2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gittim geldim:))
Serapcım Allah kolaylık versin bende aynen senin gibiyim afedersin totom yer görmüyor ama kiloda veremiyorum(
Emir paşamının dişleride hayırlı olsun, maşallah sana.

Kayseri buluşması kimde kızlar nerde ne zaman hiç bilmiyorum, gelmek çok istiyorum kısmet olursa.

üff valla beni de çok dellendiriyo,çok biliyolar sankii..zaten çocuk ağlarken ben de telaşlı oluyorum, nasıl sustursam diye. sabırlı olmak için çok çaba sarfediyorum, ama gelip bişey diyo saçma sapan, sabır falan kalmıyo..

ilaç konusunda da öyle. ilaç vermesem cocuk iyileşmeyecek belli..ben de istemiyorum ama sanki zehir veriyomuşum gibi davranıyo..yok o kadar ilaçı verip durma..kağıdını okudun mu ne işe yarıyomuş bu ilaçç? zıkkımın dibi..üfff..

mesela uyuyup kalktığında her zaman üstünü değiştirmiyorum ben. çok terlemişse değiştiriyorum, az terlemişse havlu koyuyorum, sırtına yelek giydiriyorum..ama üstünü değiştirmeyince hemen tembellikten değiştirmiyosun, bakmıyosun cocuğa..dan dun konuşuyo..

abovv 4 diş mi.. ee dün gece niye hiç susmadığı anlaşıldı...inş kolayca çıkartır esma..

bizim altta 2 tane var, üstten daha bişey yok..

kayseri buluşması 11 aralıkta rüveydada..sonra da ayda bir devam edecek sırayla.. mutlaka mutlaka bekleriz..özelden yazayım telimi sana,sen de bana ver..araşırız.

Ayy maşallah...
sağol cnm

maşallah maşallah emirimeee yerim ben onuu incileri dizilsin bakalımmm
günaydın cnm
sağol teysesiii

sağol cnm

abovv 4 diş mi.. ee dün gece niye hiç susmadığı anlaşıldı...inş kolayca çıkartır esma..

bizim altta 2 tane var, üstten daha bişey yok..
ay inş. cnm ya kuzucum dişlerinden sıkıntılıymış ben anladım ama uyku sersemi calpol vermek aklıma gelmedi kendime kızdım sonra akşamda yıkadım doyurdum calpol verdim yatırdım rahatlandı dün geceden daha iyiydi yavrum

Allah tan okadar karışmaz benimki ama işim felan olsun çocuğa bakmak istmiyo bende ona sinir oluyorum

Benim eşim pek bir rahattır, ben kızarım genelde ona, düşürdün, üzerini örtmedin vb gibi.

Tamam Hülyacım telefonumu bende sana yazarım ama ben Rüveyda arladaşımızı biliyormuyum ki.

hülya geçmiş olsun canım... buz koysaydınız iyi olurdu aslında ama o can havliyle koydurmamıştır cocuk tabi. ama bundan sonra hep düşecekler. size ipeğin günde kaç kere düştüğünü söylesem bana ne biçim annesin dersiniz. bi de az ayaklansınlar dan dan düşüp duracaklar... hepimiz böyle büyümüşüz napalım. allah beterinden saklasın
kız her yatıp kalktıgında üst mü değişir. ooo abartmışlar anacım. bakarsın terliyse sırtına bi bez koyarsın bi de yelek giydirirsin tamam.

akpak nicki..biliyosundur aslında ama unuttun mu acaba? hamile iken çok giriyordu buraya,şimdi işe başlayınca, bir de taşınınca girmez oldu..olsun tanışırsın ne olcak?

sağol canım..buzu ara ara oyalayarak koydum ama dediğin gibi fazla koydurmadı.."bekara kadın boşaması kolay" lafı gibi "babaya bebek bakması kolay" herhalde :)

ewet hülya bizim kadar duyarlı olamıyolar maalesef. anca lafta. icraate gelince yok işte...

emirin 4 dişide hayırlı olsun :)

akpak nicki..biliyosundur aslında ama unuttun mu acaba? hamile iken çok giriyordu buraya,şimdi işe başlayınca, bir de taşınınca girmez oldu..olsun tanışırsın ne olcak?

akpak evet biliyorum şimdi girmiyor mu buraya, prenses38 kim hülyacım, kayseriden mi.
bu arada özel mesaj atamadım sana, Sorun var galiba, daha sonra tekrar denerim.

emirin dişleri hayırlı ugurlu olsun.... gec geldiler ama toplaşıp gelmeye karar vermiş emircigin dişleri....

ewet hülya bizim kadar duyarlı olamıyolar maalesef. anca lafta. icraate gelince yok işte...

emirin 4 dişide hayırlı olsun :)
tşkler kızlar
valla toplaştılar geldiler özlemcim :)) dün eve gidince bi baktım üst tarafa şok oldum tek bekliyodum ben 4 tane beyazlamış pıtlamayı bekliyolar

sağolun özlem,serap..Allah korusun bebiklerimizi..

serap araba işine çözüm buldunuz mu?

valla eşimle götürüp getiricez bir sre onların işinden dolayı araba oluyor dükkanda 1 ay idare edicez bakalım nasıl olucak olmadı annem gelip kalıcak yetişemediğim zamanlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…