http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/3163.jpgkızlsarrr bugün evden doktora giderken aklımndan cadalozu hastanede görüreceğim geçti çağan hastaydı ya sonra doktora gittik hem de bayaa geç kaldık randevu saatini 1 saat geçmişti beklerken bi de baktım ki cadaloz kucağında tosunu arkada da yahuşuhlu oğlu ile3 sallana sallana geliyi çiğdem dedim bana ters ters baktı tanıyamadım dedi ben havva dedim tanıdı az konuştuk guzular hastaydı pek moralimiz yoktu o ara eşime fotoğraf çekmesini söyledim o da kıytırık çekmiş ama idare ediverin gari
zaten kaydettiği yeri de zor buldumalsanaalsanasmile
işte karşınızda nur abla vee çağan kardeşkaydirigubbakcemile3
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/3163.jpg
]cadaloz fıstık gibi olmuş oğlan onu çok zayıflatmış
maşallah büyük oğlu çok canayakın bana hemen konuştu çağan çok aç falan diyo çok sevmiş kardeşini
ya hoya ben zati bildim senin herifin beceremediğini baktım bıyığı vardı tırstım sesetmedimkaydirigubbakcemile3 yoksa dicektim sen ver beceremezsin ben çekim diye vallaha bilsem karşılaşcamızı fotoyu alırdım zaten 3 günü uykusuzu ben halbuki bendede tel vardı ama nerde akıll yok be bacım ne fıstığı sende ben harap ben bitapmafoldumben ya düzelmezmi acaa bilen birilerimi yokmu resmi büyültmeyi başaracak ben bile merak ediim nasıl çıktıklarını
kız büyük oğlum adam oldu teyzesi benim bugün bana doktorda yardım etmek için gitmedi okuluna çok efendidir çok cana yakındır o bakıyo şincik kardeşine ben bilde oturuyom bide gelmiş ne dese beğenirsiniz anne ben çizgifilm izliycem kadınlar klubesini kapatıyomkaydirigubbakcemile3
allah seni ne etmeye kiloyu napam uslu olsada zayıf olsaculi sağol beceremedim ben kız ben diyim on sen de 50 kilo bu çağan
bizimki anca 5 ki,lo
juli benimki babaya çekmiş anası dal gibikaydirigubbakcemile3 incecikcadaloz bu cağan kaç okka geliyii guclubacismile
yok yok ikiside iyi maşallah bak benimki gene ağliiii delirecem yavvvmaşaalh çağan adana garpuzu gibi bizim nur da kelek mübarek
ayça maşallah kızına..
hoya ve cadolao ne güzel karşılaşmışsınız..çok tatlı görünüyo bebişler.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?