2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

teşekkürler çok sağol sende sağlıkla sıhhatle byüt bebişini
üzüldüm ya tek beğenebildiğim araba buydu:çok üzgünüm:
vazgeçtim arabada aramııycam artık

canım bende bu arabadan aldımana kucağı takımlı olandan almadım 2020 ödül alandan aldım çokta memenunum gerçekten rahat hafif yalnı benim aldığım yerde ikisinide göstermişlerdi takımsız olan daha geniş gözüküodu bu takımlı olana gore,yanları daha genişti görüntü aynı zten sadece biraz daha büyük ve genişi olduğu için aldım ana kucağı olarakta bu tarz alma istrsen sallanabilen daha yatar tarzda olanlar var çok daha işime yaradı benim bundanda almıştım be hiç bi işime yaramadı zaten bunlar 6-7 ay kullanılabilio ilk 5 ay zaten arabada kucağında tutuyosun pek oturtamıosun yada uyuyo yatıo boşuboşuna yer kaplıo o ana kucağı hem öbürünü mutfağa falanda koyarsın iş yaparken bunlara göre daha hafif neyse canım uzattım sağlıkla al bebeğini kucağına :CüvCüv:
Not: hamileyken insan o heycanla ve panikle kantarın topuzunu kaçırıo 'ayy kesin buda lazım olur' die ve sonra bi çok eşya elinizde patlıo kalabalıktan başka bişey olmuo umarım dikkatli alışveriş yaparsınız sevgiler...
 


sağol canım onu da düşünücem iyi oluyyo böyle tecrübeli annnelerin yorum yapmaları
 
aşkolsun bana bu topiği neden bildirmediniz
ne konular açmışsınız
 
henüz hiçbirimiz alışverişe başlamadık anlaşılan. geçen yıl görümcem doğum yapmıştı dün onun kızının elbiselerinden beğendiklerimi ayırdım şimdiden bir sürü cicisi oldu kızımın.
 
ben cinsiyetini yen öğrendim bu saatten sonra alışveriş yeni yeni başlıcak inşallah
ben zaten beğendiklerimi bilgisayarda bir dosyada not alıyorum sizinlede paylaşayım belki hoşunuza giden bişiler olur.


biberon philips avent almayı düşünüyorum
P.Avent Yenidoğan Başlama Seti

funnababy nin bu uyku setlerine bayıldıım...
http://www.funnababy.com/images/uru...de with love - Boys - Uyku Seti Arka Foto.jpg

http://www.funnababy.com/images/urunler/larges/WTP - Cute as can be - Boys - Uyku Seti Arka Foto.jpg

araba ve anakucağında maxi-cosi
http://images.gittigidiyor.com/1821/Quinny-Buzz-3-Maxi-Cosi-Cabriofix__18216076_0.jpg
 
Ben kızımda aldığım şeyleri 2. bebeğimde de kullanacağım inşallah başka bir konuda paylaşmıştım buraya da koyayım arabamızı

Ben Maxi Cosi Quinny Zapp kullandım.Almadan önce onlarca dükkan onlarca model araştırdım sonunda buna karar verdim ve çok doğru bir tercih yapmışım.Bugüne kadar üretilen en küçük bebek arabası.Benim için önemli olan hem taşınabilir ,katlanabilir,hem kullanışlı olmasıydı.Arabaya oto koltuğu monte ediliyor hem arabamızda oto koltuğu olarak kullandık bebek arabası olarak kullanacağımız zaman katlanabilir ayakları açıp birkaç saniyede monte ettik.Arabada az yer kaplıyor.Belli bir aya kadar bebeğin yüzü anneye dönük oluyor kızım büyüyünce oto koltuğu olmadan direk araba şeklinde kullandık.3 tekerlekli denge sorunu olmadı hiç tek parmakla sürülebiliyor ayrıca kolay dönüyor.Yağmurluğu,güneşliği vs mevcut.Kumaşı yıkanabiliyor.Kızım 2.5 yaşında 13 kg hala kullanıyoruz.

Kiraz Bebe >> Bebek Arabaları >> Travel Sistem Bebek Arabaları kirazbabyde fiyatı biraz yüksek kalmış

http://www.e-bebek.com/Maxi-Cosi-Qu...i-Cabrio-Anakucagi-Ikili-Set-ProdID10023.html e-bebekte daha uygun fiyat şu anda

http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=6&tn=2 resmi sitesi















Değişik renkleri mevcut bizde siyah olanı var.
 
Son düzenleme:
Sizlere fikir versin diye kızımın odasındaki perdelerini dolabını ve yatağınıda koyayım

Yatağı


Dolabı


Perdesi
 
Son düzenleme:
Sevi Bebe Yatak Koruyucu Çarsaf 90 x 135 cm


Sevi Bebe Bebek Banyo Filesi


Yan yatma yastığı


Avent 125 ml Biberon


Sevi Bebe Banyo Seti


Nuk Silikon 0 - 6 Ay Uyku Emziği + Nuk Emzik Kutusu


Lansinoh Gögüs Pedi ( 36 Adet )


Lansinoh Lanolin Gögüs Kremi ( Büyük Boy 56gr )


Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası


Lanaform alın - kulak - oda sıcaklığı - su ölçer


Chicco Lullaby Müzikli 3 katlı Park Yatak (Bizdeki bunun siyah rengi)


Fisher Price Akvaryum Çift yönlü sallanan salıncak (Hayatımı kurtaran bir icat şiddetle öneriyorum)




Bellona yatak örtüsü,çarşaf,yastık,yorgan seti


Lanaform Familiy Care Nemlendirici(Soğuk Buhar Makinası)

Negatif iyon üretimli hava nemlendirici cihaz. Negatif iyon havayı polen ve tozlardan arındırır. 5 litrelik su haznesi, soğuk buhar üretir ve hiç durmadan yaklaşık 16 saat çalışabilir. Su bittiginde otomatik kapanır. Çok sessiz ve ekonomik... "Family Care" nemlendirici ultrason üreten yüksek frekanslı osilatör sayesinde suyu 1 ile 5 mm çapında partiküllere böler. Ventilasyon sistemi suyu soğuk buhar şeklinde havaya yayar ve böylece istenilen nemi verir. Bu buhar ince bir çiğ olarak difüzörden havaya dağılır. Görevleri : Odanın hava nemini dengeler. Elektrostatik yükleri yok eder. Hava kalitesini artırır. Cilt ve sağlığı korur. Odanın derecesini duzenler.


Aldığım herşeyden çok memnunum 2. bebeğimde de kullanacağım.Emzik ve biberon kullanmak nasip olmadı kızımda.Emzirmeden sonra direk çay kaşığı ve hemen bardağa başladık.Hiç biberon vermedim emzikte aynı şekilde diş ve ağız yapısını bozabileceği için kullanmadım ama yine de almıştım her ihtimale karşı.Kızımda istemedi zaten ne biberon ne emzik.Diğer herşeyi kullandım.
 
Son düzenleme:
ben de mart annesiyim, çoğu gerekli gibi gözüken şeylere elimi sürmediğimi biliyorum.
öncelikle araba çok işimize yaradı. zaten oturduğumuz yer dolaşmaya müsait. ama olmasa bile o uyurken alışveriş merkezlerini dolaşmak çok keyifli. aksi takdirde hiçbişey yapamazsınız. öncelikle yatarlı olması ve bebeğin size bakabilmesi yani çift yön özelliği çok önemli.

arkadaşın dediği gibi yan yatırma yastığı hayat kurtarıcı. emin şekilde bebeğinizi yatırıyosunuz. benimki hem eğimli hem yan dayanaklıydı.
biberon, almayın diyorum emzirme sorununuz olmaddığı takdirde. bende 4 tane var açtım hevesle bi iki kullanmaya çalıştım ama kızım memeyi tercih etti. emzik de kabul etmedi ama alıştırın derim ben.

göğüsleriniz yara olursa da kesinlikle kalkan kullanın. bende hiçbi ilaç işe yaramadı. kalkan geldi dünya varmış dedim..
hepinize güzel ham,lelikler diliyorum...
 

canım gerçekten sağol. bize önemli ilgiler vermişsin.kalkan nası bişi acaba.sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var.aklına geldikçe bziimle paylaş lütfen.
 
amanın amanın kızlar neler neler hazırlamışsınız. ben siteye girmeyeli beri, epeyce bi değişiklikler olmuş ocak annelerinde :)
neler alınacağı bile konuşulur olmuş..
alış-verişe başlayan hatunlar, hayırlı olsun cicileriniz... ben henüz çöp b ile almadım. anneannemiz alıyor bişeyler. daha cinsiyet belli değil bizde.

ben de bugün yün mün bişeyler alıyım da canım sıkılmasın diye ufak tefek öreyim diyorum. ne örücem bilmiyorum, ilmek atmayı bile bilmem ben ama :)
 

ben geçen sene görümcemin bebeği için battaniye örmüştüm şimdi kısmetse kendi bebeğime örücem oda kış bebeğiydi bütün kışı benim ördüğüm battaniyeyle geçirdi desem yeridir muhteşem sıcak tutuyor . ipin cinsinin adını bilmiyorum ama aldığımda örmeye başladığımda mutlaka koyucam hem örmesi basit hem çok kullanışlı tavsiye ederim:)
 



oleeeey becerdim şimdi kim tutar beni değilmi?

kızlar büyüklerimden biri bebeğe önce don al demişti donansın diye o yüzden ilk bulduğum donu aldım C&A


C&A 'da yaklaşık %50 indirim vardı dayanamadım aldım bu body 6TL



bu ikisini 9 TL ye aldım



buda son teyzeleri bunuda 9 TL ye aldım
hepsi C&A



 
Son düzenleme:

hepsi çoookk şeker:icecream:
bayıldım valla
artık bende bişeyler alıcam
heveslendirdiniz benidelikafadulden
şu ördüğün battaniyeyi koyda belki bende örürümzemuszemus
 
merhaba ocak anneleri=)benim zaten 4 yaşını yeni doldurmuş bir kızım var a-dan z-ye bir çok şeyini sakladım=)kızımda ilk dört ayı bitirene kadar iğne dahi almamıştım ...şimdide aynı şeyi düşünüyorum.kızımda cinsiyetini hemen öğrendik ..fasulyede tık yok.eğer yine kız ise ablasının battaniye uyku seti vs. ile idare edicek sadece çeşit kıyafet alırım bol bol. ama erkekse yandığımızın resmidir..herşey yeniden yapılandırılıcak ...oy oy oyyy..erkekimede neler alırım neler....neyse..sonuç şu cinsiyetimiz belli olsun ...paylaşıma katılırım inş...izlemedeyim....rabbim yanınızda olsun=)
 
bakalım yapabilcekmiyim. bugün görünce dayanamadım aldım.cinsiyeti bilmiyorum oyüzden unisex olsun dedim. nasıl güzel mi bebişimin cicisi.


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…