2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

delf
rylai
meltem
oferta
kızlar,odalarınız,beşikleriniz,dolaplarınız hepsi harika,güle güle,sağlıkla,güzel günlerde kullansın melekleriniz inşallah

ayyyyyyyyyyyyy raylai bayıldım mobilyalara,sepete. ya ben d ehaeveslendim keşke oda yapsaydım diyorum şimdi.çokkk şirin. ohhhhh kıyafetleri de rahatça yerleştirisin. benim dolap tıkış tıkış valla.

Rylai öykünün odası harika olmuş. Beyazın asaleti bu işte,çok şık durmuş.Güle güle kullanın...

krizalitcim ve pumpcum çok teşekkürler.

pumpcum bayıldım Duru ve Çağanın odasına. çok şeker olmuşşşşş

işte benim oğluşumun odası...

çok tatlı maşallah oferta, içinde sağlıkla-huzurla büyüsün yumurcak inşallah...

ne şirin olmuş bu böyle annesi.. minnoşun içinde tatlı tatlı uyusun büyüsün inşallah..

çok cici olmuş annesi... güle güle kullanın inşallah odanızı... içinde hep mutlu olsun bebiş :)

Pumpkins... süpper olmuş.. her iki meleğin de sağlıkla gelip yerleşsinler inşallah odalarına.

pumpkins bayıldım bayıldım çok güzel bir oda olmuş güle güle kullansın bebişler.

pumpum ne güzel hazırlıklar yapmışssın ne güzel tamamlamışssın
41 kere maşallah bitanem
yeyim ben onları güzel günlerde oynaşsınlar odalarında yavrucaklar

rylai şekermi şeker bi kız odası anneside pek zevkli sizde güzel günlerde inşallah

teşekkür ediyoruz teyzeleriopuyorumnanaktaninşallah hepimizin melekleri sağlıkla zamanında gelsinler ve odalarında huzurla,mutlulukla büyüsünler
krizalitcim ve pumpcum çok teşekkürler.

pumpcum bayıldım Duru ve Çağanın odasına. çok şeker olmuşşşşş

Pumpkins... süpper olmuş.. her iki meleğin de sağlıkla gelip yerleşsinler inşallah odalarına.

pump duru ile çağan ın odası çok güzel olmuş mışıl mışıl uyusunlar içinde

pumpkins bayıldım bayıldım çok güzel bir oda olmuş güle güle kullansın bebişler.

pumpum ne güzel hazırlıklar yapmışssın ne güzel tamamlamışssın
41 kere maşallah bitanem
yeyim ben onları güzel günlerde oynaşsınlar odalarında yavrucaklar

masallah masallah pumpkin cok guzel, gercekten cok ozenilmiş bir oda olmus.fındık ile fıstık gelince hic bir eksik kalmiyacak tabi zamanında:))

rylai
oferta
delf
meltem
kızlar mobilyalarınız harika olmuş ellerinize sağlık
bebekleriniz de sağlıcakla mutlulukla büyüsünler inşallah

Pumpkins
odanız çok güzel olmuş herşeyden 2 tane kaydirigubbakcemile3
çok hoşuma gitti
sağlıcakla büyüsün yavruların

canımmm teşekkür ediyoruzopuyorumnanaktan
masallah masallah pumpkin cok guzel, gercekten cok ozenilmiş bir oda olmus.fındık ile fıstık gelince hic bir eksik kalmiyacak tabi zamanında:))

teşekkür ederiz teyzesi,ikiz olunca böyle oldu işte,sağlıkla büyüsün meleklerimiz inşallah
Pumpkins
odanız çok güzel olmuş herşeyden 2 tane kaydirigubbakcemile3
çok hoşuma gitti
sağlıcakla büyüsün yavruların

pumpkins canım Duru ve Çağan bebeklerin odası çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan
Bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan
Çok cici olmuş hepsi
İyi günlerde sağlıkla kullansın yavruların

Kizlar Tesekkürler hepinize
Benim bir sorum var o sepet hasirdan ve icinde ince bir dösegi var.Magzalarda baktiklarimda carsaf yastik yorgan konmustu o takim ayri satiliyordu.Ben kundak alacagim icin yeni dogmusa yastikta tehlikeli diye yorgan filan koymayacagim. O dösek cok ince geldi bana.Normal karyolaya yatirsam yatagi ile bu dösek arasinda dünya fark var.Dösegin altina üstüne koymak icin bir fikriniz varmi? Magazada baktiklarima göre bebek öyle yatacak sepette ama bana tuhaf geldi ya.

Pumpkins
Ne güzel oda olmus ikizlere güle güle büyüsünler odalarinda.Cok hosuma gitti .

canım arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruz,hepimiz sağlıkla,mutlulukla büyütelim bebeklerimizi inşallah...
pumpkins canım Duru ve Çağan bebeklerin odası çok tatlı olmuş opuyorumnanaktan
Bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan
Çok cici olmuş hepsi
İyi günlerde sağlıkla kullansın yavruların

Pumpkins
Ne güzel oda olmus ikizlere güle güle büyüsünler odalarinda.Cok hosuma gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…