2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

bencede sorun yok ayşegülcüm yani ben biile çıksam sana beklerim yani ne olucak bende varım çekiliş içinde bencede pes etmek yok:))) bayada var yani katılmak isteyen bildiğim kadarıyla

bencede baya kişi katılmak istiyo.bikaç kişi çıktı diye niye iptal edelim.tabi zorlama yok.katılmayan katılmaz...ben mayıs sonu tekrar listeyi yazıcam.onaylatıcam çekilişi yapıcaz.okkk..

bencede sorun yok ayşegülcüm yani ben biile çıksam sana beklerim yani ne olucak bende varım çekiliş içinde bencede pes etmek yok:))) bayada var yani katılmak isteyen bildiğim kadarıyla

bencede ayşegül kim çıkarsa kabul ederdi.

kızlar sagolun o zaman benim içinde bi sorun yokta.keşke herkesin haberi olsaa benden.şimdi istemeyen biri çıkarsa o azaman olmazzz.yani belki istemediginide söylemez ama ben anlarımmmm...ona göreeee..bende benim kişi daha önceden belli olsunn..benceee...

Kızlar yaa pes etmeyelim. Çok güzel anılar var o hediyelerdeee..
Ayşegüllcüm bana çıksan da ne olacak ki bekleriz kuşummm

kızlar sagolun o zaman benim içinde bi sorun yokta.keşke herkesin haberi olsaa benden.şimdi istemeyen biri çıkarsa o azaman olmazzz.yani belki istemediginide söylemez ama ben anlarımmmm...ona göreeee..bende benim kişi daha önceden belli olsunn..benceee...

tamam o zaman senin durumu söyleriz çekilişten önce...temmuz veya ağustosta vereceğini..herkes kabul ederse..çekilişe girersin yoksada biri derki bende temmuzda gönderym.onunla hediyeleşirsin.okk

tamam o zaman senin durumu söyleriz çekilişten önce...temmuz veya ağustosta vereceğini..herkes kabul ederse..çekilişe girersin yoksada biri derki bende temmuzda gönderym.onunla hediyeleşirsin.okk

bak bu olur canımm.tamamdırr...vereliniortak

ayşegül banada uyar canım ister bizimle ister reyhanla hediyeleş benim için problem yok yeterki çekiliş olsun çok güzel bir anı oluyor
ama şu an uygun değilsen reyhanda temmuz gibi türkiyede olurum diyor birbirinizi beklemiş olursunuz bu yüzden kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum olumunekankayizsmile
çekiliş olsun bencede hediyeleşmek çok güzel birşey zemuszemus

kızlar tubanın dedigi dogru.bnce bana uygun olan aykızz(reyhan)oda temmuzda gemlecek.bende o say uygun olurum.boşu boşuna hem reyhan hem ben bekletmeyelim.en iyisi bizi birbirimize verin.oldumu canlar.ilk eşleşme yapılmış olsun böylece.reyhanda kabul ediyo.bende kabul ediyorum.sizin içinde uygunsa ben reyhanla eşleşeyim.tamammı canlar..sizin heyecanınızı bölmeyelim..

bu iş arapsaçına döndü :roflol:
gecen zehra aradı (zeh)
yazlıga gıdıyomus oda katılamıcak hedıyelesmeye kızlar bılgınıze...

Sibelcim sen son bi liste yap bakalim su an kimler var diye baksana çikan çok var
son durum ne görelim

ok..bence yazıp hemen çekelim ne dersiniz..ay sonunu beklemeyelim...nasılllll...

son listeeee
sibelce0
zeynepb
sumifer
maviyeshill
selmakerem
havvaesen
tuğba64
yaren_h
hulen
beris
bersu_791
faolina
essemayit
meleksen
eliferdi
srpp
özlemzafer
selda
mydarling
canbahar

ayeşegül ve aykızz hediyeleşecek onları yazmadım.ooookkkk....

son listeeee
sibelce0
zeynepb
sumifer
maviyeshill
selmakerem
havvaesen
tuğba64
yaren_h
hulen
beris
bersu_791