2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

delf masallah senin odan da-daha dogrusu egenin demeliyim ya-- cok kibar ve guzelmiş.beyaz mavi cok hos olmus...gule gule kullanin

kızlar Ege nin odası karşınızda. oda çok küçük olduğu için ancak bu kadar çekebildim. umarım anlaşılıyordur ve beğenirsiniz.

canım çok şirin keşke genel açıdanda görebilseydik ama dediğin gibi küçklğünden
halınızda çok şirin
çok tatlı bu bebek odaları
güle güle güzel günlerde inşallah bitanemmmmmmmmopuyorumnanaktan

Delf
Ege nin odasida cok güzel olmus güzel günlerde kullanin.

Kizlar bir sorum var .Bebisleri nerde emzirmeyi düsünüyorsunuz.Oglum dogdugunda eski evdeydik yerimiz yoktu yatagi bizim odadaydi.Ilk 3 ay yanima cekmistim karyolayi.En üst seviyeye cikarmistim yatagida.Gece emecegi zaman hemen benim yataga aliyordum bazen bende uyukluyordum öyle oturur durumda.Birde hafif isikli gece lambasi koymustum.Bu sefer yerim var.Yatakta belimi agritmiyim diyorum.Koltuk gibi bisi koymayi düsünüyorum yatak odama. Bebislere ayri oda yapanlar ilk 3 ay gece emzirirken bebegi odadan alip salona mi gideceksiniz?

canım gülerek kullansın çok cici maşallah egeye mışıl mışıl uyusun

delf odanız çok guzel olmuş sade ve şık güle güle kullansın ege bey...
oferta canım gule gule kullansın bebişin odasını..

oferta ve pınar, kızlar odalarınız çok güsellerropuyorumnanaktan

miniklerinizle birlikte iyi günlerde kullanınkaydirigubbakcemile2

delf masallah senin odan da-daha dogrusu egenin demeliyim ya-- cok kibar ve guzelmiş.beyaz mavi cok hos olmus...gule gule kullanin

kızlar hepinize çok teşekkürlerrrrrrr.öpüyoruz siziŞeniz

meltem ben ilk 5-6 ay yatak odama beşik koyup yatıracağım gece emzirirkn de kendi yatağıma almayı düşünüyorum diğer türlü hem benim uykum açılır hem de bebeğin uykusu açılır sabaha kadar otururuz

[URL=http://img4.imageshack.us/i/dsc0049px.jpg/]
[/URL]

Nihayet ekledim :))

Aslicim güzel günler gecirin bebisinle odasinda.Cok begendim sakin ve huzurlu görünüyor.Bebisinde huzurla uyusun.

sağol meltemcim. çok şeker olmuş beşikte. gule gule uyusun . benim bebek odası maalesef çok küçük o yüzden bir koltuk ayarlayamadım. ilk 3 ay zaten yanımda olacak herhalde yatakta halledeceğim o işi. 3 ay sonra oturma odasına geçerim sanırım. ama eğer odam müsait olsa idi kesin 2 li cici bir koltuk ya da emzirme koltuğu gibi bişii alırdım meltemcim. yerin müsaitse bence düşün derim.

canım çok sağol. senin beşikte çok güzel.biizm bebek odası çok küçük o yüzden oraya bir koltuk yapamadım. ilk 3 ay zaten yatakta emziririm. ama daha sonra meccbur oturma odsına geçeceğim. ama madem yerin müsai bence 2li bir koltuk ya da emzirme koltuğu al derim. benim müsait olsaydı kesin yapacaktım. bir düşün derim ben

iki kere yorum yapmışım meltemcim. hata verince tekrra yazdım. yoksa kendimdeyim kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

delf ve oferta bayıldım bayıldım
cok güzel odalar
rabbim içinde göreceğimiz günleride göstersin

delf,oferta odalarınız çok güzel olmuş kızlar. Bebişleriniz sağlıkla huzur içinde uyusunlar odalarında opuyorumnanaktan
meltem beşiğiniz çok şirin. Sağlıkla uyusun bebişin opuyorumnanaktan

meltemciğim sepet çok şirin
ne güzel sarı renk bide
sağlıcakla inşallah

delf :)))))
Benim oda müsait canim ya .Burda öyle tek koltuga filan rastlamadim ama oglani dogurdugum hastanedeki emzirme odasindaki koltuklar cok rahatti. Bir bakinayim nette belki bisiler bulurum.

scedcedu
Aynen öyle hemen uykular kaciyor ugras dur sonra. Koltuk koyacak yer ayarlarsam ona göre hafif bir isik ayarlicam.Oglanda bi kez i hatayi yapmistim isik cocugun gözünün icine girdi aglamasini durduramadim bi türlü emmedide ne üzülmüstüm sabaha kadar . Bisey yaptikca baska bisi cikiyor bakalim ne kadari olacak. Oglanda bisi bilmiyoduk bu kadar is cikarmamistik kendimize tecrübede cok iyi diil ya ince ince düsünüyor insan.

Özgecim sagol canim

Semihacim oglan diye herseyi mavi yapmiyim diyorum.Kiz olsaydi pespembe yapacaktim heryeri :)) Genelde esyalarimiz beyaz sari mavi renklerde.Birde sepet hasir sepet sari gibi rengi mavi cok cig duruyordu.

kızlar hepinize çok teşekkür ederiz oğlumla ne güzel odamızı beğenmişsiniz kıcaman öpüyorum hepinizi...

Rylai
Güzel günler gecirsin bebisin odasinda cok güzel olmus.Beyaz mobilya cok güzel duruyor.Bende beyaz isterdim ama burda boya sorunu var.Zararsiz boyadan olanlari buldum ama asiri pahali mümkün degil alamam.Gece lambanizda cok sirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…