• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz iş yaptık geldik. Kaynanalardan bahsetmişsiniz. Biz gayet mesfeliyiz kaynanamla. Öyle canım cicim huyları yoktur kendisinin. Onun için varsa yoksa kendi çocukları. Ama ben hiiiç takmıyorum kafama,onun için çocuklarıysa ben de anamın bitanesiyim....

Bu arada bazayı kaldırdım da sanki karnım ağrıyor gibi,inşallah geliyorum falan demez oğluş...

ayy özge burda neler neler konuşuluyor uzanmayın ağır kaldırmayın bilmem ne diye sen baza kaldırıyorsun allah korusun yaa neolur dikkat et şunun şurasında ne kaldı ne işin var bazayla

Özgee
Ne bazasi ya dikkat et canim. Sirttan bele dogru ordan kyuruk sokumuna dogru bi agri gelmisti bende kasiklardaki agriyi bastiran bi agriydi ve kitapta zaman tutun diyordu.Bende saydim ama zamani belli olmayinca bu yalanci sanciymis dedim 2 gün sonra kan gelmisti hastaneye gitmistim dogum icin.

özgeeee bazamı kaldırdın inanmıyorum sanaaaaa.ben o hatayı yaptım hastanelik oldum kanamam başladı..napıyosun sen yawww dikkat et..
hoya sol kasıgımda arada artıyor arada duruluyor bi sancı var bakalım.annemde bugece ruyasında görmüş saat 3 de aramışım doguma gidiyom diye o da panik.
pamuk tekim ya kimi çagırayımki boşver bişi olmaz.kayınvaliye gerek yok anneminde misafirleri var geleni gideni hacdan geldi..

ben sana yakınım bişi olursa koş de ambulans alıp gelirim 10dk sürmez

Kızlar ya benim adetlerim hiç sancılı geçmezdi ki... Hayatımda 1 ya da 2 kere sancılı olmuşumdur onu da net hatırlamıyorum. ben nasıl anlayacağım bu ağrıları. Karnım gazdan da ağrısa şüphelenir oldum...kafamçokkarıştı

canım benimde başladı o sancılar benim çok fena geçerdi adet zamanım ağrıdan iğne olmadan kurtulamazdım buda karnına kasığına giren ve yakan bi acı 1 2 dk sürüyo benimki sanki acıdan midem bulanıyo gibi geliyo benimki böyle oluyo

özgeeee bazamı kaldırdın inanmıyorum sanaaaaa.ben o hatayı yaptım hastanelik oldum kanamam başladı..napıyosun sen yawww dikkat et..
hoya sol kasıgımda arada artıyor arada duruluyor bi sancı var bakalım.annemde bugece ruyasında görmüş saat 3 de aramışım doguma gidiyom diye o da panik.
pamuk tekim ya kimi çagırayımki boşver bişi olmaz.kayınvaliye gerek yok anneminde misafirleri var geleni gideni hacdan geldi..

ecrin gaz sancısı olabilir o
kasıktaymış ya
yalancı sancı olsa göbek deliğinin üstü taş gibi oluyor

hoyaa benim karım taş gibi oluyo önceden çok az sürüyodu bu olay son bir haftayı geçkindir 2 3dk sürüyo ve baya sık oluyo nst girdiğimde dr sancıların var dedi artmış dedi yani şuan çektiğim yalancı doğum kasılmalarımı oluyo yani

Kızlar kaldırdıktan sonra ben de pişman oldum ama yapmış bulundum :kedi: Ama iyiyim şuan sanki bir sorun yok gibi. Bi daha yapmıcam söz...

Gecmisi bitiremedim cikamadim

demetcim
Ben bilmiyordum oglusun neyi var böbrekle ilgili acil sifalar diliyorum canim insallah ameliyata ihtiyac kalmaz.

böbreginde genişleme var meltem abla.inş. dogunca gerilerde gerek kalmaz dedigin gibi ameliyata.artık pazartesi dogsunda bi hemen çocuk cerrahıyla görüşülecek.araştırdım zaten ameliyat gereken durumlarda iki üç aylık olmasını bekliyolarmış.artık nasip diyorum

gzd-cikss
Simdi gördüm dogum yapmisin Allah anali babali büyütsün masallah bebegine. Ne güzel kolaycacik olmus dogumun darisi basimiza.

hoyaa benim karım taş gibi oluyo önceden çok az sürüyodu bu olay son bir haftayı geçkindir 2 3dk sürüyo ve baya sık oluyo nst girdiğimde dr sancıların var dedi artmış dedi yani şuan çektiğim yalancı doğum kasılmalarımı oluyo yani

benimde karnım yaş gibi oluyo.dr günde kaç defa oluyo diye sordu 100 ü geçiyo dedim.sezeryanı erkene alalım dedi.ama beyefendi 1 gün öne aldı.izne çıkıcakmış iki üç günlügüne inş. o zaman bi problem olmaz.evet kasılma o sertlikler.benim agrımda çok çok fazla.zaten hamişligin başınıda agrılı geçirdim sonuda öle oluyo.

Demet, Gecmis olsun ben de simdi okudum önceden görmemisim yazdigini.

Allah sifa versin canim, Allah caresi olmayan dert vermesin, kendine ve bebegine iyi bak canim.

demetcim
Ptesimi dogumun kismetse hadi hayirli haberini bekliyoruz.Pteside benim oglanin okulu esimin isi basliyor gene kosturmacadayim.Yollarda dogurmasam iyidir beni germeyin diye tembihliyorum simdiden.
Insallah canim hayirlisi ile al kucagina bakalim disarda hemen toparlar kendini.Böbrek deyince fena oluyorum insallah benimde böbrek normale döner dogumdan sonra.

amin pose sagol canım.,dogru diyosun allah dermansız dert vermesin.
kızlar bu ara hiç iştahım yok benim.zaten bu ay hiç kilo almamışım.bebişte sadece yarım kilo almış.
sizdede böle olan varmı iştah artırıcı olarak ne yesem iyi gelir acaba.bilen varmı.son hafta bari iyi beslensin yiğit efe.

merhaba kızlar nasılsınız?
kızımın çok gazı var ne yapacağımı şaşırıyorum
onunla beraber ağlayasım geliyor

benimde karnım yaş gibi oluyo.dr günde kaç defa oluyo diye sordu 100 ü geçiyo dedim.sezeryanı erkene alalım dedi.ama beyefendi 1 gün öne aldı.izne çıkıcakmış iki üç günlügüne inş. o zaman bi problem olmaz.evet kasılma o sertlikler.benim agrımda çok çok fazla.zaten hamişligin başınıda agrılı geçirdim sonuda öle oluyo.

çok öne almış hakkatten hee benimki yüzü geçmiyodur heralde demet ama baya oluyo bende salı gidicem dr bakalım ne dicek ilacı kesicekmi devammı dicek merak ediyorum

demetcim
Ptesimi dogumun kismetse hadi hayirli haberini bekliyoruz.Pteside benim oglanin okulu esimin isi basliyor gene kosturmacadayim.Yollarda dogurmasam iyidir beni germeyin diye tembihliyorum simdiden.
Insallah canim hayirlisi ile al kucagina bakalim disarda hemen toparlar kendini.Böbrek deyince fena oluyorum insallah benimde böbrek normale döner dogumdan sonra.

inş. meltem abla seninkide düzelir.pazartesi 8 de yatıcam bakalım kaçta ameliyata alır bilmiyorum hiç.sende koşturma artık yavaş yavaş hallet işlerini.hoş artık koşturma devrimiz bitti.en azından benim hemen pilim bitiyo.senin bide ogluş var allah yardımcın olsun.

amin pose sagol canım.,dogru diyosun allah dermansız dert vermesin.
kızlar bu ara hiç iştahım yok benim.zaten bu ay hiç kilo almamışım.bebişte sadece yarım kilo almış.
sizdede böle olan varmı iştah artırıcı olarak ne yesem iyi gelir acaba.bilen varmı.son hafta bari iyi beslensin yiğit efe.

son ayda iştahsızlık normal canım
iştah artırıca gerek yok bence hem kilo almazsın bebeğin alıyor nasıl olsa
merhaba kızlar nasılsınız?
kızımın çok gazı var ne yapacağımı şaşırıyorum
onunla beraber ağlayasım geliyor

biz de onu konuştuk biraz önceki sayfalarda
bugün de hepisinin gazlanacağı tuttu

Back
X