2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

ay aşkolsun ne demek ne kusuru opuyorumnanaktan

veeee bu da uzerımızdekı hali

Uploaded with ImageShack.us

bayıldımmm boyle spor takımlara babamız ayrıca bayılıyor. elbıse sevmıyo bızım adam kıskanıyo o zaman kaydirigubbakcemile3 spor kıyafetlere bayılıyor kaydirigubbakcemile3

maşallah çok yakışmış....güle güle giysin.

Zeynepçim hediyemiz geldi bizim de.. Bayıldım. Çok zevklisin canım. Çok sağol...Eve gidince lk fırsatta Esra ya giydirip ekleyeceğim topiğe.. opuyorumnanaktan

ay aşkolsun ne demek ne kusuru opuyorumnanaktan

veeee bu da uzerımızdekı hali

Uploaded with ImageShack.us

bayıldımmm boyle spor takımlara babamız ayrıca bayılıyor. elbıse sevmıyo bızım adam kıskanıyo o zaman kaydirigubbakcemile3 spor kıyafetlere bayılıyor kaydirigubbakcemile3

sporcu ipek seni...çok tatlı olmuş canım...bakışlara bak ya...ipeğin gülerken halini görmedik hiç..ipekte burak gibi foto makinasını görünce kaşları çatıyo sanırım...

maşallah çok yakışmış....güle güle giysin.
tesekkur ederız aysegulcum opuyorumnanaktan
sporcu ipek seni...çok tatlı olmuş canım...bakışlara bak ya...ipeğin gülerken halini görmedik hiç..ipekte burak gibi foto makinasını görünce kaşları çatıyo sanırım...
kız war gulerkenkı resmı olmazmı eklıyım resım topıgıne de gor kaydirigubbakcemile3
Zeynepçim hediyemiz geldi bizim de.. Bayıldım. Çok zevklisin canım. Çok sağol...Eve gidince lk fırsatta Esra ya giydirip ekleyeceğim topiğe.. opuyorumnanaktan
rıca ederım canım begenmene sevındım esra kuşun ustunde gormek ıcın sabırsızlanıyorum :hulya:

Esracığımın hediyesi....Zeynepçim tekrar teşekkür ederim. Çook beğendikkkKızıma da pek yakıştı...

018oz.jpg
[/URL][/IMG]

Esracığımın hediyesi....Zeynepçim tekrar teşekkür ederim. Çook beğendikkkKızıma da pek yakıştı...

018oz.jpg
[/URL][/IMG]

oy kuzuma büyük mu gelmiş ne :sinifsinif:
neyse allahtan cok cabuk buyuyolar kısa zamanda ıcını rahatca doldurur kaydirigubbakcemile3
cok yakısmıs bebegıme ıyı gunlerde guzel gunlerde gıysın ınsallahhh :lepi:

Biraz büyük geldi Zeynepçim ama bi dahaki aya doldurur içini inşallah... :hulya: zemuszemus

:sinifsinif:
doldurur doldurur hızlıca buyuyolar kaydirigubbakcemile3

bu arada sayfanın yukarsında ıpegın ve esranın resımlerı var ve ne kadar benzıyolar bakışlar falan aynı gibi kaydirigubbakcemile3

Güle güle saglikla giysinler güzel hediyelerini Ipekcik ve Esracik ikisinede çok yakismis fistik olmuslar fistik masallah

Esracım minik prensesim cicilerin çok güzelmiş sanada çok yakışmış, güle güle giy teyzem :nazar::nazar:

Güle güle saglikla giysinler güzel hediyelerini Ipekcik ve Esracik ikisinede çok yakismis fistik olmuslar fistik masallah

Ay iki fıstık pek te güzel olmuşlar yaa maşallah:nazar: Güle güle giysinler inş.

Teşekkür ederiz teyzelerimiz.....

:sinifsinif:
doldurur doldurur hızlıca buyuyolar kaydirigubbakcemile3

bu arada sayfanın yukarsında ıpegın ve esranın resımlerı var ve ne kadar benzıyolar bakışlar falan aynı gibi kaydirigubbakcemile3

Canım benim...Gerçekten çok benziyolar birbirlerine..Dur bak akşama Esra nın kıyafetlerini giydirip iki resmi üstüste ekleyeyim bakalım iki resim arasında kaç fark bulunacak...

masallah ıpegın cıcılerı cok guzelmıs cok tatlı olmus
masallah esraya cok guzel olmus cıcısıde pek guzelmıs

Back
X