2010 Ocak Bebeklerinin Odalar

pumpkins canım ne tatlı bir oda olmuş . duru ve çağan eminim çok beğenicekelr. park yatak için özel mi o uyku seti. o dış kısmına etek gibi inen yerleri çok iyi olmuş. yoksa özelmi yaptırdın. benim de park yatak ya.valla bayıldım annesi. çok güel oda olmuş. sağlıkla kullansınlar inşallah.

Pump harika bir oda olmuş canım. Güle güle sağlıcakla kullansın Duru ve Çağan....

Ne güzel bebek odalariniz var, bizim evimiz kücük oldugu icin bebek icin ayri bir odamiz yok.

yatak odamiza ancak bebegin besigi sigdi zaten. Internetten uyku setlerine bakiyorum simdi bari o güzel hos bir renk ve desende olsun

Poseidon83
Olur zamanla canim.Oglum dogdugunda bizim evde kücüktü bizimle ayni odaya koymustuk fazlada bisi almamistik.Simdi daha iyi anliyoruz bazi seyleri.

sağol tatlımopuyorumnanaktanaslında uyku seti değil o,nevresim takımı,dışındaki örtüyü annem dikti,nevresimlere uygun kumaş aldık,plastik kısım görünmesin dedi annaneleri ve onları dikti işte,üstünede şu bebek şekeri yapılan figürlerden alıp iğne ile tutturduk canım
[

valal maşallah annene ne hamarat kadnmış. ya ben yalnızım burda kimse yok yardım edecek. onadan pek öle şeyler yapamıyorum. annem gelicek hatat kıyafetleri yıkamak ütülemek için onu bekliyorum ama umarım geç kalmam. daha aralık ortası gibi gelicek galiba.mafoldumben

meltem'cim, eltim bu tip bir yatak için... battaniyeleri üst üste katlamıştı.. oldukça da rahat bi yatma mekanı olmuştu bebek için.
zaten lastikli çarşafla kaplayınca... içinde yatak mı var, battaniye mi var belli olmuyor hiç.

bebek açısından da sağlıklıyış, doktoruyla konuşmuş zamanında... bundan 8-9 sene evvelden bahsediyorum tabi ama...

delf,oferta,meltem,rylai,pump bebişlerinizin odaları çok şeker olmuş,o odalarda mutlu günler geçirmeniz dileğiyle..

pumpcım bişi sorucam o çekmeceelrin içinde bişi gördüm saten gibi bişi. onu nerden stın alıyoruz. ben d ekoymak istiyorum daha öncede birinde görmüştüm. nasıl bulucam. yoksa annişinmi yaptı onları da.yıkayıp ütüleyince çekmecenin mobilyasına değsin istemiyorum kıyafetler ben de.

evet canım annem dikti onlarıda,kumaşçılarda satılıyor,dolap içleri için kapitone istiyorum dersen verirler zaten,çekmecelerin ölçülerine uygun kesip,kenarlarının çeviriyosun o kadar,bende kıyafetlerin mobilyaya değmesini sevmiyorum,benim kendi dolap içlerimde de var,evlenirken annem dikmişti,hemde çok kullanışlı oluyor,yakında olsaydın annem sanada yapardı:teselli:

sağolun kızşlar. odasını yanımızdan ayırdığımız zaman yapıca zinşallah. bbek beşiği şeklinde değilde yatak şeklinde yapıcaz.

selamlar ben mart annesiyim sizin bebişleriniz için yaptıınız hazırlıklara bakmaya geldim:) bnde park yatak alacağım stork garden istiyoum bnde ama senin ki farklı gibi göründü gözüme sanki bnm alacağım bu Stork Garden Lüx Oyun Parkı & Rüyam Uyku Seti & Viscolex Oyun Parkı Yatağı Şok Fiyat! | | Bebefix.com nasıl memnunmusun, bnde movylere baktım ama movyler çok naylonumsu geldi.:uhm:

ayyyyy teşekkür ederim canım. tamam ben bi sorayım sanırım manifaturacıdan alınır değil mi. kenarlarını da terzide çevirtirririm.

meraba canım. hımmmm park yatak güzel fiyatı da iyi. normalden biaz dah büyük bu gardenlar zaten. yok seninkiyle aynı canım. sadece renk farkı var. kurulumu da çok basit. tabi daha kalitelileri de var. altaçmasını faaln ben pek beğenmedim. istersn netten değil de görüp dokunaark alabilirsin. yani kötü değil ama daha güzelelri de var. ben bakınca dışarda öle düşündüm.hımmmm evte kumaşları naylonumsu değil canım. bildiğin kumaş gibi.

pumpkins maşallah canım ne güzel oda yapmışsın
kızının nevresim takımı benimkiyle aynı

ayyyyy teşekkür ederim canım. tamam ben bi sorayım sanırım manifaturacıdan alınır değil mi. kenarlarını da terzide çevirtirririm.

sweetbaby canım çeyizlik satan yerler varsa ya da kumaşçılar onlara gidip dolap içleri için kapitone istiyorum diyorsun
ama gitmeden önce mutlaka dolaplarının ve çekmecelerinin içinin ölçülerini not edersen iyi olur
çünkü satıcı ölçülere göre kesip veriyor
benim aldığım yerde terzisi vardı dikti verdi
zaten bu işi yapanlar her şeyi biliyor sana tarif ediyor
hiç üzülme canım benim de burada kimsem yok ve kendi başıma yapa yapa alıştım
hatta misafir odandaki dolaba çekmecelere ve mutfak dolap ve çekmecelerine göre de diktirebilirsin
ben kiracı olduğum için mutfağa yaptırmadım
hem çok temiz hem de kullanışlı oluyor
çekmecelerin ölçüsünü alırken üstünü örtecek şekilde dikdörtgen yaptırırsan daha iyi olur hem düzenlü durur hem de temiz olurkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…