2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

shine cim hediyemizi gönderdik..umarım beğenirsiniz.ahmet güle güle giysin..

Son düzenleme:
çok zevkli çok şirin hediyeler valla güle güle giysin kuzular
bizim de hediyemiz geldi teşekkür ederiz hülya teyzesi bir ara resmini koyucam elbisesinin inşallah

Serap'cım hediyemiz bu sabah geldi.Çok güzel bir elbise çok beğendik kızımla.Özellikle rengi çok güzel,Bahar'ımın dolabında olmayan bir renkti.Resimde gri gibi gözüktü ama çok tatlı bir yeşil elbise.
Bahar şu an uyuduğu için giydiremedim.Ama elbiseyi giydirince de eklerim resmini.
Şimdilik sadece hediyemizin resmini çektim hemen sizinle paylaşmak için.En kısa zamanda sizinki de gelicek.Berkin'imi öp nanaklarından...
Adresini bekliyorum bu arada...

Son düzenleme:
Fatmacım Ecrinin cicileride çok güzelmiş güle güle giysin prenses,Melek hepside çok güzeller çok zevklisin canım..

Serap'cım hediyemiz bu sabah geldi.Çok güzel bir elbise çok beğendik kızımla.Özellikle rengi çok güzel,Bahar'ımın dolabında olmayan bir renkti.Resimde gri gibi gözüktü ama çok tatlı bir yeşil elbise.
Bahar şu an uyuduğu için giydiremedim.Ama elbiseyi giydirince de eklerim resmini.
Şimdilik sadece hediyemizin resmini çektim hemen sizinle paylaşmak için.En kısa zamanda sizinki de gelicek.Berkin'imi öp nanaklarından...
Adresini bekliyorum bu arada...

Buda çok şeker bir elbise baharcığıma çok yakışacak eminim fotoğrafınıda eklersin canım...

kızlar kusura bakmayın
sende nerden çıktın diyeceksiniz ama bebiş cicilerini çok merak ettim bakıyordum
bir yerde rastladım 30 lirayı geçmeyecek demişsiniz
30 liraya bu kadar şeyi nasıl alıyorsunuz? :utangac: hemde hepsi çok güzel. yoksa kayseri mi çok pahalı? :1shok:

kızlar kusura bakmayın
sende nerden çıktın diyeceksiniz ama bebiş cicilerini çok merak ettim bakıyordum
bir yerde rastladım 30 lirayı geçmeyecek demişsiniz
30 liraya bu kadar şeyi nasıl alıyorsunuz? :utangac: hemde hepsi çok güzel. yoksa kayseri mi çok pahalı? :1shok:

biri buna cevap versin bakimmmm kaydirigubbakcemile3

akpakcım ısteyen 30 lıra yı cekmez ama genelde bazısı ıcınden geldı gıbı aldı sahsen ben para hesaplamadım o kadar geldı ıcıcmden oyle yaptım tek bu defa dıl gecen defa pınarla hedıyelesınce cok hedıye almıstık hulenede 5 parca falan almıstım ben para konusuna bakmadım ama bakılırsa kımse bakmamıs ıcınden gelenı almıs herkez bu topıkte cok ıyı kalplı

Güle güle saglikla giysin Ecrin Dila ve Bahar prenses cicislerini
hepsi çok seker çok güzel
baharin elbisesini bende çok begendim

ecrin senin tas içindeki kilotunu sevsinler.Fato giydirde donunu resim çek kız çok güzel.

kızlar bi baktımda hepinizin aldığı ciciler pek güzel hepsi güle güle giydirin.

canbahar yeni gördüm fotoyu atlamışım heralde o sayfayı
çok güzel elbisesi güle güle güzel günlerde giysin baharcık

Back
X