Premature Bebekler 2010 prematüre anneleri nerelerdesiniz?bebekler ne durumda?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ayhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
33
1
36
Ankara
merhabalar benim 28 haftalık ikizler birer afacan oldular iki erkek düz duvara tırmanıyorlar kim derdiki 4 ay hastane serüveninden sonra böyle hiçbirşey olmamış gibi mutlu olsunlar ufak tefek sorunlar var tabi ama genel olarak biz iyiyiz sizler nasılsınız?

Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldum bendr. Sizinle kendi dogum hikayemi paylasmak istedim. İlk beegimi dort gunlukken kaybettum. Daha sonra ikinci hamileligimde dorduncu ayimda kanamam oldu. Dusuk yapma tehlikemi atlattim. 29 haftalik oldu bebegim. Bigun sabah lavaboya kalktigimda suyumun geldigini girdum ve acil hastaneye gittik esimle. 4 gun hastanede yattim bebegimi doguma hazirladular 4 gun icinde cigerlerinin daha hizli gelismesi icin igneler ve serumlar bagkadilat. Dort gunun sonunda sancilarim basladi rahimde dort cm acilma oldu. Ameliyata aldilar. Bebegim tam 30. Haftasina girdigi gun dogdu ameliyatim zor gecti. Bebegimi kuveze aldilar kucuk dogdugu icin. Tam 2 ay kyvezde kaldi. 2 ay boyunca hergun gittim oglumun yanina. Cok zor bi donemdi benim icin. Gecmek bitmek bilmedi. Ama cok sukur oglum simdi kucagmda. Rabbime bunlerce sukurler olsun onu bize bagisladi. Evimizin nesesi oldu :) onu cook seviyoruz

Back