2010 şubat anneleri birlikte forma girelim

CiciliBicili

kalbim 'ege' de kaldı:))
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
640
9
296
İzmir
slm taze anneler bu konuyu birisi açar diye bekledım ama açan olmadı tek kılolu benmıyım acaba?:gitme:
65 ile hamile kaldım 95 ile dogum yaptım yani toplamda 30 kılo aldım 2.5 ayda 18 kilo gitti ama hala 12 kılo hatta 15 fazlam var bide sezeryan göbegim çevremdekılerın içinde birini unutmuşlar demesınden çok ama çok sıkıldım ve artık rejim degıl ama spor ve birazda yedıklerıme dıkkat ederek bu kılolardan kurtulmak istiyorum sizler ne alemdesiniz forma girmek için neler yapıyorsunuz yaz gelmeden şu fazlalıklardan birlikte kurtulmaya çalışsak birbirimizi motive edelim enazındanboshayallersmile

canim valla çok iyi olmus bu konu
bende 15 kilo almistim 11 i gitmisti 4kilo kalmisti ama vercegime yine bi kilo almisim tabi süt olsun diye ondan bundan yersem olcagi buydu

supper konu olmus canım...
8 kılo aldım dogumdan sonra 14 kılo verdım. aldıgımın fazlası gıttı ama zaten fazla kıloyla hamıle kalmıstım. o yuzden hala bı verıcegım 10 kılom var...

ben de kilolu hamile kalanlardanım. 72 ile başladım ve 8 kilo aldım. doğumda 5 kilo ve doğumdan 1 ay sonra kalanını verdim. eski kiloma döndüm ama biraz daha versem iyi olacak. göbek kaldı çünkü. guclubacismile

kızlar ya ne dikat etmesi.ne sporu yaa.ben habire alıyorum.süt olsun diye tıkınıp duruyorum.ama yemeyincede guögüsler yumuşak oluyo yersem iyimafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben diyeyim56 ile başladım hamilelige.67 ile doguma girdim.11 kilo aldım.
dogumda 6 kilo verdim.61 oldum.ama şimdi.63 kiloyum.evdeki tartıya korkumdan bakamıyordum.bi tartıldım tahmin ettigim gibi 2 kilo almışım.ben emzirdigim sürece .işey yapamam.benim nerdeyse göbegim yok.basenlerde toplanmış sanırım.iyi durmuyo.
hayırlıbıyla şu 4 aya bi gelilim katı gıdalara geçerek .en azından yediklerimi dikkat ederim.o zamana kadar almassam iyi..

canim valla çok iyi olmus bu konu
bende 15 kilo almistim 11 i gitmisti 4kilo kalmisti ama vercegime yine bi kilo almisim tabi süt olsun diye ondan bundan yersem olcagi buydu
canım 4 te kılomu çarçabuk veririsin ben şuan 10 a bile razıyımbilmiyorumkismile
supper konu olmus canım...
8 kılo aldım dogumdan sonra 14 kılo verdım. aldıgımın fazlası gıttı ama zaten fazla kıloyla hamıle kalmıstım. o yuzden hala bı verıcegım 10 kılom var...

ben de kilolu hamile kalanlardanım. 72 ile başladım ve 8 kilo aldım. doğumda 5 kilo ve doğumdan 1 ay sonra kalanını verdim. eski kiloma döndüm ama biraz daha versem iyi olacak. göbek kaldı çünkü. guclubacismile

valla ne güzel dogum kılolarını çabuk atmışsınız sanırım gebelikte az almanızla ilgisi var darısı bizlere inş.

kızlar ya ne dikat etmesi.ne sporu yaa.ben habire alıyorum.süt olsun diye tıkınıp duruyorum.ama yemeyincede guögüsler yumuşak oluyo yersem iyimafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben diyeyim56 ile başladım hamilelige.67 ile doguma girdim.11 kilo aldım.
dogumda 6 kilo verdim.61 oldum.ama şimdi.63 kiloyum.evdeki tartıya korkumdan bakamıyordum.bi tartıldım tahmin ettigim gibi 2 kilo almışım.ben emzirdigim sürece .işey yapamam.benim nerdeyse göbegim yok.basenlerde toplanmış sanırım.iyi durmuyo.
hayırlıbıyla şu 4 aya bi gelilim katı gıdalara geçerek .en azından yediklerimi dikkat ederim.o zamana kadar almassam iyi..

cnm bebişlerin saglıgı herşeyden önemli şua n rejımı zaten düşünme ama tatlı hamur işi ekmegi tuzu keserek birazda spor yapabiliriz şimdilik

ooo siz yine iyisin hiç dertlenmeyin
ben 72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim hastaneden çıktığımda 80 kiloydum
şimdide sadece 2 kilo verebilmişim 78 kiloyum
çoookkk çalışmam gerek çoookk :(
ama emzirdiğim sürece çok zor gibi

heh bendensın gulsah... bende 78 kıloyum. bı 65 falan olmam lazım nasıl olucaksa... bıde 14 kılo verdım dusun halımı. 92 ıle dogum yaptım 14 kılosu gıttı kaldı bı 14 falan daha...

amaan cicilimde bicilim iyi diyonda kim spor yapcek amaaan üşeniremsempatiksalakcinni...
ben zeynoda dogum kilolarımı bile tam yapamadan verdim nasıl oldu onuda bilemiyoru 3 gün diyet yaptım 1 gün iyice yedim.5 gün diyet yaptım 2 gün pasta börek yedim.ama 10.aylıktı zeyno dal gibiydim.yani 51.kilo.hepsini vermiştim.sanırım metabolizmayla ilgili...anam iyikide kilolu biri degilim bacım ben öyle olsam tövbe veremem şişer patlarım vallah.yemeyi çok seviyorum.valla emzirmeyi çok sevdim ha bire yiyip duruyorumkaydirigubbakcemile3..ama en kısa sürede yediklerime dikkat edcem bacım sagol..yine dal gibi olcem.sözŞeniz............

Canim valla bende 72 kiloyla hamile kaldim 87 kiloyla doguma girdim 10 gün içinde 76 ya düstüm ama bende bi 10 Kilo kadar versem çok iyi olucak

kızlar valla sizi pek bi umursamaz gördüm biraz silkelenip toparlanma vakti gelmedimi çıtı pıtı anneler olsak fena olmazmıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar valla sizi pek bi umursamaz gördüm biraz silkelenip toparlanma vakti gelmedimi çıtı pıtı anneler olsak fena olmazmıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Olmaz olurmu super olurda nasil olcak hiç bilmiyorum daha dün zeynep in tatli tarifini aldik hepimiz süt yapiyo diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu bogazla zor bizim isimiz vallacokacimcoook

oo kızlar görmemişim bu toppiği.hemen katılayım dedim.ben 59la hamile kaldım.74le doğuma girdim.doğumdan hemen sonra 66kiloydum.45günde 5kilom daha gitmş.uzun lafın kısası şu an 61im.ama 55 falan olmak istiyorum.bende ayşegül gibi süt olsun diye herşeyi yiyom.2çocuktan akşama kadar koştur koştur.yakında ben 35 falan olurum diyom..kaydirigubbakcemile3

bende 59 kılo ıle hamıle kaldım 82 ıle doguma gıttım dogumdan sonra 70 e ındım sımdı 63 kıloyum yemıyorum valla sadece su ıcıyorum bna tek sut yapan su
ne denedıysem su gıbı sut yapan olmadı

bu konu çok iyi olmuş kızlar, neler yapacağımızı konuşuruz, birlikte kilo veririz inş, ben kilo vermeyi bırak alıyorum 64 le hamile kaldım 79 la doğuma girdim, doğumdan geldim 2 hafta sonra 68 dim ama şimdi70 olmuşum çok canım sıkıldı, benimkisi gece kalkıp çikolata yemekten birde sanıyorum tahin pekmezden oluyor çünkü sabahları sütolsun diye birde ekmekle bandıra bandıra yersem olacağı bu işte...

bende çok su içiyorum ama sadece su içerek denemedim,birde ben çok acıkıyorum canım tatlı şeyler istiyor sürekli, emzirirken krom kullanmanın sakıncası varmı acaba...

ya bendede iki çocuk ama nerde vermek.keşke versem.ahh bide çocuk olmasaydı acep ne olurdu halım...ya ben suyu az iciyorum biliyorum ama canımi stemiyo.zorluyorum bu seferde içim bi tuhaf oluyo sankim sudan başka bişey yokmuş gibi midem batıyo.ufff ne zaman vercem ben bu kiloyu .yazında adanaya gixtcez eşimin memleketine 8 yıllık evliyim beni hiç kilolu görmemişlerdi karızma yerle bir olacak valla .herkezde sana özeniyordu çocuk dogurdunda hala inceciksin diye.ıyyy şimdi görecekler ayşegül ikinci dogurdu saldı kendini.hayıır vermem lagzım.bu karizmayı çizdirmemeliyim.ne edcem..

Back
X