bende birtek arabayı beğendim
(geçen yılın en iyi bebek arabası pierre cardin 2020 çok güzel bir araba
tek elinle çok rahat bir şekilde kapatabiliyorsun zaten 6,5 kg gibi birşey)
benim beğendiğim Pierre Cardin PS 2010 Travel Set
çift yönlü olması en önemli özelliği benim için
hafifliğide 6,5 yada 6.9 kg tam bilmiyorum
topic hayırlı olsun almadan önce fikir sahibi oluruz hiç değğilse
birde kızlar hatırlıyorsanız nereden aldığımızıda yazsak badiler tulumlar falan
slm kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
canım bende 2009 ocak annesiyim sana arabayla ilgili bir fikir vermek istedim bunu bende aldım ikili olarak aldımaynı renk aslında çokta memnun kaldım ama kızım büyüdükçe araba konusunda sıkıntı yaşamaya başladım kızımı oturttuğum zaman yanları kapalı olduğu için kafasını sıkıştırmaya başladı tam olarak dedil ama büyüdükçe dahada sıkışıcak çok güzel bir araba ama kafa kısmındaki yanlar ii düşünülmemiş bilmeni istedim bi daha değerlendir istersen
bende maxi-cosi almayı düşünüyorum birde amerikada bugaboo diye bir marka var zaten maxi-cosi ondan esinlenerek bu arabaları yapmış türkiyede olmaması kötü ben almadan önce incelemeyi severim e ordan getirtiyim diyorum ya bişeyini beğenmez pişman olursam diyede düşünmüyo değilim ama hem hafiflikte hem katlanmada hem konforda çok iyiymiş
scedcedu eşin ordayken baktır eşine bir istersen bugaboo bebek arabası
not alayım da bi baktırayım eğer zapp gibi küçükse katlandığında valize sığarsa getirirebilir de araba işini de halletmiş oluruz. bence en zoru arabaya ve beşik-oda alırken karar vermek çünkü diğerleri ufak tefek şeyler 1-2 ay kullanılıyor en fazla ama araba ve beşik uzun zamann kullanılacak hatta ben 2. çocukta da aynısını kullanmayı düşündüğüm için karar vermekte daha da zorlanıyorum.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?