• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yemekteyıze bakan varmı
buhafta cook sıkk
yarısmacılar da pekk elıtt

bende yemeğimi şimdi koydum ocağa yeni otrdum bakıyorum şimdi
evet sık gözüküyolar dur bakalım nolcak ben herşeyi ben bilirim havasında olan insanlardan nefret ederim zoraki kasan insanlardan
bunlarda herşeyi bildiğini sanan kasıntı tiplere benziyolar dur bkalım :)

slm kızlar biz geldik. Ya benim karnım sabahtan beri taş gibi. Hep yatayım istiyor bu oğlan ne yapıcam bennnnakannehir

baktım benim ayris gelmiyor zorla getirmek için misafir vs agırlıyorum hareket ediyorum ki gelsin ama tık yok sıpada içerde zıplıyor sen ugraş anne ben burda rahatım diyo sanırım bana bu kız:)))
bugun gelenlerde sen doguramadın bu bebek erkekmi acaba diyor yüüzm gözüm degişmemiş güzelleşmişim kalçam büyümemiş vs son anda erkek dogurtcaklar bana bunlar zorla:)))zaten bugune kadar bilmeyenler bebek erkekmi diyordu iyice sinir oldum erkek gibi kızım olcak velhasıl:):umursamaz:

osman mı ne
ogretmen olarak atanmıs sanırım orayaaa
ama yok ya bukadar bılmıs degıldır ogretmenlerımız
bu adam cok ukala

slm kızlar biz geldik. Ya benim karnım sabahtan beri taş gibi. Hep yatayım istiyor bu oğlan ne yapıcam bennnnakannehir

ufff hıc sorma benımde sureklı taş gıbı, böyle sert olunca da idrar sıkısması sıkıtntılı oluyor.
bır damla ıcın dunyalara sıkısmıscasına koşş wc ye:) ımanım gevredı valla...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

baktım benim ayris gelmiyor zorla getirmek için misafir vs agırlıyorum hareket ediyorum ki gelsin ama tık yok sıpada içerde zıplıyor sen ugraş anne ben burda rahatım diyo sanırım bana bu kız:)))
bugun gelenlerde sen doguramadın bu bebek erkekmi acaba diyor yüüzm gözüm degişmemiş güzelleşmişim kalçam büyümemiş vs son anda erkek dogurtcaklar bana bunlar zorla:)))zaten bugune kadar bilmeyenler bebek erkekmi diyordu iyice sinir oldum erkek gibi kızım olcak velhasıl:):umursamaz:

ecrin erkek olurmuş bide kaydirigubbakcemile3
pembelerle büyür artık

slm kızlar nasılsınız..bişey soracagım kızlar bebegin çamaşırlarını yıkıyorum ama makinanın içi nasıl köpürdü sizinde öyle oldumu deterjanımı çok koydum acaba..

eşim mail atmış arkadaşının eşini doguma almışlar kızı olcaktı ocak 15 di dogumu ama erken geliyor sen hala dur diyor bana:))evde çabuk yürü diyor:)))delirdi herif bu kız gelmeyince:))

ufff hıc sorma benımde sureklı taş gıbı, böyle sert olunca da idrar sıkısması sıkıtntılı oluyor.
bır damla ıcın dunyalara sıkısmıscasına koşş wc ye:) ımanım gevredı valla...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Özellikle geceleri benim wc alışkanlığım hiç yoktur,sabah bi kalkıyorum karnım taş gibi,bir de batıyor. Bebeğim de bana çekerse acayip gaz sorunu yaşayacağız biz....

arkadaşım o kadar güzelsin ki ayris bile çirkinleştirememiştir seni inşallah senin gibi çok güzel olur:)
ben resmini gördüğümde gerçekten çok beğenmiştim seni maşallah kız nazar değdircem sana:)

osman mı ne
ogretmen olarak atanmıs sanırım orayaaa
ama yok ya bukadar bılmıs degıldır ogretmenlerımız
bu adam cok ukala

hayatım bu adamcağız çiçekçilikten düğün organizasyonuna geçmiş biridir işi gereği öğrendiklerini millete satıyo işte
yoksa normal yaşam şekli değildir
kendini olduğndan farklı gösteren kişilerden kastım bu zat-ı muhterem gibiler
bide geçmiş programlarda türker vardı çok bilen
o gerçekten herşeyin iyisini bilen fakat bu programla herkesin antipatisini kazanan bir kişiliktir kendisinide çok iyi tanırım
bu osman beyide babacığım iyi tanırdı

anne olmak sagol canım o senin güzel bakışın..bende diyorumki ben güzelleştim güzellgimi almadıysa çok çirkin ördek yavrusu gibi bi kızım olcak diyorum...
herif maille döktürüyor bana dövcek nerdeyse dogurmadım diyee ayyy ne komik:)))

anne olmak sagol canım o senin güzel bakışın..bende diyorumki ben güzelleştim güzellgimi almadıysa çok çirkin ördek yavrusu gibi bi kızım olcak diyorum...
herif maille döktürüyor bana dövcek nerdeyse dogurmadım diyee ayyy ne komik:)))

Karı koca rahat bıraksanıza şu kızı,rahat işte yerinde,zamanını bekliyor alla alla :olmaz:kaydirigubbakcemile3

Back
X