teşekkürler çok sağol sende sağlıkla sıhhatle byüt bebişini
üzüldüm ya tek beğenebildiğim araba buydu:çok üzgünüm:
vazgeçtim arabada aramııycam artık
canım bende bu arabadan aldımana kucağı takımlı olandan almadım 2020 ödül alandan aldım çokta memenunum gerçekten rahat hafif yalnı benim aldığım yerde ikisinide göstermişlerdi takımsız olan daha geniş gözüküodu bu takımlı olana gore,yanları daha genişti görüntü aynı zten sadece biraz daha büyük ve genişi olduğu için aldım ana kucağı olarakta bu tarz alma istrsen sallanabilen daha yatar tarzda olanlar var çok daha işime yaradı benim bundanda almıştım be hiç bi işime yaramadı zaten bunlar 6-7 ay kullanılabilio ilk 5 ay zaten arabada kucağında tutuyosun pek oturtamıosun yada uyuyo yatıo boşuboşuna yer kaplıo o ana kucağı hem öbürünü mutfağa falanda koyarsın iş yaparken bunlara göre daha hafif neyse canım uzattım sağlıkla al bebeğini kucağına :CüvCüv:
Not: hamileyken insan o heycanla ve panikle kantarın topuzunu kaçırıo 'ayy kesin buda lazım olur' die ve sonra bi çok eşya elinizde patlıo kalabalıktan başka bişey olmuo umarım dikkatli alışveriş yaparsınız sevgiler...
ben de mart annesiyim, çoğu gerekli gibi gözüken şeylere elimi sürmediğimi biliyorum.
öncelikle araba çok işimize yaradı. zaten oturduğumuz yer dolaşmaya müsait. ama olmasa bile o uyurken alışveriş merkezlerini dolaşmak çok keyifli. aksi takdirde hiçbişey yapamazsınız. öncelikle yatarlı olması ve bebeğin size bakabilmesi yani çift yön özelliği çok önemli.
arkadaşın dediği gibi yan yatırma yastığı hayat kurtarıcı. emin şekilde bebeğinizi yatırıyosunuz. benimki hem eğimli hem yan dayanaklıydı.
biberon, almayın diyorum emzirme sorununuz olmaddığı takdirde. bende 4 tane var açtım hevesle bi iki kullanmaya çalıştım ama kızım memeyi tercih etti. emzik de kabul etmedi ama alıştırın derim ben.
göğüsleriniz yara olursa da kesinlikle kalkan kullanın. bende hiçbi ilaç işe yaramadı. kalkan geldi dünya varmış dedim..
hepinize güzel ham,lelikler diliyorum...
amanın amanın kızlar neler neler hazırlamışsınız. ben siteye girmeyeli beri, epeyce bi değişiklikler olmuş ocak annelerinde :)
neler alınacağı bile konuşulur olmuş..
alış-verişe başlayan hatunlar, hayırlı olsun cicileriniz... ben henüz çöp b ile almadım. anneannemiz alıyor bişeyler. daha cinsiyet belli değil bizde.
ben de bugün yün mün bişeyler alıyım da canım sıkılmasın diye ufak tefek öreyim diyorum. ne örücem bilmiyorum, ilmek atmayı bile bilmem ben ama :)
Güle güle kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?