2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

meltemcim bende aynen benim yatak odasının şifonyerini boşalttım büyük zaten 4 çekmeceli tamamen boşaldı şimdi yıkadım ütüleyip yerleştrcem .sende öyle yap ben oda takımı alacağım için seneye başka almak istemedim

bunlarda yeni cicilerimiz
montumuz

ceketimiz

alt açmamız

kırmızı renge dayanamadığım için aldım 5 parça hastane çıkışı

buda tulumumuz

ben de artık son alışverişlerimizi ekliyim dedim.

sonunda sabahlığımı alabildim.

bunlarda taçlarım aslında kırmızı takılıyor değil mi. ama mavi geceliğimle belki mavi de taakrım dedim.

bu da bebişimin montu

bu da yine babamızın dayanamayıp aldığı beşiktaşlı tulumumuz.

esracım çok güzel ciciler bunalr bayıldım gule gule giysin inş oğluşun.

ben de artık son alışverişlerimizi ekliyim dedim.

sonunda sabahlığımı alabildim.

sweetcim bir beşiktaşlı olarak tuluma bayıldım. hepsi çok güzel. güle güle giyinin inş

Esra çok tatlı Demir'in cicişleriopuyorumnanaktan
İyi günlerde kullansın

sweetbaby Deniz Kemal'in cicileri de çok güzelopuyorumnanaktan
Senin sabahlığın da çok şıkzemuszemus

İnşallah iyi günlerde kullanırız hepimiz

hepsi cok güzel maasallah, ben pek bisey alamiyorum hastanede kendi götürdügümüz kiyafetleri giydirmiyorlarmis steril olup olmadigini bilemeyiz deyu. bir de grip olduk esimle birlikte o arada esim izin aldi is yerinden o yüzden alisverise ayiracak vakit de kalmadi. Artik dogduktan sonra lazim oldukca alicaz galiba

allahım yarabbim..
bendeniz de 30+ oldum..
bayramdan sonra alış-veriş yapıcam nasipse :) odamız da gelecek.. anneannemiz de getirecek minik çeyizlerimizi.. neler neler almış-yıkamış ütülemiş hazırlamış annecim...
bana alacak bişey kalmadı sanırsam :)

kızlar, hepinizin ciciler harika... maşallah.. kırkbir kere... içinde bebeleri düşününce gözlerim yaşarıyor..
aylardır göbüş büyütüyoruz... az kaldı, yakında bebişleri büyütmeye başlayacağız...
ay çok duygulanıyorum ben böyle ya :)

cnm senin ve kızının cicileri çok ciciler,kızının hastane çıkışı harika
güle giyinin cnm..

bunlarda yeni cicilerimiz
montumuz

ceketimiz

alt açmamız

kırmızı renge dayanamadığım için aldım 5 parça hastane çıkışı

buda tulumumuz
cnm cicileriniz çok güzel ,hayırlı olsun,güle güle giydir
cnm senin ve oğluşunun ciciler çok güzel,hayırlı olsun,güle güle kullanın

esracım çok güzel ciciler bunalr bayıldım gule gule giysin inş oğluşun.

sweetcim bir beşiktaşlı olarak tuluma bayıldım. hepsi çok güzel. güle güle giyinin inş

çok sağolun kızlar. evet artık alışverişler sonlanıyor. bebişler gelicek yakında. tabi bu incık cincık ufacık şeyleri yıkayıp ütülemesi var. napcaz bilmem. ben de şifonyerimi boşaltıyorum dolapta sıkışmasınlar diye.

Kizlar
Cok güzel seyler almisiniz bebislere.Valla özeniyorum burda öyle cici cici seyler yok ya
Bu gün dergi baktim örgü icin .Cok güzel örgü örnekleri var ama gözüm yemedi.Ben beceremem büyük ihtimalle.Bide yün alicam bi sürü masraf öyle kalacak.Cocuk okula baslar belki beceririm.Burda battaniye aliskanligi yokmu ne .Ne battaniye bulabildim nede örmek icin örnek (((
Nette kundak bulmustum.Esim pek önemsemedi.Gecende gazetede bayagi icerikli yazi vardi.1960 larda biraktigimiz kundagi tekrar kullanalim diye doktor arastirmasini yazmislar.Doktorlar kundagi öneriyor ama bacaklari sararak degil.Bacaklar serbest kollari bagliyarak yeni kundaklar. Kadinin biri ikizlerine almis ama bebekler cok güzel uyumuslar oda hic paketinden cikartmamis kundagi bayagi uygun fiyata satiyordu aldik.Gelsin bakalim nasil bisey fotosunu ceker eklerim buraya.

arkadaşlar bebişlerinizin cicileri çook güzel allah güle güle giydirmeyi nasip etsin hepinize bakarken hamileyken yaşadığım o heycanları yaşadım...

bende 2009 nisan annesiyim sizlere tavsiyem çok fazla almayın bana böyle akıl verenlere kızıyordum ama oğlumun giyilmeden küçülen o kadar kıyafeti varki inşallah 2.bebeğime nasip olur bebişler 40 günde çok değişiyor tekrar aldıklarınızı güle güle giydirin ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…