2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

eşıferdı cnm bıım derdımız senımı gerdı bız bulusucaz dıye dedık ne var yalnıs anlıcak tatlım oyle manalı laf atıyosun

melekcim asıl sen beni yanlış anlamışsın hiç böyle düşüneceğin aklımın ucundan bile geçmedi daha ben destekliyorum buluşmları sizin adınıza ben çok seviniyorum sadece ordada belirttim zaten şahsi fikrim diye neden buluşmada hediyeleşiyosunuz demedimki zaten bana ne yani sen yanlış anlayıp abartmışsın aşkolsun o germe lafınıda hiç beyenmedim çok üzüldüüüümmm

vereliniortak sana katılıyorum canım benim içinde sorun yok arkadaşlar madem buluşacaklar onların kendi aralarında hediyeleşmesi daha mantıklı ayşegülle reyhanın olduğu gibi listenin son haliyse bu hediyeleri alacakmıyız artık biz birbirmize çıkmışız heyecanlandım ve sabırsızlandım zemuszemus

inanın kötü bi düşüncem yoktu buluşanlar hakkında nasıl üzüldüm anlatamam sinirden ağlıyorum daha da kimse için bişiy yazmam burayaaaaa

bana berkinciğim mi çıktı şimdi...canım benim yaaa.

Ben de Bahar' a alıyormuşum ne güzelopuyorumnanaktan

inanın kötü bi düşüncem yoktu buluşanlar hakkında nasıl üzüldüm anlatamam sinirden ağlıyorum daha da kimse için bişiy yazmam burayaaaaa

Elifçim yanlış anlaşılma var herhalde üzme kendini de bizi de. Ayrıca niye yazmayacakmışsın üzülürüm valla yapma sakın

Ben de Bahar' a alıyormuşum ne güzelopuyorumnanaktan

Elifçim yanlış anlaşılma var herhalde üzme kendini de bizi de. Ayrıca niye yazmayacakmışsın üzülürüm valla yapma sakın

evet canım melek beni yanlış anlamış hemde oldukça yanlış anlamış yanlış olan bişiy daha var bende onu çok yanlış tanımışım onun hakkında çok fazla iyi düşünmüşüm

elifcim üzülme bu kadar.Biz buraya rahatlamak için giriyoruz canım üzme kendini.Ben seni burda görmek istiyorum.

çok teşekkür ederim canımsınız

herkesten özür diliyorum burda böyle konuşmalar geçmesine sebep olduğum için. ama inanın yediremiyorum kendime bu haksızlığı. bende rahatlamak, bi nebze bişiyler öğrenmek için giriyorum buraya. ama tam tersi çok fazla gerildim. akşam akşam o kadar çok ağladımki kociş bile yasakladı buraya girmemi. ama ben yinede yapamam sizsiz, biraz sakinleşmem gerek sanırım

elif saçmalama canım ya olurmu öyle şey ne demek bidaha yazmıcam burası sensiz olurmu biz buraya emek veriyoruz dostluk kuruyoruz bu kadar basit değil melek seni yanlış anlamış eminim gönlünü alır senin sen kötü bir laf etmedin ki bu kadar basit bişey için ağlama sakın sütün giden Allah korusun sil o gözyaşlarını

seldacım senin bana çıkmana çok sevindim canım bizim bugün kına gecemiz c.tesi düğünümüz var şu düğünü atlatalım öyle haberleşelim adres için olurmu canım

Kızlar olaylar çok ters yerlere çekilmiş ben hallettik sanıyordum ama uzamışda uzamış... Eliferdi canım ne melek kötü birşey söylemek istedi nede sen biliyorum Lütfen böyle ufak şeyler için birbirimizi kırmayalım bizler neleri paylaştık burada yanlış anlaşılma olmuş sende üzme kendini lütfen...

yaw tamamen kaus oldu bu hediye işi ne fark ederki kim kime çıkmış .buluşacaklarda birbirine alcakmış tamam işte. bu yazıyı ben yazmadım elıf tamamen kaus oldu falan demen bırde bulusucaklarda bırbırıne alıcakmıs demen bana yalnıs geldı sankı bız kotu bısı dedık lutfen buyutme su konuyu sen gır ben gırmem rahatsız san zaten pek gırmıyodum benıde tanıyan tanıyo sen yalnıs tanımısın sanırım benı sıkma canını ben yalnıs tanınayım suclu olayım senağlama

arkadaşlar ne olmuş böyle yapmayın ama bakın hepimiz hassasız belkide ama lütfen üzmeyin birbirinizi ufacık bir yanlış anlaşılma olmuş o kadar ne güzel birbirimizi görmeden hediyeleşeceğiz inanın kendi arkadaşlarımla bile sizinle görüştüğüm kadar görüşmüyorum her fırsatta buraya koşuyorum hepimiz hamileyken neler paylaştık beraber güldük beraber üzüldük şimdide bebişlerle ilgili her sorunda bildiklerimizi paylaşıyoruz artık hepimiz arkadaş olduk
ben kendi adıma ikinizide tekrar burda görmek isterim ikinizde biryere gidemezsiniz bak geliyor oklava ikinizede öpüşün anlaşın bakim :oklava::oklava:

aman kızlar ya cok buyumus bu olay ben kapandı sanıyodum. bı yanlıs anlasılma olmus ıste. belkı elıf yanlıs anladı belkı melek kendısını yanlıs ıfade ettı.
sonucta kımse kımsenın nıyetının kotu olmadıgını bılıyo onemlı olanda bu degıl mı zaten...

kızlar üzmeyin birbirinizi bir yanlış anlaşılma olmuş belli, biz neleri paylaştık ama bir senedir öyle değilmi...

bu arada çekilişte yapılmış, hayırlı olsun banada hülyacım (hulen) çıkmış çok sevindim ...

Sibelce eline sağlık canım...

Kızlar yanlış anlamalarla kalplerinizi kırmayın nolur. Ortada bi şey yok ki. Nolur büyütmeyin..Elifçim üzme kendini sen de bu kadr. Yanlış anlama işte.

kızlar yapmayın böyle ya..ikinizde birbirinizi ters anladınız...lütfen artık girmem falan demeyin...ikinizide çok seviyoruz...yapmayın...

kızlar tartısmayın ben buara oğlusumun hastalıgı şimdide dişlerı derken okuyorum ama cogu zamman yazamıyorum bazende bakar korluk durumu mevcut:) baksamda gormuyorum yorgunluktan olsa gerek kımınle hedıyelesecegımız önemlı degıl ne olursa olsun hedıyenın buyugu kucugu oolmaz

oğlum uyumusken kıme cıktıgıma bakayım onunla özelden yazısayım bebeklerımızemı hedıye alcaz şimdı 30tl yı gecmeyecek dogru anlamısım degılmı

oğlum uyumusken kıme cıktıgıma bakayım onunla özelden yazısayım bebeklerımızemı hedıye alcaz şimdı 30tl yı gecmeyecek dogru anlamısım degılmı

Evet bersucum 30 tl bebeklerımıze hedıye alıp kargo ıle göndereceğiz doğru anlamışssın canım kimle eşleştiysen özelden adres al o şekilde kargo yapılacak

anam ne olmuş böyle
gerek yoktu bunlara herkes anlaştı hediyelerini vericek alıcak
üzülmeye kalp kırmaya gerek yok güzel şubat annişleri
sizi çok seviyoyummmm

bulbul e özelden msj attım oh be şimdi ne lacam derdı basladı tabı bu cok cok tatlı bır teles kız olması cok guzel oğlusuma alısverıse cıktıgımızda hep kız kıyafetlerıne takılı kalırdı gözum

aklıma gelmısken bır surre var yanı 0gun içinde gıbı cunku bugun hava yagmurlu dısarı cıkamıyorum koçişte yok onsuz zaten olmazda ben alısverıs yaparken kendınıı kaybedenlerdenım:)

Back
X