doğuran yada doğuma giden?

krızalıt hayırlı ugurlu olsun cnmcım
cok sevındım

kızlar bugun benım cok agrım var
karnım agrıyor
evde tadılat var ama
ben hıcbıseye dokunmuyorum
eşim yaptırmıyor zatenn

sızler nasılsınız

anne olmak masallah sana

sen 40. haftada mısın
Maşallah
çok az zamanın kalmış senin
normal doğumu bekliyosun dimi?

evet sevcancım cnm
bugun 39+ yım
normalı beklıyorum kısmetse
persembe nsteye gırecem
tabı o zamana kadar durursa
belkıde yatırırlar persembe
allah bılır
nstye gore bellı olur sanırım

ben kaçarkaydirigubbakcemile4
kaynanam yelek örmüştü bebeğe:hulya:
ona düğme almaya gidiyorum
gerçi düğme bahane
bugün hiç çıkıp gezemedim ya, kurtlandım:roflol:

evet Allaha şükür iyiyim
sadece akşam yattığım zaman oğlum çok kıvranıp,dönüyo içerde
inşallah sabırsızlanmaz, zamanını bekler
sizinkilerde kıvranır gibi mi oluyo

benimkide gündüz uyuyo gece oldumu kıpır kıpır aşağı bi vuruyo yanmayla kaçırma arası bişi oluyo 1,5-2 saatte bir uyanıp uyanıp wc ye gitmekten yoruldum ama şükür iyiyiz

kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun benımde normal dogum gıbı gorunuyor ama benım sancılarım oluyor 10 dk yuruyeyım ınsallah bende normal dogum yaparım kolay olur ınsallahhhama gezmek yasak bıze doktordann CADIARZU

hayırlı olsun canım:ecrin_bebek:
normal doğum yaptığına sevindim:sm_cool:
artıkın yalnız değilimzemuszemus
fotolarını bekliyoruz:emir_bebek:
dikiş falan var mı

gözünüz aydın geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı buyutsun cnmm
ayy ne guzel haber masallah
bende normal olucam ınsallah
bana ne guzel moral verdımn
sagol allah razı olsun

ecrinn ne yaptıı dogurdumukı acabaaa ben bugun ruyamda dogum yaptım ayyy hastanedede degıl evde dogurdumm allah gostermeyeekaydirigubbakcemile3

Back
X