Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevcannn naber datlum nasılsın?ben kendımı kıza alıstırdım herseyı pembe:):):erkek olursa pembe gıycek:):):)
Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:
benim 5aya yakın hep kız dediler sonra oğluşumun pipisini gördüler canım ama renkli ultrasonda yumurtalıkları falan inmiş en son 2hafta önce baktılar yine hatta dr baya büyük dedi oğluşumun yumurtalarına kız olması imkansız dedi bend esordum acaba hala yanılma payı varmı diyede kadın öle diyince bende emin oldumyerimsenibenbenım bebısınde ayakları fena batıyor resmen dısardan anlasıılıyor nasıl bır cıkıntı oluyor karnımda :)))bu gunlerı ozlerızzzz koca karınlarımız ınınce nasıl saskın oluruz )))
kızlar bısey sorcam sıze benım kızım ılk basta dr um erkek demıstı 2 ay kadar erkekdıye sevdık sonrada kız dedııı sımdı kız dıyo ama kızlar gunu nu doldurmaz dıyo herkes erkek olmasın senın kı dıyolar olabılırmı sızce?bu durumda olan var mı?
ay hadi maşallah diyelim allah sağlığına kavuştursun biran önce allah bizede nasip etsinteyzoşlaaaarrr...
ecrin gacısı sonunda doğurdu...
suni sancı işe yaramamış, Ayris hanım kapıyı bulamamış, pencereden çıkmış :)
sezeryanle almışlar bebişi..
az önce konuştum, çok yormamak için uzatmadım meseleyi.. detaylar için sonra yenniden ararız. çok bitkin geliyordu sesi, sanırım yeni ayılıyordu ecrin, heralde genel anestezi ile oldu ameliyatı...
bakalım öğreniriz.
slm kızlar ben geldım
kusura bakmayın
habersız gıttım kusura bakmayın
kaynanam ındı bana muhabbet edıyoruz
bırazdan kendı annem gelecek
bızde kalacakk
2 dunur özlemiştır bırbırını
sız nasılsınız
Hadi bakalım hayırlı olsun canım...
hayırlısı olsun bakalım hadi sende oyuncağına kavuşuyosun canım dua ederiz sanada bol bol
[COLOR="Magenta[COLOR="magenta"]"]amin [/COLOR]sağolun kızlar dualarınızı bekliyorum ben de ....[/COLOR]hadı hayırlısı olsun bakalım saglıcakla alırsın ınsallah kucagınaa
inşallah canım haber ulaştırmaya çalışırım...darısı 1 gün sonra senin başına...ay güzel haberlerini bekliycez bilg. başında sakın ihmal etme mutlaka haber yolla bir şekilde...sen benden bir gün önce alcan bebeğini kollarına çok güzel yaa...
evt.sevcancım geliyo bakalım Asya hanım....hayırlısıyla inşallah.darısı sizlere inşallah...kadus abla Çarşamba günü geliyo demek Asya hanım
Hadi inşallah güzel haberlerinizi alırız
hayırlı doğumlar diliyorum ona da....yarın da kuzenim doğum yapacak hayırlısıyla. epidural sezeryen olacak nasipse.. 38. haftası bitiyor. ay heyecandan benim kalbim pır pır...
kendisi pek sakindi maşallah demin konuştuk.. alış-veriş merkezinde dolanıyormuş anasıylan :)
ayyy canım ya hadı hayırlı olsun ayrıs hanımda geldııııı tekrar ararsan selam sole bızdenteyzoşlaaaarrr...
ecrin gacısı sonunda doğurdu...
suni sancı işe yaramamış, Ayris hanım kapıyı bulamamış, pencereden çıkmış :)
sezeryanle almışlar bebişi..
az önce konuştum, çok yormamak için uzatmadım meseleyi.. detaylar için sonra yenniden ararız. çok bitkin geliyordu sesi, sanırım yeni ayılıyordu ecrin, heralde genel anestezi ile oldu ameliyatı...
bakalım öğreniriz.
hayırlı doğumlar sana da canım...Arkadaşlar yarın sezeryanla doğum yapıcam. Çok heycanlıyım. Allah hepimizi kurtarsın. Birazda korkuyorum. akannehir Umarım herşey güzel olur. Bebişim de sağlıklı olur. Offfffff maratonun zorlu sonuna geldim. Doğum hikayemi de anlatmak için sabırsızlanıyorum. Umarım size moral veren bi doğum tecrübesi yaşarım. Dualarınızı da bekliyorum.:1hug:
ay galıba suanda en kıdemlı,
nese ve benız sanırım
ne olacak bu halımız
herkes aramaya basladı benı dogdumu dıye
eşimi de
hayırlısı bakalım
ecrini merak ettim
insallah sağlıkla almıstır bebişini kucağına
bu arada ben bir süre giremeyebilirim
bilgisayarım bu akşam gitcek
leptop gelcek ama zamanı belli diil
kız ikiz doğuruyooooo sancıdan uyumak istiyorum diyo anaaammm normal hemide
dsmartta bebeğim tv de canım
seyretmeyin bacım onları. biz kapattırdık o kanalı.. psikolojim bozuluyordu...
ayyy canım ya hadı hayırlı olsun ayrıs hanımda geldııııı tekrar ararsan selam sole bızden
söyledim zaten. yarın yeniden bakarız bakalım..