• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese günaydın.
ben şimdi dr kontrolünden geldim.
size de haber vereyim dedim.
7 Ocak 2010 Perş. günü sabah 08:30 da sezeryana giriyorum.
Oğlum 3300 gr olmuş.
Kafa çevresi 42 haftalık çıkıyor normal doğumda son anda sezeryana dönebilir dedi dr ben de riske atmadım. Sezeryan için gün aldım. Hayırlısı olsun yoruldum artık nasıl olcak düşüncelerinden:(

Allah kolay doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:

kızlar herkese günaydın.
Oğlum 3300 gr olmuş.
Kafa çevresi 42 haftalık çıkıyor normal doğumda son anda sezeryana dönebilir dedi dr ben de riske atmadım. Sezeryan için gün aldım. Hayırlısı olsun yoruldum artık nasıl olcak düşüncelerinden:(

bende senle aynı gün sezeryan olacam canım kızımla aynı tarihte doğacaklar.benimde iri bebek dedi doğum zor olabilir dedi.

kızlar herkese günaydın.
Oğlum 3300 gr olmuş.

maşallah canım bebişine hayırlısıyla kavuşun inşallah.ne güzel 3 gün sonra geliyor oğlun.

bizimde bugün kontrolümüz var saat birde bakalım ne kadar büyümüş bebeğim.11 ocakta sezeryan da anlaşmıştık en son doktorla değişiklik olacakmı merak ediyorum bende şimdi.gerçi herşeyimi hazırladım beklemek zor sadece şimdilik.

kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorr :(mafoldumben

kızlar sag gögus kafesımın altında göbegımın basladıgı yerde zaman zaman batma oluyordu önemsemıyordum ama bu gece uykudan uyandıgım bıranda tam o batma yerının oldugu yerde dehset bır acı hıssettım,sol tarafıma yatmısım orası sıkısmıs gıbı geldı kalktım dogurldum oturdum ama oradakı batmanın sıddetınden uyuyamadım resmen. ve bu saat oldu orası hala batıyor. böyle bır en ufak batma sıkayetı olan varmı*? hıc doktorunuza bahsetmısmıydınız? benımkı hıc önemsememıstı ama canımı cok acıtıyorr :(mafoldumben

benim de yaklaşık 1 hafta önce bir ya da iki kez böyle şikayetim olmuştu.. sanırım bebeğin ayakları kaburgaları sıkıştırıyor olabilir...pozisyon değiştirmekle geçti ama...biraz sakin olmaya çalış ve derin derin nafaes al...:ecrin_bebek:..Hala sıkıntın devam ederse doktorunu bir ara,sor canım....:emir_bebek:

bizimde bugün kontrolümüz var saat birde bakalım ne kadar büyümüş bebeğim.11 ocakta sezeryan da anlaşmıştık en son doktorla değişiklik olacakmı merak ediyorum bende şimdi.gerçi herşeyimi hazırladım beklemek zor sadece şimdilik.

sezeryan nedenin ne canım isteğin üzerine mi

Günaydin herkese,

Benm de oluyor arada sirada, anormal bisey olmasa gerek.

algorcum iyiyim sadece kurkmaya başladım dün ayrıntılı bi temizlik yaptım son kez yorgunum biraz

Back
X