- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
sıbelce tatlım gecen defa havaya soylemıstık fatola hedıyelesucez dıye gelken londradan aldım hedıyemı sıödı ne olcak
canım havva bişey demedi bana bende çektim.bilmiyordum.dediğim eşlerinizle görüşün değiştirin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıbelce tatlım gecen defa havaya soylemıstık fatola hedıyelesucez dıye gelken londradan aldım hedıyemı sıödı ne olcak
Kızlar ozaman
beris ile yaren_h
bersu ilede bülbül hediyeleşse olurmu ?
bu iş yine karışmış :dance:
ben berrinle de özlemle de seve seve hediyeleşirim. ikisini de çok seviyorum...
fakat önceki çekilişte de söylemiştim, bersu arkadaşımızı tanımıyorum, bizim topikte yazmıyor sanırım,sadece hediyeleşme topiğine yazıyor..
benim de sizin aranızda hediyeleşeceğinizden haberim yoktu, takip ediyorum ama gözden kaçırmışım demekki..
hadi bakalım hayırlısı..
yaw tamamen kaus oldu bu hediye işi ne fark ederki kim kime çıkmış .buluşacaklarda birbirine alcakmış tamam işte.şahsi fikrim eve kargo ile oğluşuma hediye gelmesi daha süper olur nebiliyim artık son liste gerçekten son olsun ve bailatalım özeldenmi yazışacağız şimdi sonuca gelelim nolurrrr:)))
Sibelce sağol canım listenin son halini gördük teşekkür ederiz ...
son halı bu sanırım ee arkadaslar ben ılk defa hedıyelesecem nelerı bılmem gerek kurallar nedır hedıyeler anneleremı yoksa bebısleremı alcaz cahıllıgımın kusuruna bakmayın
son halı bu sanırım ee arkadaslar ben ılk defa hedıyelesecem nelerı bılmem gerek kurallar nedır hedıyeler anneleremı yoksa bebısleremı alcaz cahıllıgımın kusuruna bakmayın
yaw tamamen kaus oldu bu hediye işi ne fark ederki kim kime çıkmış .buluşacaklarda birbirine alcakmış tamam işte.şahsi fikrim eve kargo ile oğluşuma hediye gelmesi daha süper olur nebiliyim artık son liste gerçekten son olsun ve bailatalım özeldenmi yazışacağız şimdi sonuca gelelim nolurrrr:)))