iyi akşamlar bende 9 şubat 2010 annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? Burdayı takip etmek zor oluyor ama yaa
maksemdeyim temenyeri parkı var onun karşısındayım sen nerdesin
Saol Gülşahcım, küçükken sık beslediğimden reflü olmuştu da, aynı şeyleri yaşamayayım diye soruyorum.
benimki acayip saatlerine bağlı 15 dk bile bekletemiyorsun çarpıyor kendini üstümüzü başımızı paralıyor
saatimiz pek şaşmıyor o yüzden
miktarları hiç artırmadan aynı düzen gidiyoruz biz de125 cc yoğurt o kadar meyve yarım kase çorba veya sebze
en fazla değişikliğimiz yoğurtla meyvenin yer değiştirmesi veya hafta sonu fazladan emmesi oluyor
kızlar bende çıkıyorum.yarın girmeyecegim.yani sanırım.kısmetse alanyada ablamda net var azda olsa bişeyler yazıp çıkarım ordada.enazından şu ekilişi takip edeyim..bi hafta yokum bacılar.kendinize iyi bakın .meleklerede tabi.öpüyorum:))
az konuşun dedim anam hepten susmuşunuz
ayşegül iyi yolculuklar bacım... kardeşin için hayırlısı neyse o olsun. Allah gonlune gore versin.
kara kuzum miraya geçmiş olsunbu bogaz hıc belırtı vermıyormu ya? duru da faranjıt teşhisi kondugunda burcu bogazlarıyla ılgılı bı belırtı yoktu diyodu. allah allah ya...
sibel kuşum ipoş durmuyor ki gireyim. anca gunde 2 kez uyuyor o zaman...
ben yemegımı ettim wallah.
ipoşuma ayakkabı aldım.
burda tanıdık bı ayakkabıcı wardı benım gelın ayakkabılarımı aldıgım yer. ordan aldım. deri,altı yumuşak ve bilekten.49 tl
bızım kızın ayakları mınnacık. 17 numaraymış. 1 numara da buyuk aldık 18 aldık. 3 aydan fazla dayanmaz dedi ayakkabıcı amca
hesabını dondurmuş sanırım..
listemde yok..
merhaba hoşgeldin.iyi akşamlar bende 9 şubat 2010 annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? Burdayı takip etmek zor oluyor ama yaa
canım cmt günü selda da buluşuyoruz. avcılarda. oturuyor.kızlar ben gündüzleri giremiyorum Bahar en çok yarım saat uyuyor ve izin vermiyor,gece girebiliyorum onda da siz yoksunuz muhabbet olmuyor ne yazık ki....
buluşma işi ne oldu son durum nedir,her zamanki gibi ben yine gelmek istiyorum ama bir söz veremiyorum ne yazık ki,neyse gelirsem sürpriz olur artık size de bana da...en iyisi birşey dememek..
sağol canım...aa sevilcim yakınız seninle bende şibledeyim yeşil camii ne çok yakınım görüşürüz inşallahhh
yok bence normal besliyosun artık büyüdüler malummm
bak sen berkintoşa çocuk küçükten planlı baksann yesin seni teyzenn
hayırlı yolculuklar ayşegülcüm özletme kendini hayırlı olsun inşallahh
büyük alman iyi olmuş öyle olması lasımmış zaten güle güle giysin ipektoşum o minnacık ayaklarını ısırırım onun bennn
bendede yok canım girmiyo o artık pek zati giden bi gidiyo gelmiyo fatolina falanda girmiyoo aa aklıma geldi plaj vardı demi bi araa
günaydın hamaratvalla kızlar temizlik yaptım bu saate kadar çamaşırları yıkadım astım derinin yiceklerini hazırladım bu tempoya hala nasıl kilo veremiyorum anlamadım gitti
hepinize iyi geceler sanırım bu günün ilk mesajı benden çok öptüm hepiniziii yorgunum ama uykum yokkk:18::18::18::18::18:
geçmiş olsun yaa ekmek şeker koyuyolar şişini alsın die ama bücürler koydurmazkigünaydın kızlar.
dün burak kafasını tv sehbasına vurdu..şişti baya ve morardı..buz falan da fazla koydurmadı..
dün bir resim, bir kaza..belki tesadüf ama gözü olanın gözü çıksın..bi daha da koymucam buraya,face e koyarım sadece arkadaşlarım yani sizler görürsünüz..
sağolun kızlar..esma valla koydurmadı yıktı ortalığı..havva hem de nasıl ağladı ya,ben de çok üzüldüm..
eşim yoktu gelip görünce annemlerde bişey demedi, çıktık daha asansörde niye bakmıyonuz cocuğa diye çıkışacaktı, hemen bastırdım, sanki gittim kendim vurdum..tövbe tövbe..aklıma ne gelirse söyledim, ben onun annesiyim, senden daha çok düşünürüm..falan diye.. sonra da eve direrken kapattık konuyu..
serap haklısın ama bu kadar tesadüf olamaz küü..oooo burak kaç kere düşüyo günde..ama ufak ufak kazalar onlar..ben ne zaman resim koysam böyle büyük bişe oluyo..neyse Allah hepimizinkini nazardan korusun, ben korkarım nazardan biraz da ondan..
günaydın kızlar...
merhaba hoşgeldin.
canım cmt günü selda da buluşuyoruz. avcılarda. oturuyor.
sağol canım...
fatonun evinde net yok sanırım cepten de giremiyor galiba buraya,face e girebiliyor.
günaydın hamarat
günaydın kızlar.
dün burak kafasını tv sehbasına vurdu..şişti baya ve morardı..buz falan da fazla koydurmadı..
dün bir resim, bir kaza..belki tesadüf ama gözü olanın gözü çıksın..bi daha da koymucam buraya,face e koyarım sadece arkadaşlarım yani sizler görürsünüz..
günaydın kızlar.
günaydınlarr
günaydınlar herkese
Günaydın bacılar
Burak paşama çok geçmiş olsun; Allah nazarlardan korusun.
Geçmişe gidiyorum gelen varmı:))
evet erkekler çok karışıyolar hatta saçmalıoylar
kızlar oğlumun üst tarta 4 dişi birden patlıyo yerleri çıkmış iyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?