2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

imageshack ten yapamadım hızlıresimden de bu kadar oldu beceremedin hoyaalsanaalsanasmile

ayça maşallah kızına..
hoya ve cadolao ne güzel karşılaşmışsınız..çok tatlı görünüyo bebişler.maşallah

ya hoya ben zati bildim senin herifin beceremediğini baktım bıyığı vardı tırstım sesetmedimkaydirigubbakcemile3 yoksa dicektim sen ver beceremezsin ben çekim diye vallaha bilsem karşılaşcamızı fotoyu alırdım zaten 3 günü uykusuzu ben halbuki bendede tel vardı ama nerde akıll yok be bacım ne fıstığı sende ben harap ben bitapmafoldumben ya düzelmezmi acaa bilen birilerimi yokmu resmi büyültmeyi başaracak ben bile merak ediim nasıl çıktıklarını

başlarıım hızlı resmine
facebook gruba koydum oradan bakıverin garii

Son düzenleme:

kız büyük oğlum adam oldu teyzesi benim bugün bana doktorda yardım etmek için gitmedi okuluna çok efendidir çok cana yakındır o bakıyo şincik kardeşine ben bilde oturuyom bide gelmiş ne dese beğenirsiniz anne ben çizgifilm izliycem kadınlar klubesini kapatıyomkaydirigubbakcemile3

hehehe gaytan bıyıklı yarim beceremedi evet ama tırscak bişey yok kedi gibidir benim gocem

ayy maşallah oğunu çok sevdim zati
kulübe mi bak oda anlamış tıkılıp kaldık buraa

efferin kız juli beceriksiz hoya yapamadı kaydirigubbakcemile3 bende zaten doğuştan yok o beceri ay keşke çağanın başınıda açsaymışım neyse ben bakıyım şu çağana daralltı abisini

culi sağol beceremedim ben kız ben diyim on sen de 50 kilo bu çağan
bizimki anca 5 ki,lo

culi sağol beceremedim ben kız ben diyim on sen de 50 kilo bu çağan
bizimki anca 5 ki,lo
allah seni ne etmeye kiloyu napam uslu olsada zayıf olsa
cadaloz bu cağan kaç okka geliyii guclubacismile
juli benimki babaya çekmiş anası dal gibikaydirigubbakcemile3 incecik
maşaalh çağan adana garpuzu gibi bizim nur da kelek mübarek
yok yok ikiside iyi maşallah bak benimki gene ağliiii delirecem yavvv

he becekli hatunumdur bayanssulusmile bayanssulusmile

maşallah bebişlere

maşallah çağan ve nura....
çok tatlılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…