2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

bulbul e özelden msj attım oh be şimdi ne lacam derdı basladı tabı bu cok cok tatlı bır teles kız olması cok guzel oğlusuma alısverıse cıktıgımızda hep kız kıyafetlerıne takılı kalırdı gözum

aklıma gelmısken bır surre var yanı 0gun içinde gıbı cunku bugun hava yagmurlu dısarı cıkamıyorum koçişte yok onsuz zaten olmazda ben alısverıs yaparken kendınıı kaybedenlerdenım:)

süreyi bilmiyorum en kısa zamanda yollarız heralde...bende çıkıcam çarşıya malum tek çıkamıyoru.çocuklarla... eşimle çıkcam bende...

ya kızlar bız hf persembe tasınıyoruz. bu hf sonuda sınawlarım war fırsat buldukca ders calısmaya calısıyorum. hazıranın ılk haftasına kadar carsıya cok zor cıkarım gıbı. malum once sınawlar. sonra tasınma telası... havva cım ben hazıran ın ılk haftası alsam olur mu cok ozur dıleyerek :sm_confused:

ya kızlar bız hf persembe tasınıyoruz. bu hf sonuda sınawlarım war fırsat buldukca ders calısmaya calısıyorum. hazıranın ılk haftasına kadar carsıya cok zor cıkarım gıbı. malum once sınawlar. sonra tasınma telası... havva cım ben hazıran ın ılk haftası alsam olur mu cok ozur dıleyerek :sm_confused:

Canım ben de yoğunluktan yazamadım sana. Aynı şeyi yazacaktım valla kalplerimiz bir :)))) Özür dilenecek bi şey yok ki bunda. Özellikle İpek'te olmayan ya da şu da olsaydı dediğin bi şeşy var mı canım. Yani olan bi şeyi tekrar almayayım. Hanımefendinin gardırobunda ne eksikse katkım olsun opuyorumnanaktan

Canım ben de yoğunluktan yazamadım sana. Aynı şeyi yazacaktım valla kalplerimiz bir :)))) Özür dilenecek bi şey yok ki bunda. Özellikle İpek'te olmayan ya da şu da olsaydı dediğin bi şeşy var mı canım. Yani olan bi şeyi tekrar almayayım. Hanımefendinin gardırobunda ne eksikse katkım olsun opuyorumnanaktan

canım sagolasın ıpegın herseyı war ama malum onumuz yaz kısa kollu seyler olabılır. sız de durumlar nedır ne alsın teyzesı esra kuşuna opuyorumnanaktan

canım sagolasın ıpegın herseyı war ama malum onumuz yaz kısa kollu seyler olabılır. sız de durumlar nedır ne alsın teyzesı esra kuşuna opuyorumnanaktan

canım sen de sağol.. Bizde de pantolonlu şeyler yok pek fala canım... Esra'nın üstüne göre alsam olur herhalde zeynepçim...

ha şöylee..bencede herkes miniklerin neye ihtiyacı varsa öyle alsa daha iyi olur hemde kullanmış olur...

canım sen de sağol.. Bizde de pantolonlu şeyler yok pek fala canım... Esra'nın üstüne göre alsam olur herhalde zeynepçim...

olur olur canım ıpegın boyu 1 hafta once 62 cm kılosuda 6500 du
esrada o cıvarlarda...
bende 3-6 ay alıyım esraya anca olur buyuyolar hızlıca...
o zaman pantolon bakıyım ben kuşuma zemuszemus

bulbul cum senın prensesının nne gıbı ıhtıyacları var arkadaslar dogru yazmıslar ihtıyacı olan bır sey varsa yaz canım alayım bırde adresını hala yollamadın yollarsan sevınırım bende suana kadar çarsıya cıkamadım hele dun oğlum benı bıtırdı bınadakı komsular elbırlıgıyle battanıyede salla salla kollarım kopmus bugun cok kollarım agrıyor ınsallah bugun kotu gecmez dua edın kızlar:(

Aysegül canim sen nasil biseyler istersin prensese ve kaç aylik olsun??

canım sagolasın..
ben elbise etek tarzı şey gidirmiyorum.yani daha kullanışlı şeyleri tercih ediyorum.
partolon.şort.ayaksız tulum.yani böyle şeyleri giydiriyorum..yaza giyebilecegi şey olursa daha iyi olur..80 cm olabilir boyu...

de bakem ecem cim ne ister annesiiii...

canım sagolasın..
ben elbise etek tarzı şey gidirmiyorum.yani daha kullanışlı şeyleri tercih ediyorum.
partolon.şort.ayaksız tulum.yani böyle şeyleri giydiriyorum..yaza giyebilecegi şey olursa daha iyi olur..80 cm olabilir boyu...

de bakem ecem cim ne ister annesiiii...

Tamam canim yazlik sortlu biseyler bakarim o zaman Defne kuzuma

Bizim için de pantalon tarzi biseyler olabilir elbisemiz çok var bizim içinde 80 cm uygunolur canim

kızlar üzmeyin birbirinizi bir yanlış anlaşılma olmuş belli, biz neleri paylaştık ama bir senedir öyle değilmi...

bu arada çekilişte yapılmış, hayırlı olsun banada hülyacım (hulen) çıkmış çok sevindim ...

geç de olsa öğrendim çekiliş sonucunu. çok sevindim canım. özelden adresini ve tel nonu gönder hayatım.

herkese hayırlı uğurlu olsun.

oyy bizim kargomuz çıkmış yola sanırım yarın elimizde olucak sanki hiç hediye almamış gibiyim hayret ya evet bayılırım hediye almaya ama bu bi başka sankim çok heyecanlıyım çokk .biz biraz geç kaldık tuğbacım mertkan paşamdan da özür dileriz paket hazırlandı yarın kargoya verilecek inşallah kaydirigubbakcemile5

serapcım,ben de Berkin'e birşeyler baktım ama karar veremedim,şu an üstüne göre mi olsun yoksa 1 yaş mı alayım diye.ne dersin canım bir fikir versen???

oyy bizim kargomuz çıkmış yola sanırım yarın elimizde olucak sanki hiç hediye almamış gibiyim hayret ya evet bayılırım hediye almaya ama bu bi başka sankim çok heyecanlıyım çokk .biz biraz geç kaldık tuğbacım mertkan paşamdan da özür dileriz paket hazırlandı yarın kargoya verilecek inşallah kaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyyt olsun canım hiç önemli değil ben alışveriş yapcam derken evde çocuğu unutmuşum 2de çıktım evden eve bir geldim saat 6 olmuş :mymeka:nerdeyse çocuk açlıktan ölecekmiş fırsat buldum ya hiç kaçırırmıyım kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt olsun canım hiç önemli değil ben alışveriş yapcam derken evde çocuğu unutmuşum 2de çıktım evden eve bir geldim saat 6 olmuş :mymeka:nerdeyse çocuk açlıktan ölecekmiş fırsat buldum ya hiç kaçırırmıyım kaydirigubbakcemile3

kız güldürdün beni haa.. ama biyandanda kötü hissettim kendimi bizim yüzümüzden kuzucuk annesiz mi kalmış açmı kalmış yavrum kıyamam ona.kime bırakıp çıkıyosun canım çarşıya ben daha hiç biryere onsuz gidemedim kimse olmadığından belki etrafımda bilmiyorum

Back
X