• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin pose sagol canım.,dogru diyosun allah dermansız dert vermesin.
kızlar bu ara hiç iştahım yok benim.zaten bu ay hiç kilo almamışım.bebişte sadece yarım kilo almış.
sizdede böle olan varmı iştah artırıcı olarak ne yesem iyi gelir acaba.bilen varmı.son hafta bari iyi beslensin yiğit efe.

demet bende sorucaktım önce davrandın canım benim 4gündür karnım acıkmıyor öyle özellikle sabahları saat 7de muhakkak yerdim 11 12ye doğru yine fena acıkırdım ama şu sıralar yok neden acaba

son ayda iştahsızlık normal canım
iştah artırıca gerek yok bence hem kilo almazsın bebeğin alıyor nasıl olsa

geçen ay bi buçuk kiloya yakın alınca ogluşum moralim bozuldu da bu ay.
biz de onu konuştuk biraz önceki sayfalarda
bugün de hepisinin gazlanacağı tuttu

elma yagıyla masaj yapıyomusunuz ?ben bunu duyudm

kizlar kilotlucoraplarimi karin kisimlarindan kesip kullanmaya basladim kaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar
demetcim allah sifasını versin insallah biran once iyi haberini verirsin

sced,benimki gece daha da kotu oluyor gece 1 civari:(((
ilac arastiriyorum ama.bilmiyorum ne yapicam
senden aliyorsa gazi kimyon cayi icmeyi bi dene istersen

ne hapı kullanıyorsun pamuk

saol hoyacım

benim 30haftadan bu yana 1cm açılmam var canım ozamandan beri yatıyorum iş güç yapmak yok 12gün önce dr gittigimde sancılarım artmış ondan bebiş erken gelmesin diye pre-par diye ilaç günde 3defa çok fena çarpıntı yapıyor elim ayağım tüm vücut zangır zangır yapıyor 1saat sürüyo rahmin sabit açıklıkta kalmasını sağlıyormuş bebiş itsede açılmıyor yani

Yerim ben sizin gazmanlarinizi verin bana hepsini.

scdedcedu
Aglama canim ya bagirsaklari gelisiyor gaz iyidir zorlicak kendini ögrenecek annesi normal bunlarin hepsi. Hoyayada yazdim eczaneye bebek icin gaz cayi sorsaniz bi kasik filan icirseniz bagirsaklarini yumsatir.

Ben de cikiyorum arkadaslarin ogluslarina hediye alirkene kücük elbiseler baka baka icim acilir

Gece görüsürüz artik.

naber kızlar nasılsınız ay bugünde bitti kaldı 4 günüm iyiden iyiye heyecan korku sardı bnei gerçi ikinci doğum ama insan yinede tedirgin oluyo off offf bi doğursakta rahatlasak:Saruboceq:

yok cnm
bugun dısarda iş yapıolar
boru falan
aksama da evde olacaklar
bugun bıtse ne ıyı olur
yarın dra gıtcez
bız evde yokken evımde kımse olsun ıstemem

bıde habıre yemekle ugrasıyom
dısarda iş yapıolar
sankı sade benım kapım
eltım cagırmıo yemege uyuzzzz
belkı bıyerı eksılır