2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar bende 9 şubat 2010 annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? Burdayı takip etmek zor oluyor ama yaa

Alırız tabiki hoşgeldin aramıza.
evet takip etmek cok zor oluyor ama girmeden yapamıyoruz.Hergün ilk actıgım yer burası :)Bazen yazmaya fırsat bulamasamda ara ara okuyorum takip ediyorum.

kızlar ben gündüzleri giremiyorum Bahar en çok yarım saat uyuyor ve izin vermiyor,gece girebiliyorum onda da siz yoksunuz muhabbet olmuyor ne yazık ki....
buluşma işi ne oldu son durum nedir,her zamanki gibi ben yine gelmek istiyorum ama bir söz veremiyorum ne yazık ki,neyse gelirsem sürpriz olur artık size de bana da...en iyisi birşey dememek..

maksemdeyim temenyeri parkı var onun karşısındayım sen nerdesin

aa sevilcim yakınız seninle bende şibledeyim yeşil camii ne çok yakınım görüşürüz inşallahhh

Saol Gülşahcım, küçükken sık beslediğimden reflü olmuştu da, aynı şeyleri yaşamayayım diye soruyorum.

yok bence normal besliyosun artık büyüdüler malummm

bak sen berkintoşa çocuk küçükten planlı baksann yesin seni teyzenn

hayırlı yolculuklar ayşegülcüm özletme kendini hayırlı olsun inşallahh

büyük alman iyi olmuş öyle olması lasımmış zaten güle güle giysin ipektoşum o minnacık ayaklarını ısırırım onun bennn

hesabını dondurmuş sanırım..
listemde yok..

bendede yok canım girmiyo o artık pek zati giden bi gidiyo gelmiyo fatolina falanda girmiyoo aa aklıma geldi plaj vardı demi bi araa

valla kızlar temizlik yaptım bu saate kadar çamaşırları yıkadım astım derinin yiceklerini hazırladım bu tempoya hala nasıl kilo veremiyorum anlamadım gitti
hepinize iyi geceler sanırım bu günün ilk mesajı benden çok öptüm hepiniziii yorgunum ama uykum yokkk:18::18::18::18::18:

günaydın kızlar...

iyi akşamlar bende 9 şubat 2010 annesiyim beni de aranıza alır mısınız ? Burdayı takip etmek zor oluyor ama yaa
merhaba hoşgeldin.
canım cmt günü selda da buluşuyoruz. avcılarda. oturuyor.
sağol canım...
fatonun evinde net yok sanırım cepten de giremiyor galiba buraya,face e girebiliyor.

günaydın hamarat

günaydın kızlar.

dün burak kafasını tv sehbasına vurdu..şişti baya ve morardı..buz falan da fazla koydurmadı..

dün bir resim, bir kaza..belki tesadüf ama gözü olanın gözü çıksın.. bi daha da koymucam buraya,face e koyarım sadece arkadaşlarım yani sizler görürsünüz..

geçmiş olsun yaa ekmek şeker koyuyolar şişini alsın die ama bücürler koydurmazki

Günaydın kızlar

oy Burak Paşama kıyamam.. ay Hülya herşeyi de nazara bağlama bacım be ya sürekli düşüp kalkıyorlar dur bakalım bi sıralasın yüüsünde sen gör düşmeyi..

tickerlara ne oldiii

sağolun kızlar..esma valla koydurmadı yıktı ortalığı..havva hem de nasıl ağladı ya,ben de çok üzüldüm..

eşim yoktu gelip görünce annemlerde bişey demedi, çıktık daha asansörde niye bakmıyonuz cocuğa diye çıkışacaktı, hemen bastırdım, sanki gittim kendim vurdum..tövbe tövbe..aklıma ne gelirse söyledim, ben onun annesiyim, senden daha çok düşünürüm..falan diye.. sonra da eve direrken kapattık konuyu..

serap haklısın ama bu kadar tesadüf olamaz küü..oooo burak kaç kere düşüyo günde..ama ufak ufak kazalar onlar..ben ne zaman resim koysam böyle büyük bişe oluyo..neyse Allah hepimizinkini nazardan korusun, ben korkarım nazardan biraz da ondan..

günaydın didem ctesi geliyorsun dimi?

burak a gecmis olsun. ama bundan sonra hep düşecekler ya nazara baglama bencede... resim koymasanda yine düşecekböylle böyle büyüyecekler. tüm kuzular düşüyor burda... allah cok ciddi şeylerden korusun... ama onlarada hazırlıklı olmak lazım.... hepimizin cocukken başından ciddi bir düşme, vurma olayı gecmistir.

Günaydın bacılar

Burak paşama çok geçmiş olsun; Allah nazarlardan korusun.

Geçmişe gidiyorum gelen varmı:))

aynı bu erkekler valla ya
benimki de öyle pazar akşamı koltuktan bana geliyo tutuna tutuna yürüyo derken elini bi bıraktı tutamadım güm düştü
halıya düştü alnını çarptı öyle morluk falan yok yani
nasıl ağllıyo çığlıkla susturamıyorum
benimki de bana söyleniyo hep sende düşüyo çocuk diyo
ben de açtım ağzımı
ay çok karışıyo benmki de yok üşürmüş te giydir yok bilmemne yap ben senden daha çok düşünürüm sen merak etme diyorum susuyo sonra gene başlıyo

evet erkekler çok karışıyolar hatta saçmalıoylar

kızlar oğlumun üst tarta 4 dişi birden patlıyo yerleri çıkmış iyce

günaydın canım ipektoşumuda çok öpüyorummm

geçmiş olsun canım derinde çok düşüyor valla bencede koyma kem gözlerden korusun rabbimm

günaydın kızlar.

günaydın canımm

günaydın esmacıkk

günaydınlar herkese

günaydınn didemmm

Günaydın bacılar

Burak paşama çok geçmiş olsun; Allah nazarlardan korusun.

Geçmişe gidiyorum gelen varmı:))

ben yeni geldim sende git gel bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…