2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnnnlar ,

güzel bi haftasonu geçirin kuzucuklarla.

Dün tüm yazdıklarınızı okudum ama fırsak bulup yazamadım.

Didem sen benim yazdığımın cevabını vereceksen yazık ayşegül ne etsin valla antalyadan bi nefes alsa jet hızı ile beni boğmaya İstanbul'da soluklanır.hakkıda yani ona saydığım lafın haddi hesabı yok.ama o biliyorum benim içten art niyetsiz laf ettiğimi.sağolsun lafı söze kırılsada yine şakacı cevap veriyor canım arkadaşım kız sen ne iyi birşeysin Ayşegüllll.Didem deee kız deee hadi ne diyecen sempatiksalakcinni.

lafı nasıl anlarsanız o tarafa gider .Melekşen biraz sert yazmış ama tabii fikirler herzaman değişebilir bugün primaya asla dönmem derim akşam giderken alır giderim iyi birşeyini öğrenirim-işime gelir falan ama fikir değişebilir.1 yaşına kadar süt falan vermem diyordum alllllın en güzel örnek benim keçi sütü veriyorummm.burda neyi nasıl yaptığımızı yazarız uyar yada uymaz herkesin kendi kararı.Melek biraz fevri davranıp sert yazmış olur böyle şeyler en iyi arkadaşımızla bile yeri geliyor tartışıyoruz kırmayın birbirinizi.
Sibel kız hatırlıyormusun ben sana takmıştım yaa ayyy ne sinir olmuştum '' ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyin birşey'' çok bilmişşşşş seniiii.anam vardıda benmi vermiyommmm diye.neyse açmıyım tekrar tatlıya bağlandı.lülülülülülü

Selma bu seferde uzaksın diye elleşmedim sana ama haberin ola birdahaki istanbul buluşmasına sende geleceksin öyle uzaktan resim bakmakla olmazzzzzzzz canım.1 tane oğlumuz var Yiğit onunda başı İpektoş la bağlı zaten CADIARZU getir Zeyno'yuda görelim sevelim artık.

Kızlar BİM e sallanan at gelmiş babaannesi halasına aldırmış ben söyleyince. Akşama gelecek. 30 tl. Esra nın tepkisini yazarım

14-15 aylık ancak binerler dimi o ata.aman zaten annemin evde Duru'nun eşyalarından yer yokkk almıyım ben almıyım yürüteci falan kaldırınca buluruk uygun birşeyler.

iyigeceler kızlarr
eşim genelde evde, o yüzden çok giremiyorum, geçen yazmıştım,
sabah naz uyanıyo,onla oyna kahvaltısını yedir, uyut, eşimle kahvaltı yap, yemek yap evi topla, vs. zaman geçiveriyor.
size bişey sorcam, nazın bezi bitmişti huggies almış eşim resmen poposu yara oldu, hemen geri prima aldık.
bide naz kaka yapınca taaaa arkaya kadar gidiyor bulaşıyor atletine, her seferinde kıyafet değiştiriyoruz. hani çok sıvı da yapmıyor, oturuyo diyemi acaba gidiyor kakalar geri :) ??

primada Duru'nun da kakası çok çıkıyordu.büyükmü bezin acaba.bak bu yöndende molfix iyi çift bant birinden geçse ötekisine yakalanıyor.çok sıvı değilse niye çıksın ki kaka ?

günaydın herkese..ben erkenciyim.. naz 6buçukta uyandı.. dellencem......

Burcucum inş.canım valla buluşmalara gelmeyi çok istiyorum allah biliyor ya, kısmet bakalım inş.bidahaki sefere geliriz kızımla, size iyi muhabbetler bebişler inş.uslu dururlarda güzel bir gün geçirirsiniz canım....

Burcucum inş.canım valla buluşmalara gelmeyi çok istiyorum allah biliyor ya, kısmet bakalım inş.bidahaki sefere geliriz kızımla, size iyi muhabbetler bebişler inş.uslu dururlarda güzel bir gün geçirirsiniz canım....

bu sefer artık iyice yabancılık çekiyorlar bakalım ilk tepkiler ne olacak.birde Duru bebek resmi görünce kahkaha atıyor gerçeğinde ne yapar ki ?ya ağlarlarsa hepsi birden başlar ayyy çok heyecanlı olacağı kesin 5 bebek ....

fac... deki Snur kim arkadaşlar.

Resimlerden ömüre benzettim ama tam emin olamadım da.

Son düzenleme:
bu sefer artık iyice yabancılık çekiyorlar bakalım ilk tepkiler ne olacak.birde Duru bebek resmi görünce kahkaha atıyor gerçeğinde ne yapar ki ?ya ağlarlarsa hepsi birden başlar ayyy çok heyecanlı olacağı kesin 5 bebek ....

bakalım neler yapacaklar allah yardımcınız olsun :emir_bebek:

Benim toprak mı? yok biz deiillliz canım..
Kızlar buluşmanız eminim süper geçiçek çok eğlenin emiiii,
biz ev bulduk taşınıyoruz yarın kısmetse, toplanmaya başladık...neti nakledene kadar görtüşemeyizzzz hepinizi ve kuzucuklarınızı öpeyrummm beni özleyin anacımmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Günaydin kizlar
büyük bulusma günü bugün bizim yerimizede sevin bebisleri iyi eglenceler kizlar....

biz ev bulduk taşınıyoruz yarın kısmetse, toplanmaya başladık...neti nakledene kadar görtüşemeyizzzz hepinizi ve kuzucuklarınızı öpeyrummm beni özleyin anacımmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Özlemcim hadi kolay gelsin canim fazla yorma kendini dikkat et çabucak geri dön aramiza opuyorumnanaktan

hadi hayırlı olsun yeni eviniz güle güle oturun,çok yorma kendini özlemcim kolay gelsin canım......

selma nasılsın canım, bana yazmışsın sabah, ama çıkmıştım hemen.
ben iyiyim. naz da iyi. az önce uyuttum. gece kalkıyor baya. ağlamıyor ama uyanıyor. mızırdıyor hafif. sallıyorum su veriyorum yada mama, uyuyor. sabah ta çok erken uyanıyor. 6buçuk 7 gibi. uykusuzluk çekiyorum biraz. ama olsun napalım, mecbur.
zeynep ne zaman yatıyo ne zaman kalkıyo sizde bizim gibimisiniz

Günaydin kizlar
büyük bulusma günü bugün bizim yerimizede sevin bebisleri iyi eglenceler kizlar....

nasılsın reyhan, ecem nasıl, ben pek giremiyorum görüşemiyoruz.

kolay gelsin canım, ev taşımak, hele de bebekle çokkk zor. Allah yardımcın olsun. yakın zamanda başımdan geçti bilirim.. ayaklarımın acısı daha yeni geçiyor...

selma nasılsın canım, bana yazmışsın sabah, ama çıkmıştım hemen.
ben iyiyim. naz da iyi. az önce uyuttum. gece kalkıyor baya. ağlamıyor ama uyanıyor. mızırdıyor hafif. sallıyorum su veriyorum yada mama, uyuyor. sabah ta çok erken uyanıyor. 6buçuk 7 gibi. uykusuzluk çekiyorum biraz. ama olsun napalım, mecbur.
zeynep ne zaman yatıyo ne zaman kalkıyo sizde bizim gibimisiniz

zeynep 9-9,30 gibi yatıyor gece 2-3 kere emmeye kalkıyor ama uyanmıyor çok şükür emzirip yatırıyorum tekrar, sabahta naz gibi 6,30 -7'de uyanıyor canım...

ebruderin,

canım geçen yazmışsın gıdacıyım diye okumuştum bi ara ama o zaman yazamadım,
bende gıdacıyım, gıda teknikeriyim. sen nerde çalışıyosun canım, ne iş yapıyosun gıda sektöründe? bilgi paylaşımlarımız olabilir belki?

Veeeee sonunda tekrar aranıza katıldım.
evimize yeniden net bağlattık offf çok özledim sizleri gerçekten..
yine eskisi gibi sohbet edicez zemuszemus
nasılsınız bakalım güzel anneler cici bebişler...
oğlum uyuyor bende hemen fırsattan nete girdim
havada soğuk kış geldi artık insanın içi kararıyor havaya bakınca değilmi.

hoşgeldin pınarcım nasılsın oğluşun nasıl.....

hoşgeldin canımm..
bende senin gibiydim taşınma bilmem ne baya uzak kalmıştım ama şimdi gene elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum..
hava serinledikçe dışarıya daha da çıkamıyor insan, hep evde hep evde çok bunaldım..
bazen kendimi otomatiğe bağlanmış bi makina gibi hissediyorum. hergün aynı maraton.
farklı hiçbişey yok..

Back
X