2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum noldu ne bitti bilmiyorum biz cumartesi kontrolümüze gittik kızım iyiymiş 22,5 cm 352 gr olmuş fıstığım herşey normal şimdilik haftaya da ayrıntılı ultrasonumuz var yine görücem kızmı bu sefer 4 boyutlu görücez bakalım
umarım herkes iyidira.s.

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum noldu ne bitti bilmiyorum biz cumartesi kontrolümüze gittik kızım iyiymiş 22,5 cm 352 gr olmuş fıstığım herşey normal şimdilik haftaya da ayrıntılı ultrasonumuz var yine görücem kızmı bu sefer 4 boyutlu görücez bakalım
umarım herkes iyidira.s.

gözün aydın canım
inş. herşey güzel çıkar canım.
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
birazdan eşim gelirr
hepinizi öptüm

umarım herkes iyidira.s.

iyi çok şükür allah daha iyi etsin kızımızı... Şeniz

ooh çakırgözlüm doldurmuşun kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada ben havuza yuzmeye baslıycam.
yeditepe unv. havuzu cok kalabalık degil haftasonları erkenden ilk giren ben olurum. iste havuza giriste tahliller isteniyordu hepatit b-c ve tam idrar tahlili onları yaptırdım gidip dra onaylatıcam sonra pzar gunu gitmeyi dusunuyorum..

kızlar bu arada ben havuza yuzmeye baslıycam.
yeditepe unv. havuzu cok kalabalık degil haftasonları erkenden ilk giren ben olurum. iste havuza giriste tahliller isteniyordu hepatit b-c ve tam idrar tahlili onları yaptırdım gidip dra onaylatıcam sonra pzar gunu gitmeyi dusunuyorum..

valla süper olur en iyi spor yüzmek diyorlar bizim için gitmen de mümkünse git bence.

kızlar geçen gün bel yastığı aldım iş yerinde sandalyem için rahat oturamıyordum belim ağrıyordu ilerisinide düşünerek aldım ve çok rahat aklınızda olsun fiyatıda öyle pahalı değil carrefour larda 14.90 mı neydi beli ağrıyan var tavsiye ederim.

ben çıkıyorum bu arada bugün öok yoğundum pek dahil olamadım ama yazdıklarınızı okudum hepinize iyi akşamlar.opuyorumnanaktan

bu arada 3 lü tarama testimin sonucunu aldım yarın dr a götüreceğim aslında temiz çıkmış çok şükür anladım ama sonuç bahane kızımı göresim geldi giderim bi dedim. 10 dk içinde gitmişken sor dediğiniz birşey varsa yazın sorayım yarın.

kızlar geçen gün bel yastığı aldım iş yerinde sandalyem için rahat oturamıyordum belim ağrıyordu ilerisinide düşünerek aldım ve çok rahat aklınızda olsun fiyatıda öyle pahalı değil carrefour larda 14.90 mı neydi beli ağrıyan var tavsiye ederim.

Tam üstüne bastın burcu kaldır ayağını.. Bende az önce sırtıma hırkamı dolayıp koydum yastık niyetine.. nasıl bulcam o dediğinden bel yastığı desem verirlermi?

Tam üstüne bastın burcu kaldır ayağını.. Bende az önce sırtıma hırkamı dolayıp koydum yastık niyetine.. nasıl bulcam o dediğinden bel yastığı desem verirlermi?

verirler tabii ama bak sen istanbuldasında anadolu yakasında nautilus alış veriş merkezi varya ben ordan aldım carrefour daha bildikdiye onu yazdım 9.90 a aldım sıyah kumaşı falanda çok güzel bende bi arakadaşımda gördüm o araba için almış bel ağrıları varmış bende iyiki almışım belime iyi geldi.

Biliyorum nautilusu hafta sonu alayım hemen..Ay ne iyi oldu sağol canım yaa sağol önerin için.

Evet Burcuya katılıyorum ben 2 senedir falan kullanıyorum bu sırt yastıklarından çok memnunum. Sürekli oturarak çalıştığım için rahat etmiştim hele şimdi daha da rahat geliyor.

Kızlar grip aşısı olabiliyoruz herhalde değil mi? Ben haftaya cuma gidicem doktora sorayım diyorum. Olabiliyorsak eğer en azından minimum şekilde atlatırım diye düşünüyorum.

kızlar selamm,

nasılsınız iyisinizdir insallah. Ben hasta oldumbogazım sisti,burnum akıyor.. Atesim de hafif var gibi..
Dru aradım. C vitamini al,gunde 3 kere minoset alabilirsin,bogaz icin de pastil,burun tıkanması icin okyanus suyu yapabilirsin dedi. Eger ates 38ın uzerine cıkarsa antibiyotik icin ara dedi. Ates olcer alayım da olceyim bari. Off is bitse de eve gitsem yatsam uyusam :(((
geçmiş olsun canım
şimdiden ayaklarım şişiyor benim:(
benimde çok hemde
merhaba kızlar dün hiç giremedim nete nasılsınız?? Yeni bi haber varmı ki?
merhaba canım
umarım herkes iyidira.s.
gözün aydın canım
bu arada 3 lü tarama testimin sonucunu aldım yarın dr a götüreceğim aslında temiz çıkmış çok şükür anladım ama sonuç bahane kızımı göresim geldi giderim bi dedim. 10 dk içinde gitmişken sor dediğiniz birşey varsa yazın sorayım yarın.
gözün aydın hadi abakalım gör kuzunu

güle güle kullan şeker

Back
X