FEYZAE
Masallah canim hazirlamisin herseyini.Gene beni gaza getirdiniz cumaya bi tur daha atayim alisveris icin.Al al al ama bi bakiyosun bisi yok.Bu arada dolap derdime care bulamadim simdilik vazgectim oglanin odasinda sifonyer var onu bosaltip bebegin esyalarini simdilik oraya koymayi düsündüm.
ben de artık son alışverişlerimizi ekliyim dedim.
sonunda sabahlığımı alabildim.
cnm senin ve kızının cicileri çok ciciler,kızının hastane çıkışı harikateyzeleri kızımın hastane çıkışı
[/URL][/IMG]
buda uyku seti
[/URL][/IMG]
bunlarda kızımın
[/URL][/IMG]
buda benim hastane çıkışım kaydirigubbakcemile3
bunlarda hiç kullanmadım evlenirken alınmıştı sabahlık ,pijama ve yedek saten pijama sateni giyermiyim bilmyorum ama yedekde duruyor şimdilik
[/URL][/IMG]
teyzeleri diğer cicişleri yıkandı ütülensin hepsinin resmini çekip göstereceğim daha ananesin aldıklarıda var .eksikleri tamamlandı bebişimin
cnm cicileriniz çok güzel ,hayırlı olsun,güle güle giydir
cnm senin ve oğluşunun ciciler çok güzel,hayırlı olsun,güle güle kullanınben de artık son alışverişlerimizi ekliyim dedim.
sonunda sabahlığımı alabildim.
bunlarda taçlarım aslında kırmızı takılıyor değil mi. ama mavi geceliğimle belki mavi de taakrım dedim.
bu da bebişimin montu
bu da yine babamızın dayanamayıp aldığı beşiktaşlı tulumumuz.
esracım çok güzel ciciler bunalr bayıldım gule gule giysin inş oğluşun.
sweetcim bir beşiktaşlı olarak tuluma bayıldım. hepsi çok güzel. güle güle giyinin inş
Esra çok tatlı Demir'in cicişleriopuyorumnanaktan
İyi günlerde kullansın
sweetbaby Deniz Kemal'in cicileri de çok güzelopuyorumnanaktan
Senin sabahlığın da çok şıkzemuszemus
İnşallah iyi günlerde kullanırız hepimiz
allahım yarabbim..
bendeniz de 30+ oldum..
bayramdan sonra alış-veriş yapıcam nasipse :) odamız da gelecek.. anneannemiz de getirecek minik çeyizlerimizi.. neler neler almış-yıkamış ütülemiş hazırlamış annecim...
bana alacak bişey kalmadı sanırsam :)
kızlar, hepinizin ciciler harika... maşallah.. kırkbir kere... içinde bebeleri düşününce gözlerim yaşarıyor..
aylardır göbüş büyütüyoruz... az kaldı, yakında bebişleri büyütmeye başlayacağız...
ay çok duygulanıyorum ben böyle ya :)
cnm senin ve kızının cicileri çok ciciler,kızının hastane çıkışı harika
güle giyinin cnm..
cnm cicileriniz çok güzel ,hayırlı olsun,güle güle giydir
cnm senin ve oğluşunun ciciler çok güzel,hayırlı olsun,güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?