• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

aynen canım bende 3 kilo almışım doktorun gözleri büyüdü görünce çok mu aldık acaba?bana normal gibi geldi amaCADIARZU

ama canım hepsi bize gitmiyorki bebişe suya annenin çeşitli yerlerine benim dr daen fazla 10kilo bütün hamilelik boyunca normal dedi inş. daha fazlasını almayız davul gibi oluruz valla doğumdan sonra kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

teyzeleri valla tepik attı bu yaşasın bende ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sositosositohihoyyyt:sm_cool: halada atıyor

kızlar selam bana bi yardım edin
prensesime isim düşündüm ecrin ve dila aslında ikisinide koymak istiyorum ama ön ismi hangisi olsun
sizce hangisi daha hoş geliyo kulağa
eşim bana bıraktı tamamen bende çok kararıs zkaldım artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum

teyzeleri valla tepik attı bu yaşasın bende ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sositosositohihoyyyt:sm_cool: halada atıyor

hah gözün aydın aferin ona yesin onu teyzesi dha neler yapacak annesi bizimkinin bana yaptıkları yetmiyo babasına tekme tokat girişiyo delikafadulden

prensesime isim düşündüm ecrin ve dila aslında ikisinide koymak istiyorum ama ön ismi hangisi olsun
eşim bana bıraktı tamamen bende çok kararıs zkaldım artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum

Canım ECRİN çok güzel kzım olsaydı bende ECRİN düşünüyordum hem anlamı güzel hemde kulağa hoş geliyor ama yinede senin kararın tabiki...

hoşgeldin canım söylerken ecrin dila demek daha hoş gibi bana göre

valla ben acayip çok yemişim sabah cokacimcoook daha acıkmadık biz ama ben 3 kilo almışım sağlık ocağındaki hemşire bile ooooooooo dedi çok mu almışım ya 5 ayda

canım sen 5 ayda 3 kilo almışın ben 5 haftada aldım o kadar akannehir mafoldumben
naberrr

biz de inci elif :asigim: düşünüyoruz... nasıl kızlar?
Allahım bebeğim gelsinde onu şöyle koklaya koklaya öpeyim :asigim:
yaren haklısın canım ay neydi öyle ilk aylar hepimiz kırılıyorduk bulantıdan kusmadan... aman bir daha istemem mirmirmirmir

ecrin dila bence
yaren haklısın canım ay neydi öyle ilk aylar hepimiz kırılıyorduk bulantıdan kusmadan... aman bir daha istemem mirmirmirmir

sende güzel isim bulmuşsun canım elif inci hoş olur

alla aallllaa. bizim doktır biy, hiç yorum yapmadı..çok mu ki..
hamile kaldığın kiloya bağlı canım. mesela ben ilk gebeliğimde 43 kiloyla hamie kalmıştım bana sınırsız kilo serbestti :roflol: zaten 20 kilo aldım delikafadulden ama şimdi 53-54 kiloyla hamile kaldım. en fazla 65e kadar izin veriyorum kendime ama iştahım bir arttı ki cokacimcoook biraz önce bir topikte haydari diye bir yemeği eşinin sevdiğini söyledi biri ben ne gördüm ne duydum neyle yapıldığını bile bilmiyom ama canım çekti :roflol: galiba ben manyak oldum laelaelaelaelae :roflol:

hah gözün aydın aferin ona yesin onu teyzesi dha neler yapacak annesi bizimkinin bana yaptıkları yetmiyo babasına tekme tokat girişiyo delikafadulden

aferin kızına. şimdiden başlasın babasını ancak ayara sokar. ben de bizimkine diyorum bak kızım babanı ıccık tekmükle akıllı olsun anneyi üzmesin diye de nerdeee kıyamıyor babasına, babacı olacak bizim kız :asigim:

Son düzenleme:

çok hoş bi isim canım...ama elif inci olsa dahamı ii olurki :))

Merhaba kızlar... Dün benim bebek kıpırdamıyor diye endişe ediyordum ya; doktora gittim sevk alıp. Pazartesi günkü randevuyu öne aldım. Müsaitmiş doktor. Bebek gayet iyi dedi doktor Allah'a şükür. Ve cinsiyetini söyledi bu sefer.. kıııızzzzzzkaydirigubbakcemile2

Back
X