tünaydın güzel minnoşların güzel annişleri..
nasıllarız bakalım bugün? :)
hayırlı cumalar hepimize... allahım mübarek günün hürmetine, tüm melekleri ve onları taşıyan annişleri, ailelerini sağlıkla korusun kollasın... amiiinnnn
selamlar naber ebrucum.. karşılaşmıyor muyuz biz bugünlerde.. bana mı öyle geliyor :) nasılsınız bakalım annesi?
baharda, milletin çiftleşip çoğalacağı tutuyor heralde :)
ben birkaç senedir yaz döneminde dikkat ediyorum - özellikle sonbaharda falan... ortalık koca göbeklilerle dolu oluyordu.. bu sene de öyle olacak muhtemelen. hiç şaşmaz :)
e sonuçta hepsi de aralık-ocak-şubat-mart gibi doğururlar :)
genelde yaz sıcaklarında eşler pek sık şeyetmezler sanırım ... :)) dolayısıyla da haziran-temmuz-ağustos aylarında döllenen gebelik az olur :)
bunlar son yıllarda dikkatimi çekiyor :)
ekliyim mi fotoğrafını :) almış başını giden göbüş nasıl oluyormuş bi gör istersen :)
ahh teyzesi.. ağzın bal yesin..
benimki vaktiyle doğarsa.. nasipse kova olacak :) ocak sonu.. az bi ihtimalle şubat başı...
maşallah şekerim... ben de öyleydim.. hatta dalga geçiyordum kendimle.. adam iflas edecek benim gırtlağımdan.. diye :) şimdi hafif hafif azaldı yemem içmem..
nasıllarız bakalım bugün? :)
hayırlı cumalar hepimize... allahım mübarek günün hürmetine, tüm melekleri ve onları taşıyan annişleri, ailelerini sağlıkla korusun kollasın... amiiinnnn
maşşallah sübhanallah 59 tane hamişimiz mi var demek allah esirgesin hepsini inş
selamlar naber ebrucum.. karşılaşmıyor muyuz biz bugünlerde.. bana mı öyle geliyor :) nasılsınız bakalım annesi?
maşallah maşallah kızlar ne bereketli topiğimiz var 59 tane hamişimiz mi var şimdi allah arttırsın ne güzel yaa 2010 daha baştan bereketli bi yıl olucak galiba nüfus açısından:))))))) bu arada herkese günaydın gününüz güzel olsun.. sıkıntısız.. (inş. benimde)
baharda, milletin çiftleşip çoğalacağı tutuyor heralde :)
ben birkaç senedir yaz döneminde dikkat ediyorum - özellikle sonbaharda falan... ortalık koca göbeklilerle dolu oluyordu.. bu sene de öyle olacak muhtemelen. hiç şaşmaz :)
e sonuçta hepsi de aralık-ocak-şubat-mart gibi doğururlar :)
genelde yaz sıcaklarında eşler pek sık şeyetmezler sanırım ... :)) dolayısıyla da haziran-temmuz-ağustos aylarında döllenen gebelik az olur :)
bunlar son yıllarda dikkatimi çekiyor :)
kızlar ya göbüşleriniz ne durumda benimki aldı başını gidiyo korkuyorum ocak annelerinde bi kız 13 haftalık bebeğimi karnımdaki ödem yüzünden aldılar ense kalınlığı da vardı falan yazmış bi korktum ta benimde böyle büyüyünce karnım.. kilo almadım ama karnım büyüyoda büyüyo.. rahatsızda ediyo beni taş gibi...4 aylık gibiyim şimdiden normal mi ya salı günü dr gidicem korkuyorum valla ..
ekliyim mi fotoğrafını :) almış başını giden göbüş nasıl oluyormuş bi gör istersen :)
Günaydın kızlar...
Bu arada bebeği kova burcu olacaklar bence sevinmeli. En zeki burçlardan biridir kova ve her zaman mantığıyla hareket eder. (ve benim gibi duygusal bi yengeçle hiç anlaşamaz:kedi:)
ahh teyzesi.. ağzın bal yesin..
benimki vaktiyle doğarsa.. nasipse kova olacak :) ocak sonu.. az bi ihtimalle şubat başı...
Kızlar birşey soracağım ben :) Şimdi mesela nane zararlı ya hamilelikte.Roka maydanoz.Bunlarda zararlı mıdır??
azı karar, çoğu zarar canım her şeyin.
oturup tabak dolusu maydonoz yersen.. zararlı tabi.
ama yemek içinde falan yersen sorun yok. çok pimpirik olmamak lazım :)
FikireviMerhaba canım.Ben de tiksinme de yok.herşeyi rahatlıkla yiyiyorum.Kabızlık sorunum da yok.Sadece karnımda acaip bir şişme oluyor ki bu da normaldir herhalde.Bir de folik asit içtiğimden dolayı da sanıyorum şişkinliğim.
maşallah şekerim... ben de öyleydim.. hatta dalga geçiyordum kendimle.. adam iflas edecek benim gırtlağımdan.. diye :) şimdi hafif hafif azaldı yemem içmem..