2010 Şubat Anneleri

Bulbulcum sagol cicim dert ettiğimden deil ölesine takılıyorum işte :)
Kızlar aranızda catlaklar için bişey kullanmaya baslayan varmı ? Hamilelik sırasında özel bi bakım yapan varmı yüzümüze , bacaklarımıza , göbüşümüze, göğüslerimize ?
Ben henüz hiç bişeye baslamadım.Hamilelikten önce sürdüğüm seyleride bıraktım bebeğe zararı olablir diye ? Doktoruma danışıp ona göre kullanıcam inşallah

canım slm; ben 7 haftalık hamileyim.hamile kaldığımdan bu yana kakao yağı kullanıyorum vede bol su tüketiyorum.doktorum hiç bir çatlak kremini önermedi pek faydalı olmadıklarını söyledi üstelik bir sürü kimyasal karışım bebeğe zararlı olabileceğini düşündüm.belki faydalı olur diye sana yazmak istedim.

kızlar bişey sorabilirmiyim,ben test yaptım ve pozitif çıktı,adetim 4 gün geçti şu anda,dün dr ye gittim keseyi göremedi henüz...4 hafta 3 günlük gebe son adet tarihime göre yani,benim gibi keseyi göremeyen varmı yeni öğrendiğinizde?ilk defa keseyi ne zaman gördünüz ?

bu arada bebekleriniz hayırl ıolsun,inşallah sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum geçirirsiniz?

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18|fatima38||13 mayıs|17 subat||kalp atışını duydu
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu..bebek 7.9 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|keseyi gördü
23|ciciliBicili|
24|bbaran|
25 |sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85|
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|toxicdaisy|
35|akpak|24||20 şubat|53|keseyi gördü..
36| bitterciqokata
37| kuru|||17 şubat
38| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.
39| olmuyo
40|hamura|||1-8 şubat||keseyi gördü
41|rüveyda1453|
42|uslu|
43|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
44|sementa82||22 mayıs|26 şubat
45|bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
46|shine|||||kalp atışını duydu
47|sedef83|||23 şubat
48|candy
49|balböcüü
50|bengusu|||28 şubat||keseyi gördü
51|bahar72
52|xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
53|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
54|elysion9|||||keseyi gördü
55|moonlight28
56|fikirevi|||||keseyi gördü
57|gezgor
58|6055
59|arkeos
[/table]

valla kızlar bende yazıyorum ama bendeki değişilkikler listede yer almıyo zaten alınganım küserim valla ya :(

bebişim 2 cm kalp atışları 177 çok hareketli oynuyo küçük fasulyem
:nazar:

kızlar bişey sorabilirmiyim,ben test yaptım ve pozitif çıktı,adetim 4 gün geçti şu anda,dün dr ye gittim keseyi göremedi henüz...4 hafta 3 günlük gebe son adet tarihime göre yani,benim gibi keseyi göremeyen varmı yeni öğrendiğinizde?ilk defa keseyi ne zaman gördünüz ?

bu arada bebekleriniz hayırl ıolsun,inşallah sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum geçirirsiniz?

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle ben 3haftalıkken gitmiştim görünmedi drum bana 6. haftanda gel dedi o zaman hem kese göründü hemde kalp atışlarını duyduk çok şükür.merak etme bir iki hafta sonra sende görürsün.Allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım.:emir_bebek:

Ben 4 haftayı 6 gün geçtikten sonra gördüm. Çok küçük zaten şimdiden bişey belli olmaz dedi. Üç hafta sonra gideceğim.

selkie hayırlı olsun cnm, daha erken olabilir gerçi kişiden kişiye değişebilir ama bence biraz daha bekle cnm, inşallah bebişin seninledir

canım slm; ben 7 haftalık hamileyim.hamile kaldığımdan bu yana kakao yağı kullanıyorum vede bol su tüketiyorum.doktorum hiç bir çatlak kremini önermedi pek faydalı olmadıklarını söyledi üstelik bir sürü kimyasal karışım bebeğe zararlı olabileceğini düşündüm.belki faydalı olur diye sana yazmak istedim.

saol canm doktoruma sorayım bi sonra bende bişey kullanmaya baslıyacagım artık.

Bulbul cum kitapcıkları eklemek biraz zaman alacak tek tek sayfalarını taratacagım cünkü .Bittiginde koyarım buraya okş.Bugün bitemeyebilir darılma olurmuı ?

Canım benim aşkolsun ne demek. Sen çok uğraşacaksın ama. Üzüldüm bak şimdi. Önemli gördüğün noktaları da paylaşsan olur bizle. O kadar uğraşma.

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle ben 3haftalıkken gitmiştim görünmedi drum bana 6. haftanda gel dedi o zaman hem kese göründü hemde kalp atışlarını duyduk çok şükür.merak etme bir iki hafta sonra sende görürsün.Allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım.:emir_bebek:

Ben 4 haftayı 6 gün geçtikten sonra gördüm. Çok küçük zaten şimdiden bişey belli olmaz dedi. Üç hafta sonra gideceğim.

selkie hayırlı olsun cnm, daha erken olabilir gerçi kişiden kişiye değişebilir ama bence biraz daha bekle cnm, inşallah bebişin seninledir

kızlar teşekkürederim,içimi rahatlattınız?
dr beni çok korkuttu,şimdi görmemiz gerekirdi dedi?endişelendirdi!

Kızlar bİr doktorun sİtesİnde okudum gÜneŞlenmeyİn 3 aya kadar dİyordu
sİz ne dersİnİz? Doktoru bÖyle bİr uyarıda bulanan var mı?
GerÇİ baŞka hİÇbİr yerde yoktu ama
yİnede sorayım dedİm
bende haftasonu bİr suya gİreyİm dİyordum
benİm Çocukta denİze aŞerİyor valla

valla arkadaşlar ben doktoruma yüzebilirmiyim dediğimde çok iyi olur dedi temposunu sorduğumda normalde nasıl yüzüyorsan aynen devam et sadece atlama zıplama dedi bende havuza giriyorum 2-3 tur yüzüp çıkıyorum pazartesi dktora gittiğimde bebişim gayet iyiydi çok fazla olmamak üzere güneşleniyorum bile sonuçta güneşede ihtiyacı var minnoşun dimi?

canım bende dün gittim 4 hafta 6 günlük karından ultrasonla baktı
kese 10 mm dedi bende fetusu göremedim diye oturdum agladım
ama üzülme sakın herkesin bünyesi farklıymış
yalnız dikkatli ol akıntında kanlanma yada kahverengilik görürsen hiç tereddütsüz doktora git
allah yaşatmasın canım benim ama sen dikkatli ol yinede
sancın var mı?

hazel ve eymen.. Allah'tan esim isim isini bana birakti cok abes bir isim olmadikca birsey demiyor..gerci en zoru isim secmek, sizin gibi rahat degiliz. ingilizce okunusunu anlamini kolayligin

i falan dusunmek zorundayiz..tuna ismini de cok begeniyordum mesela ama ton baligi demek ingilizcede,, okadar cok isim elemek zorunda kaldik ki oyuzden..

hıımm hazel va eymen.. süpermiş...

menhaba arkadaşlar.bugunlerde biraz dinlenerekgeçirdim.bir kaç gun üzücü geçti bizim için 2-3 gün kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim.moralim bozuktu sürekli dinlenerek geçirdim.çok şükür bugun kanamam durdu bebekte iyi derin bir nefes aldık ama doktor yinede dikkatli ol dedi.sizler nasılsınız herşey yolunda degilmi

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. umarım bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsın..

selkie hayırlı olsun canım. keseyi görmek için erken daha. sen stres yapma, olumlu düşün, herşey yolunda gider o zaman ;)

Son düzenleme:
Canım benim aşkolsun ne demek. Sen çok uğraşacaksın ama. Üzüldüm bak şimdi. Önemli gördüğün noktaları da paylaşsan olur bizle. O kadar uğraşma.

olsun canm ne kadar cok sey ögrensek bizim için okadar kar deilmi. Bilinçli hamile olalım deilmi .

canım bende dün gittim 4 hafta 6 günlük karından ultrasonla baktı
kese 10 mm dedi bende fetusu göremedim diye oturdum agladım
ama üzülme sakın herkesin bünyesi farklıymış
yalnız dikkatli ol akıntında kanlanma yada kahverengilik görürsen hiç tereddütsüz doktora git
allah yaşatmasın canım benim ama sen dikkatli ol yinede
sancın var mı?

canım işte benimde akıntımda kanlanma var biraz dün o nedenle hemen gittim dr ye,kan aldı benden test için birde progestan ilaç verdi,keseyide göremedik,şu anda çok endişeliyim o nedenle,dış gebelik veya düşük yapıyor olabilirsin dedi,yarın yine gideceğim dr ye, ama içim hiç rahat değil!

Selkie sen içini ferah tut. Herşey olacağına varır. Bak "bu günün tekrarı yok" demişsin sen kendin. Olumlu düşün. Kese oluşmayacaksa zaten oluşmaz. Oluşacaksa da oluşur. Henüz erken. Doktorun da sanırım beklemede kalmayı tavsiye ediyor. Hayırlısını dileyelim. Herşey netleşene kadar sen olumlu düşün ki için temiz kalsın. Bende de şimdi kesenin içindeki canlanacak mı endişesi var, o olunca başka bir endişe... Peşi sıra bir sürü şey herkes için geçerli. Sen içini ferah tut.

inşallah meleğin seninledir selkie'cim. hayılısını diliyorum..
canım rahat ol biraz.. bünyeni rahat tut.. kendini daraltma..
doktorunu dinle, güven ne diyorsa.. beklenecek demişse beklenecektir :)

Selkie sen içini ferah tut. Herşey olacağına varır. Bak "bu günün tekrarı yok" demişsin sen kendin. Olumlu düşün. Kese oluşmayacaksa zaten oluşmaz. Oluşacaksa da oluşur. Henüz erken. Doktorun da sanırım beklemede kalmayı tavsiye ediyor. Hayırlısını dileyelim. Herşey netleşene kadar sen olumlu düşün ki için temiz kalsın. Bende de şimdi kesenin içindeki canlanacak mı endişesi var, o olunca başka bir endişe... Peşi sıra bir sürü şey herkes için geçerli. Sen içini ferah tut.

aynen öyle.. pozitif düşünelim.. pozitif olsun her şey..

selkie seninde ikinci gebelik degilmi..benimde ikinci gebelik

inşallah meleğin seninledir selkie'cim. hayılısını diliyorum..
canım rahat ol biraz.. bünyeni rahat tut.. kendini daraltma..
doktorunu dinle, güven ne diyorsa.. beklenecek demişse beklenecektir :)

aynen öyle.. pozitif düşünelim.. pozitif olsun her şey..

evet benim 2. gebeliğim 5 yaşında oğlum var,yalnız oğlumda hiç bir sorun yaşamadım,karnım çıkana kadar hamile olduğa sahit isterdi,adet kesilmesi dışında hiç bulantı gibi şeylerde yaşamadım.şimdi 2. bebekte böyle olması beni korkuttu açıkcası...

sakin olmaya çalışıyorum....

Back
X