- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üff sıkıldım ben
ayy kızlar ya evdeki bayramlık şekerleri yiyip duruyorum.çikolata allah ne verdiyse.şimdi bile hem yazıyom hem yiyom..ayy eşimede kırk kere dedim az alalım kalanlar benim ellerimden öpecek eminim dedim.oda olsun olsun alalım dedi.hadi buyrun ayy bir türlü bitmiyo bu çikolatalar.sanırım sırf bu yüzden bu ay iyi kilo alacagımnaniknanik
ya kızlar bu puan olayından .bu alışveriş oluyından benim pek haberim yok bnada deyinde nerden alınıyo nasıl alınıyo.bende çay simit alayım.....tabi bana puan varsa...
niye sıkıldın canım
Sana yapacak birşeyler bulalım o zaman
iyiyiz çok şükür canım. sabahtan yoktun? merak ettim seni...
bize de gönder kız şekerlerden. nasıl olsa fil gibi oldum ben, ye ye doymuyorum :)
ya bende bayramlık şekerleri bitirdim
bide şeker yedikce oynıyo hoşuma gidiyo napim:ecrin_bebek:
alışveriş olayıda puanına göre oluyo canım benim resimlerim üzerine tkla orda katagoriler var onlara göre seçeneğini yap tabi puanın neye yeterse onu satın alıyosun
gözün aydın canım bebişin negüzel sağlıklıymış.slm kızlar dun hem kontrole gıttım hemde detaylı ultrasona gırdım
bebegımın butun organlarını gordum çok sukurbebek acısından hersey cok ıyı ve normal masallah
ama benım ıcın aynı sey soylenemezbebek asagıda duruyo ve kasıklarıma cok baskı yaıobunun ıcınde bol su ıcmem ve yatrak dınlenmem gerekıyormus..10 dakıkadan fazla ayakta kalmayacakmısım falan fılan ıste
eee sızlerde ne var ne yok bakalım nasılsınız
slm kızlar dun hem kontrole gıttım hemde detaylı ultrasona gırdım
bebegımın butun organlarını gordum çok sukurbebek acısından hersey cok ıyı ve normal masallah
ama benım ıcın aynı sey soylenemezbebek asagıda duruyo ve kasıklarıma cok baskı yaıobunun ıcınde bol su ıcmem ve yatrak dınlenmem gerekıyormus..10 dakıkadan fazla ayakta kalmayacakmısım falan fılan ıste
Merhaba kızlar... Dün benim bebek kıpırdamıyor diye endişe ediyordum ya; doktora gittim sevk alıp. Pazartesi günkü randevuyu öne aldım. Müsaitmiş doktor. Bebek gayet iyi dedi doktor Allah'a şükür. Ve cinsiyetini söyledi bu sefer.. kıııızzzzzzkaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ne var be yok
Merhaba hanımlar şimdi geldik dokdordan oğluşumla.. 24 cm 415 gram olmuş benim tosunum. Süt içmediğim için kalsiyum eksikliğinden dolayı kemikleri gücsüzmüş biraz.. Kalsiyum takviyesi verdi ama ben onu kullanmıcam bugünden iyibaren süt içmeye başlıcam söz verdim kendi kendime.. Detaylı ultrasona gireceğim bide şeker yüklemesi yapacaklarmış ama o hastenede çok pahalı kızlar. Doktor burada yaptırmak zorunda değilsin başka yerdede yaptırıp sonucunu bana getirebilirsin dedi. Bunun için sizden yardım istiyorum.. Yaptıranlar Avrupa yakasında Bakırköy Bahçelievler tarafında oturanların hastene önerilerini bekliyorum
Onun haricinde kalbini dinledik anacığının onun dinlediği hissetti herhalde benim gibi heyecanlandı yavrum.. eli kafasındaydı aklımdan siz geçtiniz bebeşim size başbaş yaptı teyzeleri..Öpüyorum hepinizi.
ayyy kızlar, bu akşam kocacığım adana'dan döncek inş. çok özledim valla,gelince hiç naz yapmıcam :gitme:
Eşim sevinmedi sanki ya. İyiyim ben çok mutluyum senden bir farkım yok diyor ama hafif bir hayal kırıklığı hissediyorum ben.
Merhaba hanımlar şimdi geldik dokdordan oğluşumla.. 24 cm 415 gram olmuş benim tosunum. Süt içmediğim için kalsiyum eksikliğinden dolayı kemikleri gücsüzmüş biraz.. Kalsiyum takviyesi verdi ama ben onu kullanmıcam bugünden iyibaren süt içmeye başlıcam söz verdim kendi kendime.. Detaylı ultrasona gireceğim bide şeker yüklemesi yapacaklarmış ama o hastenede çok pahalı kızlar. Doktor burada yaptırmak zorunda değilsin başka yerdede yaptırıp sonucunu bana getirebilirsin dedi. Bunun için sizden yardım istiyorum.. Yaptıranlar Avrupa yakasında Bakırköy Bahçelievler tarafında oturanların hastene önerilerini bekliyorum
Onun haricinde kalbini dinledik anacığının onun dinlediği hissetti herhalde benim gibi heyecanlandı yavrum.. eli kafasındaydı aklımdan siz geçtiniz bebeşim size başbaş yaptı teyzeleri..Öpüyorum hepinizi.
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ne var be yok