2010 Şubat Anneleri

uykusuzluk bendede var aryacım
gece 12 gibi yataga girdim sabah 6 da gene ayaktayım
biraz kafamda sorunlar onlarımı takıyorum neyapıyorum
.

insanın kafası dolu oldumu uyuyamıyor galiba.hamileliğimin en başından beri şöyle bir yatıp tatlı tatlı uyumadım.hiç keyfini süremedim.kızıyorum şimdi kendime.ama geçkalmış sayılmam.son aylarımda bari biraz nazlanayım.:kedi:

günaydın herkese yavaş yavaş toplanmaya başladık.ya kızlar benim haftamda yani dr gittiğim gün 19+4 düm 293 gr normalmi bebiş netten araştırdım 20.haftanın sonunda 350 gr olur yazıo.benimki 3 günde o kadar gr almamıştır zayıfmı acaba aklıma takıldı şimdi.

Günaydın dünyanın en şanslı hanımları.. Bebişleriniz ve sizlere mutlu bir gün diliyorum..
Profilime oğluşumla resimlerimi ekledim görmek isterseniz bekleriz..
Sevgiler.

insanın kafası dolu oldumu uyuyamıyor galiba.hamileliğimin en başından beri şöyle bir yatıp tatlı tatlı uyumadım.hiç keyfini süremedim.kızıyorum şimdi kendime.ama geçkalmış sayılmam.son aylarımda bari biraz nazlanayım.:kedi:

canım evet kafa dolu olunca uyku sorunu oluyor bendede var
ben koca gece kabuslar görüyorum hergün ama sıkıntılı halde uyanyorum gece karnım taş gibi olmuş bebekte sıkıntıdan etkileniyor sanırım.
son aylarına bırakma nazlanmayı hemen başla canım :)
canım sana bişiy sorucam medicale gittinya Ahmet beye odasındaki usg renklimi cd veriyomu bide ne kadar ücret ödedin ?

evet canım ya
kafam şöyle rahat olsa horul horul uyuyacam.
ay takmamayım diyorum bebege zarar verecem diyorum.
ama insan elinde olmadan takılıyor.buna şükür.

Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir umarım
günaydın canım iyi diyelim iyi olsun canım.

Günaydın dünyanın en şanslı hanımları.. Bebişleriniz ve sizlere mutlu bir gün diliyorum..
Sevgiler.

günaydın canım.bakım canım resimlerine.

seldacım maşallahhh hamilelik negüzel yakışmış
doğum günündemi öğrendim hamile olduğunu
çok güzel.

seldacım maşallahhh hamilelik negüzel yakışmış
doğum günündemi öğrendim hamile olduğunu
çok güzel.

Sağol bitanem hamilelik kime yakışmaz ki..Buradaki herkes birbirinden güzel o yüzden..
Evet 10 haziran doğum günüm.. o gün öğrendik hamile olduğumu.. Allahın en güzel hediyesi oğluşum bana:)

günaydın kızlar geçmişe şöle az göz attım herkes iyi sanırım benimde uykum var kızlar yetmiyo uyku banada

Sevgiler.

günaydın selda cım resimler güzel çıkmış maşallah
demek doğum gününde öğrendin he bende evlilik yıldönümümüzde öğrendim :)
çok güzel duygular yaazemuszemus

Seldacım resimlerine baktım oğluşunla çok tatlısınız maşallah,

Aryacım doktorlar kilo konusuna takılmayın diyor bence gayet normal

günaydın kızlar geçmişe şöle az göz attım herkes iyi sanırım benimde uykum var kızlar yetmiyo uyku banada

günaydın canım.
ay kızlar ne marifetli komşularım var benim ya.
bu saatte yemek pişiriyor komşumun biri
mis gibi kokuyor maşallahh maşallahh.

Essemayit ,Fatima Sağolun kızlar utandım sabah sabah..
Sizin yansıyan güzelliği o gördüğünüz

günaydın kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır
aryacım ayrıntılı ultrasonun nasıl çıktı memnun kaldın mı dr dan?
bu liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar ben yarene rica ettim ama listede halen erkek görünüyor bebişim

Günaydın kızlar umarım herkes çok iyidir. Hepinize güzel günler.

Seldacım maşallah sana da oğluna da:nazar:

Demek ki hepimiz geceleri sıkıntı yaşıyoruz. Kızlar be çok rüya görüyorum doğumla bebekle ilgili. Sürekli uyanıp duruyorum. Önceki gece doğum yaptım hiç sancı çekmeden çok güzeldi. Bazen de kötü olanlarını görüyorum da :bbo:

Essemayit ,Fatima Sağolun kızlar utandım sabah sabah..
Sizin yansıyan güzelliği o gördüğünüz

opuyorumnanaktan a.s.

günaydın kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır
aryacım ayrıntılı ultrasonun nasıl çıktı memnun kaldın mı dr dan?
bu liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar ben yarene rica ettim ama listede halen erkek görünüyor bebişim

kız nerelerdesin sen hiç görünmüyosun

Back
X