2010 Şubat Anneleri

sormayın kızlar benımde okurken gozlerım doldu... her gece yatarken dua edıyorum Allah ım bana evladımın,aılemın acısını gosterme dıye... Allah hepımıze saglıklı elı ayagı duzgun,aklı selim bebekler nasıp etsın...
:Saruboceq:

amin inş.

Selam kızlar.. Kaynatmışsınız yine..=)
Fatoşcum tebrik ederim.. bir paşa daha katıldı desene listemize.. allah kucağmıza almayıda naip etsin canım..
Zeynepcimm bende mozartın cdsini aldım geçen klasik müzik dinletek gerekmiş diye.. Allahım bayılıyordum.. benim içim geçti çocuk ne yapsın.. Ben türkü çok sverim oğluşumada onu dinletcem:)

kızlar merhaba ben 2010 mart annesiyim aranızda 3lü tarama testi yaptırıp afp si yüksek çıkan varmı aranızda cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü durumdayım

canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun

hadi gözün aydın fatoşcugum çok sevindim.kucagınada almayı nasip etsin canım..ogluna maşallah.....

kızlar iki gün yoktum maşallah yok alışverişler falan başlamış bune yaaa..
sizler nasılsınız...ben yorgun hissediyorum kendimi valla bi yorgunluk var üstümde..
yarın randevum var detaylı ultrasyona girecegim sanırım.doktor o azaman gel bakarız demişti..ee bir aydırda görmüyorum minigi artık vaktimiz geldi....
benim bu velet geceleri bile zıpzıp durmuyo...zemuszemus

kızlar merhaba ben 2010 mart annesiyim aranızda 3lü tarama testi yaptırıp afp si yüksek çıkan varmı aranızda cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü durumdayım

canım afp herzaman yüksek çıkar zaten sen bana degrleri ver ben sana söylerim kaç çıktı...

zeynepçim canım paylaşım için tşkler çok güzel bi yazıydı... inanılmaz duygulandım....

sevgılı anniş bacılarım... malum 2 gun sonra 20.haftama gırıyorum ve bebekıme muzık dınletmeye baslıcam... uzmantv de dınledıgım kadarıyla ya klasık muzık yada slow muzık dıyordu kaan kocatepe. ama gelın gorun kı benı ıkısıde fena halde bayar uyurum onları dınlıcem dıye... soyle azcık oynak hareketlı seyler dınletılmezmı bu cadıya acaba kaydirigubbakcemile3
yawas muzıkle pek aram yoktur bunalıma gırer bı sure sonra baslarım aglamaya huyumu bılıyorum :roflol:
ote yandan anne karnında dınletılen muzıklerı cocuk dogduktan sonra tanıyor ve onunla sakınlesıyormus :asigim:

cnm al benden de o kadar bazen açıyorum vivalde dinliyorum sıkıntı basıo.ben denedim klasik dinlettim az tepikledi pop dinlettim hiç tepiklemedi rock dinlettim onda da sustu.türksanat müziği dinlettim bir tepikledi bir tepikledi.sanırım en çok onu sevdi.

aryaaa hemen yapıyom kuzum bekle accık cokacimcoook

bekliyorumcokacimcoook

ağzımdaki metal tat öldürüyo beni kızlar yaa sanki demir pası yalamış gibiyim

aynen şeker sürekli tuhaf ağzımın tadı hamileliğin başında olmuştu bu aralar yine başladı.

fatoşum sen erkek ve kız sayısını eşitlemiş oldun canım listede... süper gidiyo yanlız cinsiyetler....

canım sımdı baktım test kagıdıma
afp 52.9 dıyor yanında da 1.91 duzeltılmıs mom.
afp nedır kı ne oldu?

cnm al benden de o kadar bazen açıyorum vivalde dinliyorum sıkıntı basıo.ben denedim klasik dinlettim az tepikledi pop dinlettim hiç tepiklemedi rock dinlettim onda da sustu.türksanat müziği dinlettim bir tepikledi bir tepikledi.sanırım en çok onu sevdi.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız allah iyiliğini versin kopardın beni....

aryaa babasıyla bana kalsa bızde rock falan dınletcez ezıyet etmeyelım madem cocuga o zaman :roflol:

eger afp yüksekse bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar var demekmiş :((

canım ama bu tıp seyler ultrasonda bulgular vermıyomu kı? e benımkı 52.9 ona bakarsan ama duzeltılmıs mom a mı bakıyor doktor? o 1.91...
ıstıyosan 1 doktorun daha fıkrını al ne bıleyım omurılık problemı ultrasonda gorunmez mı kı

2.63 çıktı normali 1 miş doktorum öyle dedi yakın takibe alınmalıyımısım

canım geçmiş olsun inşallah bi sorun yoktur... yakın takipten kasit ne amniyosentez falan yapmıyolar mı... 2 li test nasıl çıkmıştı ki... bu testlere çok takılma bence cidden çoğu korkutmak için yapılıyo anneyi... yada dr. lar psikopat oluyo... bi sorun yoktur canım merak etme...

selam kızlar... bebekler çok romantik olmasın hade gelin annişler oynuyalımm

sositososito sositososito sositososito sositososito

eger afp yüksekse bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar var demekmiş :((

canım benim uzman tv de kağan kocatepeyi dinledim bugün o testler ihtimal diyor kesin diyemeyiz diyor biz sadece ihtimal veriyoruz anneyi haberdar ediyoruz diyo sende dinle rahatlarsın biraz..

bakalım 1 ay sonra belli olacak down sendromu yok fakat afp oranın biraz riskli dedi bebeğin biraz büyümesi gerekiyomuş ayrıntılı ultrasonda bakacak o zaman ben bir ayı nasıl yaparım hiç bilmiyorum

Back
X