hiç üzülme geçen hafta da ben de öyle birşey olmuştu...bizim dr. kolaya kaçmaz bence, bak beni beklliyor, ben bugün 38+2 idim, hiç sezelim falan demedi...dr. konusunda içini ferah tut, seninkini iri görmüştür, normal düşünmediğini de bildiği için riske atmak istememiştir hatırlıyorsan bana previa durumunda sezaryen için 7 ocağa gün vermişti, şimdi hiç sezaryen falan demiyor aksine normal için şöyle yap böyle yap diyor....
hiç sorma canım, sabah önce nst ye girdim, kalbi çok yavaş atıyordu ve hiç hareket etmiyordu, çok panik yapmamaya çalıştım ama hemşire gelip de hiç hareket etmiyor deyince onda panik sezdiğim için panikledim, leyla hanımın asistanı geldi, biraz daha dursun deyince iyice üzüldüm, elimdeki kitabı bırakıp karşımdaki hamileyle konuşmaya başlayınca uyandı bizim sıpa...meğer uyuyormuş :)) onun dışında iyi idi, sancı falan çıkmadı, yarım saatte bir ama o da anlamlı değil dedi,dr. bu hafta kilo vermiştim, bebişim de sadece 33 gr almış, ona üzüldüm biraz, 3389 olmuş...geçen hafta 350 gr almış deyince bu hafta benim için iyi olmadı, önemli değil dedi leyla hanım...kısaca herşey yolunda, sen de fl ye falan takma benim de bu hafta geri çıktı geçen haftaya göre, aletlerin yanolma payı var...bu arada tartıları bozulmuş, 6. tartılarıymış:)) cumartesi yenisinde tartınırsın artık :)))