Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım gunaydınnnn opuyorumnanaktan
sabah kan sonucumu aldım sukur guatr ım normal cıktı alkisalkisalkis
kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü
sız napıyonussss :CüvCüv:
canlarım gunaydınnnn opuyorumnanaktan
kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü
Günaydın Canım
Gözünaydın normal çıkmış sonuç, demek buda kız dedi hayırlısı olsun.,
Bizde face le uğraşıyoz herkesi ekliyorum Volesciğimi ekleyemiyorum hayır olsun inş.kaydirigubbakcemile3
ayy sorma canım yaaa esra msn de bende facebook tan ona onerı gonderıyorum senı eklesın dıye bı turlu kavusamadınızz :roflol:
fatmacım tekrar beni bi bulmayı denesene ayarlarla oynadım... karıncaların arasından kurcala bi görüntü yakalıycaz inşallah...
günaydın canım.esra akşam eşime diyomki oğlumuza kız buldum anlşattım işte kkda biri diye herkes beşikkte kerter bizimkilerde karında diyo çok güldüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canlarım günaydın.. akşam bırtaktığım yerden devam ediyor galiba konu (eklemeler) iyi bişey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım sonuçlar ii çıkmış kızıda kesinleştirdin hadi bakalım maşallahcanlarım gunaydınnnn opuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydın kızlar...
Ben yemeğe gidiyorum, görüşmek üzere
kızlar beni bu hayat şartları değil fatma yıprattı kız nerelerdesin hala bulamıyom seni ben.........