pumpkins canım ne tatlı bir oda olmuş . duru ve çağan eminim çok beğenicekelr. park yatak için özel mi o uyku seti. o dış kısmına etek gibi inen yerleri çok iyi olmuş. yoksa özelmi yaptırdın. benim de park yatak ya.valla bayıldım annesi. çok güel oda olmuş. sağlıkla kullansınlar inşallah.
Pump harika bir oda olmuş canım. Güle güle sağlıcakla kullansın Duru ve Çağan....
sağol tatlımopuyorumnanaktanaslında uyku seti değil o,nevresim takımı,dışındaki örtüyü annem dikti,nevresimlere uygun kumaş aldık,plastik kısım görünmesin dedi annaneleri ve onları dikti işte,üstünede şu bebek şekeri yapılan figürlerden alıp iğne ile tutturduk canım
[
pumpcım bişi sorucam o çekmeceelrin içinde bişi gördüm saten gibi bişi. onu nerden stın alıyoruz. ben d ekoymak istiyorum daha öncede birinde görmüştüm. nasıl bulucam. yoksa annişinmi yaptı onları da.yıkayıp ütüleyince çekmecenin mobilyasına değsin istemiyorum kıyafetler ben de.
delf,oferta,meltem,rylai,pump bebişlerinizin odaları çok şeker olmuş,o odalarda mutlu günler geçirmeniz dileğiyle..
sağolun kızşlar. odasını yanımızdan ayırdığımız zaman yapıca zinşallah. bbek beşiği şeklinde değilde yatak şeklinde yapıcaz.
evet canım annem dikti onlarıda,kumaşçılarda satılıyor,dolap içleri için kapitone istiyorum dersen verirler zaten,çekmecelerin ölçülerine uygun kesip,kenarlarının çeviriyosun o kadar,bende kıyafetlerin mobilyaya değmesini sevmiyorum,benim kendi dolap içlerimde de var,evlenirken annem dikmişti,hemde çok kullanışlı oluyor,yakında olsaydın annem sanada yapardı:teselli:
selamlar ben mart annesiyim sizin bebişleriniz için yaptıınız hazırlıklara bakmaya geldim:) bnde park yatak alacağım stork garden istiyoum bnde ama senin ki farklı gibi göründü gözüme sanki bnm alacağım bu Stork Garden Lüx Oyun Parkı & Rüyam Uyku Seti & Viscolex Oyun Parkı Yatağı Şok Fiyat! | | Bebefix.com nasıl memnunmusun, bnde movylere baktım ama movyler çok naylonumsu geldi.:uhm:
delf,oferta,meltem,rylai,pump bebişlerinizin odaları çok şeker olmuş,o odalarda mutlu günler geçirmeniz dileğiyle..
ayyyyy teşekkür ederim canım. tamam ben bi sorayım sanırım manifaturacıdan alınır değil mi. kenarlarını da terzide çevirtirririm.
odanız çok güsellllopuyorumnanaktan
iyi günlerde kullanın canımzemuszemus
pumpcım bişi sorucam o çekmeceelrin içinde bişi gördüm saten gibi bişi. onu nerden stın alıyoruz. ben d ekoymak istiyorum daha öncede birinde görmüştüm. nasıl bulucam. yoksa annişinmi yaptı onları da.yıkayıp ütüleyince çekmecenin mobilyasına değsin istemiyorum kıyafetler ben de.
ayyyyy teşekkür ederim canım. tamam ben bi sorayım sanırım manifaturacıdan alınır değil mi. kenarlarını da terzide çevirtirririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?