2010 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkayım bariiiiii.yazılarıma bi cevap yok zaten..:umursamaz:

selamlar :) biz de öğrendik,kızımız olacak inşallah sağlıkla :)) şimdi isim arıyoruzzzzz ...

Gözün aydın canım hayırlı olur inş.

bakalım 1 ay sonra belli olacak down sendromu yok fakat afp oranın biraz riskli dedi bebeğin biraz büyümesi gerekiyomuş ayrıntılı ultrasonda bakacak o zaman ben bir ayı nasıl yaparım hiç bilmiyorum

üzülme canım hiçbirşey çıkmayacak inş. Allah yardımcın olsun.

slm güzel şubat anneleri allah nasip ederse bende mart annesi olucam geziyorum arada bi Allah hepinizin ve bebişlerinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi:emir_bebek:

Sende sağlıkla kucağına alırsın inş. Allah yardımcın olsun canım

papatyacım senin keyfin yok gibi bu aralar,bir problem yok değil mi dostum? eskisi kadar sık da girmiyorsun?

mıden mı kotu nane lımon falan denesene... cok zorlama kendını yıcem dıye ıyıce ayaklandırma mıdenı... patates falan haşla sute bebek bıskuvısı koy :sinifsinif:

kızlar ya bugün midem bulanıyo aslında pek iyi degilim.hiç canım yemek yemek istmiyo...cokacimcoook

Geçmiş olsun canım hasta falan değilsindir inş.

ne aldım pembe olanından bilin bakem
:)
galiba kafayı yiyorum yazmadan göndermişim
HASTANE ÇIKIŞI
geldi bugun çok şirin gerçekten mavisi vardı bende
ama kız olacakmış benim melegim doktor teyzesi öyle dedi

Demek kızın oluyor canım gözün aydın olsun, ne tatlıdır şimdi pembiş pembiş

kızlar ben çıkayım bariiiiii.yazılarıma bi cevap yok
zaten..:umursamaz:

Papatyacım bişeymi oldu gitme :teselli:

papatyacım senin keyfin yok gibi bu aralar,bir problem yok değil mi dostum? eskisi kadar sık da girmiyorsun?

canım ya nereye gidiyon zaten miden bulanıyosa oyala kendini buralarda soğuk süt felan iç iyi gelir bastırır.

gormedım kı canım yazdıgını ne olduu senağlama

mıden mı kotu nane lımon falan denesene... cok zorlama kendını yıcem dıye ıyıce ayaklandırma mıdenı... patates falan haşla sute bebek bıskuvısı koy :sinifsinif:

sagolun kızlar evet pek keyfim yok.sizi okuyorum işte.....:çok üzgünüm:

kızlar az önce normal doğummu sezeryan mı diye bi foruma baktım..aaayy içim daraldı valla, gerildikçe gerildim..her biri bişey diyo..Allah hakkımızda hayırlısını versin.

papatya hamılelık bunalımına gırmıs olmayasın kız hormonlardan falan?
yaren okuma kız sımdıden korkutma kendını opuyorumnanaktan

sagolun kızlar evet pek keyfim yok.sizi okuyorum işte.....:çok üzgünüm:

hayırdır canım bişey mi oldu, üzülme bebişinide üzme olurmu

kızlar az önce normal doğummu sezeryan mı diye bi foruma baktım..aaayy içim daraldı valla, gerildikçe gerildim..her biri bişey diyo..Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Kesinlikle normal derim ben, eskiden sezeryan mı varmış

bizim burda fatihte haseki var ama büyük haseki değil he fevzi paşa cad. aksaray tarafından edirnekapı tarafına doğru giderken armine mağzasının 200 m. ilerisinde. bilmem buralar uzakmı sana ama oraya komşular gidiyodu memnunlardı

Cuma günü sizin ordayım Hasekide:)

papatya benimde kardeşim iki yıldan sonra boşandı allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok can sıkıcı ama naparsın nasip:(

Back
X