2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

scedcedu, tutku, maaşallah, bayıldım bebişlerinize, Allah nazardan korusun, çok tatlılar, siz eldivenleri çıkarmışsınız, benim annem çıkarttırmıyor, kendini tırmalar, uyandırır ve üşür diye, biz de çıkaralım bari, ben zaten ellerini görmek istiyorum, sık sık kesiyorum tırnaklarını...

scedcedu, tutku çok tatlı bebişleriniz. Maşallah bızdıklara.

scedcedu kızının tulumuna bayıldım....

tutku maşallah oğluşun çok tombik görünüyor. Sadece anne sütü mü alıyor??

sağolun kızlar..
ülker yıldızı evet sadece anne sütü alıyo oğlum nerdeyse su bile içmiyo..arada bi iki damla veriyorum onuda istemiyo zaten..
bengisumut evet ben eldiveni çıkaralı çok oldu.benimki sevmedi zaten ne eldiven ne şapka.şapkayı hele hiç takmadık.hem ellerini tanımaları açısındanda takmamak gerek.çıkar artık sende

sceddedu tutku maşallah beişlerinize çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın inşallah :Saruboceq:

anaaam Melisacığa bak maşallah ona bayan yanak.. Allah nazarlardan saklasın..
kız julii çok merank ettim, o ayakkabının içini dolduracak kadar ayak var mı sizde..
oyyy zavallı bahtsız oğlum beniiim, yünden patik bilem giyemii daha :rolrof: :roflol:

2 kat corap var burcu teyzesi
ama yinede ayakları boyuna göre değil
biraz büyük

oyyy melisaya bak çoook tatlı olmuş maşallah
elbise bilem giymiş çok yakışmış maşallah ya
bayıldım walla
julii sen ne yiyon da bu kız böyle oluyor söyle de bende yiyem bari

saol canım a.s.
ektradan kabak cekirdeği ve ayva yiyorum süt olsun diye
gerisi abur cubur

selam teyzoşlar ben deldim

burayada eklim.masal prensim

Bu da benim oğluşumun 45 günlük resmi. Maşallahlarınızı esirgemeyeniz lütfen:)))

dün akşam artık anneannemizi bırakıp evimize geldik
evimizde ilk sabahımız:)

zeynebim
pazartesi sabahı merhaba dedi
artık kollarımıza geldi

URL=http://img52.imageshack.us/i/sdc11875.jpg/]
[/URL]

buda benim melek kızım maşallah demeyi unutmayın lütfen

maşallah maşallah ne güzel bebekler bunlar...Allah hepsini korusun...güle güle büyüsünler inşallah sağlıkla sıhatle...

maşallah subanallah rabbim hepsini korusun canlarım yaaa çok şekerler bunlar keşke hepsi yanımd olsada hepsinin o minicik ellerini ayaklarını öpüp koklasam rabbim banada bebişimi kucağıma almayı nasip eğlesin inşallah mart sonunda teyzoşları

maşallah bebeklere çok tatlılar...allah esirgesin nazarlardan..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…