kızlar Ege nin odası karşınızda. oda çok küçük olduğu için ancak bu kadar çekebildim. umarım anlaşılıyordur ve beğenirsiniz.
canım gülerek kullansın çok cici maşallah egeye mışıl mışıl uyusun
delf odanız çok guzel olmuş sade ve şık güle güle kullansın ege bey...
oferta canım gule gule kullansın bebişin odasını..
oferta ve pınar, kızlar odalarınız çok güsellerropuyorumnanaktan
miniklerinizle birlikte iyi günlerde kullanınkaydirigubbakcemile2
oferta canım odanız çok güzel çok beğendim güle güle kullanın
benim düşündüğüm modellerden biriydi sizin odanız internette görmüştüm ama burda bulamadığım için vazgeçtik
delf canım ege'nin odası da çok güzel güle güle kullanın yine kararsız kaldığım modellerden biriydi...
bizim odamız da gelsin artık bi mucize olsa erken teslim etseler çok hayalperest buldum kendimi
delf masallah senin odan da-daha dogrusu egenin demeliyim ya-- cok kibar ve guzelmiş.beyaz mavi cok hos olmus...gule gule kullanin
canım çok şirin keşke genel açıdanda görebilseydik ama dediğin gibi küçklğünden
halınızda çok şirin
çok tatlı bu bebek odaları
güle güle güzel günlerde inşallah bitanemmmmmmmmopuyorumnanaktan
[URL=http://img4.imageshack.us/i/dsc0049px.jpg/][/URL]
Nihayet ekledim :))
Aslicim güzel günler gecirin bebisinle odasinda.Cok begendim sakin ve huzurlu görünüyor.Bebisinde huzurla uyusun.
Delf
Ege nin odasida cok güzel olmus güzel günlerde kullanin.
Kizlar bir sorum var .Bebisleri nerde emzirmeyi düsünüyorsunuz.Oglum dogdugunda eski evdeydik yerimiz yoktu yatagi bizim odadaydi.Ilk 3 ay yanima cekmistim karyolayi.En üst seviyeye cikarmistim yatagida.Gece emecegi zaman hemen benim yataga aliyordum bazen bende uyukluyordum öyle oturur durumda.Birde hafif isikli gece lambasi koymustum.Bu sefer yerim var.Yatakta belimi agritmiyim diyorum.Koltuk gibi bisi koymayi düsünüyorum yatak odama. Bebislere ayri oda yapanlar ilk 3 ay gece emzirirken bebegi odadan alip salona mi gideceksiniz?
Delf
Ege nin odasida cok güzel olmus güzel günlerde kullanin.
Kizlar bir sorum var .Bebisleri nerde emzirmeyi düsünüyorsunuz.Oglum dogdugunda eski evdeydik yerimiz yoktu yatagi bizim odadaydi.Ilk 3 ay yanima cekmistim karyolayi.En üst seviyeye cikarmistim yatagida.Gece emecegi zaman hemen benim yataga aliyordum bazen bende uyukluyordum öyle oturur durumda.Birde hafif isikli gece lambasi koymustum.Bu sefer yerim var.Yatakta belimi agritmiyim diyorum.Koltuk gibi bisi koymayi düsünüyorum yatak odama. Bebislere ayri oda yapanlar ilk 3 ay gece emzirirken bebegi odadan alip salona mi gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?