Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arya canım doktor bi ilaç bişiy vermedimi tekrar bi git danış istersen dayanamıyorum de böle nereye kadar
yok cnm yapılabilecek bişey yok dedi.fizikk tedavi dahi veremem dedi.offf son aylar artarmış birde.erken başlamış dedi.eskiden kas kasıodu şimdi kemik batıo sanki.
slm kızlar dun hem kontrole gıttım hemde detaylı ultrasona gırdım
bebegımın butun organlarını gordum çok sukurbebek acısından hersey cok ıyı ve normal masallah
ama benım ıcın aynı sey soylenemezbebek asagıda duruyo ve kasıklarıma cok baskı yaıobunun ıcınde bol su ıcmem ve yatrak dınlenmem gerekıyormus..10 dakıkadan fazla ayakta kalmayacakmısım falan fılan ıste
eee sızlerde ne var ne yok bakalım nasılsınız
yok cnm yapılabilecek bişey yok dedi.fizikk tedavi dahi veremem dedi.offf son aylar artarmış birde.erken başlamış dedi.eskiden kas kasıodu şimdi kemik batıo sanki.
arya canım doktor bi ilaç bişiy vermedimi tekrar bi git danış istersen dayanamıyorum de böle nereye kadar
geçmiş olsun aryacım.nasıl dayanacaksın 4 ay.allah kolaylığını verir inşallah.
canım bebişin iyiymiş, gözün aydın. aman sen de dikkat et, dinlen bol bol
aryacım Allah yardımcın olsun canım. inş kendiliğinden geçer, bişeyciğin kalmaz.
Merhaba hanımlar şimdi geldik dokdordan oğluşumla.. 24 cm 415 gram olmuş benim tosunum. Süt içmediğim için kalsiyum eksikliğinden dolayı kemikleri gücsüzmüş biraz.. Kalsiyum takviyesi verdi ama ben onu kullanmıcam bugünden iyibaren süt içmeye başlıcam söz verdim kendi kendime.. Detaylı ultrasona gireceğim bide şeker yüklemesi yapacaklarmış ama o hastenede çok pahalı kızlar. Doktor burada yaptırmak zorunda değilsin başka yerdede yaptırıp sonucunu bana getirebilirsin dedi. Bunun için sizden yardım istiyorum.. Yaptıranlar Avrupa yakasında Bakırköy Bahçelievler tarafında oturanların hastene önerilerini bekliyorum
Onun haricinde kalbini dinledik anacığının onun dinlediği hissetti herhalde benim gibi heyecanlandı yavrum.. eli kafasındaydı aklımdan siz geçtiniz bebeşim size başbaş yaptı teyzeleri..Öpüyorum hepinizi.
aynen canım bende 3 kilo almışım doktorun gözleri büyüdü görünce çok mu aldık acaba?bana normal gibi geldi amaCADIARZU
smufer hoşgeldin canımm
Summİfer hoŞ geldİn
esma kocaman oldu Şİmdİ varya
Summİfer hoŞ geldİn
esma kocaman oldu Şİmdİ varya
hoşbulduk kızlar.naber nasılsınız.ben şu gribi bi türlü atlatamadık.hala burnum akıyo.bide dün gece uykuda burnum kanamış.sabah kalkınca gördüm yastığıma değmiş.ama bu aylarda kılcal damarlar çok hassas oluyormuş normalmiş diye okumuştum.
alkisalkisalkis
kız valla cetvelle ölçüm ölçüm seviyom kendi kendime
burnun kanaması normalmiş papatyanın kanamıştı