sağol cnmAyy maşallah...
günaydın cnmmaşallah maşallah emirimeee yerim ben onuu incileri dizilsin bakalımmm
sağol cnmGittim geldim:))
Serapcım Allah kolaylık versin bende aynen senin gibiyim afedersin totom yer görmüyor ama kiloda veremiyorum(
Emir paşamının dişleride hayırlı olsun, maşallah sana.
Kayseri buluşması kimde kızlar nerde ne zaman hiç bilmiyorum, gelmek çok istiyorum kısmet olursa.
ay inş. cnm ya kuzucum dişlerinden sıkıntılıymış ben anladım ama uyku sersemi calpol vermek aklıma gelmedi kendime kızdım sonra akşamda yıkadım doyurdum calpol verdim yatırdım rahatlandı dün geceden daha iyiydi yavrumabovv 4 diş mi..ee dün gece niye hiç susmadığı anlaşıldı...inş kolayca çıkartır esma..
bizim altta 2 tane var, üstten daha bişey yok..
Allah tan okadar karışmaz benimki ama işim felan olsun çocuğa bakmak istmiyo bende ona sinir oluyorumüff valla beni de çok dellendiriyo,çok biliyolar sankii..zaten çocuk ağlarken ben de telaşlı oluyorum, nasıl sustursam diye. sabırlı olmak için çok çaba sarfediyorum, ama gelip bişey diyo saçma sapan, sabır falan kalmıyo..
ilaç konusunda da öyle. ilaç vermesem cocuk iyileşmeyecek belli..ben de istemiyorum ama sanki zehir veriyomuşum gibi davranıyo..yok o kadar ilaçı verip durma..kağıdını okudun mu ne işe yarıyomuş bu ilaçç? zıkkımın dibi..üfff..
mesela uyuyup kalktığında her zaman üstünü değiştirmiyorum ben. çok terlemişse değiştiriyorum, az terlemişse havlu koyuyorum, sırtına yelek giydiriyorum..ama üstünü değiştirmeyince hemen tembellikten değiştirmiyosun, bakmıyosun cocuğa..dan dun konuşuyo..
akpak nicki..biliyosundur aslında ama unuttun mu acaba? hamile iken çok giriyordu buraya,şimdi işe başlayınca, bir de taşınınca girmez oldu..olsun tanışırsın ne olcak?
Sağol Serapçığım İyiyiz sen nasılsın Derincim nasıl.
emirin dişleri hayırlı ugurlu olsun.... gec geldiler ama toplaşıp gelmeye karar vermiş emircigin dişleri....
tşkler kızlarewet hülya bizim kadar duyarlı olamıyolar maalesef. anca lafta. icraate gelince yok işte...
emirin 4 dişide hayırlı olsun :)
sağolun özlem,serap..Allah korusun bebiklerimizi..
serap araba işine çözüm buldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?