sormayın kızlar benımde okurken gozlerım doldu... her gece yatarken dua edıyorum Allah ım bana evladımın,aılemın acısını gosterme dıye... Allah hepımıze saglıklı elı ayagı duzgun,aklı selim bebekler nasıp etsın...
:Saruboceq:
amin inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormayın kızlar benımde okurken gozlerım doldu... her gece yatarken dua edıyorum Allah ım bana evladımın,aılemın acısını gosterme dıye... Allah hepımıze saglıklı elı ayagı duzgun,aklı selim bebekler nasıp etsın...
:Saruboceq:
canlarım cinsiyetimiz %90 ERKEK şok oldum ben hep kız sanıyodum sağlığı ii 305 gr 32 mm boyu herşey normal dedi.oynamıyo dedim daha küçük annesi dedi ben bi yere üyeyim orda herkesin oynuyo dedim kadınlar kulubumu dedi adam bana evet dedim farklı olabilir bebek çok ii korkma dedi böle işte benim yaramazı kız beklerkene erke çıktı yalnız babamız çok mutlu ama tabi ya kız sa diyede ikideyim yani ayrıntılı ultrason için arayacaklar ozaman kesinleşir artık herhalde işte böle teyzoşlar slmı vardı oğluşumun
kızlar merhaba ben 2010 mart annesiyim aranızda 3lü tarama testi yaptırıp afp si yüksek çıkan varmı aranızda cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü durumdayım
sevgılı anniş bacılarım... malum 2 gun sonra 20.haftama gırıyorum ve bebekıme muzık dınletmeye baslıcam... uzmantv de dınledıgım kadarıyla ya klasık muzık yada slow muzık dıyordu kaan kocatepe. ama gelın gorun kı benı ıkısıde fena halde bayar uyurum onları dınlıcem dıye... soyle azcık oynak hareketlı seyler dınletılmezmı bu cadıya acaba kaydirigubbakcemile3
yawas muzıkle pek aram yoktur bunalıma gırer bı sure sonra baslarım aglamaya huyumu bılıyorum :roflol:
ote yandan anne karnında dınletılen muzıklerı cocuk dogduktan sonra tanıyor ve onunla sakınlesıyormus :asigim:
aryaaa hemen yapıyom kuzum bekle accık cokacimcoook
ağzımdaki metal tat öldürüyo beni kızlar yaa sanki demir pası yalamış gibiyim
kızlar merhaba ben 2010 mart annesiyim aranızda 3lü tarama testi yaptırıp afp si yüksek çıkan varmı aranızda cevap verirseniz çok sevinirim çok kötü durumdayım
canım afp herzaman yüksek çıkar zaten sen bana degrleri ver ben sana söylerim kaç çıktı...
cnm al benden de o kadar bazen açıyorum vivalde dinliyorum sıkıntı basıo.ben denedim klasik dinlettim az tepikledi pop dinlettim hiç tepiklemedi rock dinlettim onda da sustu.türksanat müziği dinlettim bir tepikledi bir tepikledi.sanırım en çok onu sevdi.
eger afp yüksekse bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar var demekmiş(
2.63 çıktı normali 1 miş doktorum öyle dedi yakın takibe alınmalıyımısım
2.63 çıktı normali 1 miş doktorum öyle dedi yakın takibe alınmalıyımısım
eger afp yüksekse bebeğin beyin yada omuriliğinde bazı boşluklar var demekmiş(