Slm en şirin şubat anneleri , a.s.
Herkese günaydın diyorum benm için gün yeni aydı çünkü :) .Geçmişi okumaya çalıştım ama herbirinize bişeyler yazmaya kalsam aksama kadar yazar dururum heralde. Bi arkadasımız burçundan bahsetmişiz bebeklerimizin benim bebeğimde kova olacakmıs

Hani bi söz vardırya sevmediğin ot dibinde bitermiş diye aynen öyle heralde. Çünkü kova insanını pek sevmezdim. Belki aranızda kova burcu olanlar vardır . Onlardan şimdiden özür diliyorum benm ki sadece gördüklerimden dolayı .
Çünkü eski erkek arkadasım kova burcundan dı çok yönlü kişilik leri vardır, ve onları anlamak zordur.
Neyse sonucta evladımız .
İsim konusuna gelince ben liste yapmaya başladım bile hoşuma gidenleri anlamları ile birlikte yazıyorum
Sonra içinden secerim artık.Fikir olsun isterseniz isimleri size deyazarım:)
Liste ye tahmini dogum tarihim 6 şubat
yaş 23 2 hafta sonrada kontrolüm var :) onlarıda eklermisiniz canm ?
kıslar bulantıları olnalara bir tavsiyede bulunacagım.
Ben çünkü hiç bişey yiyemiyordum devalmu kusuyordum ve artık kan kusmaya baslmamıştım . Doktorum bulantı ilacı verdi ve küçük tavsiyelerde bulundu. Sabah yataktan kalkarken acele kalkmayın yavas yavas yatak ta döne döne kalkın, ve basucunuzda kraker bulundurun.Bir iki tane atıştırın.Katı şeyler tüketin simit , kraker , ekmek arası gibi .İçinizi bulandıran şeylerden uzak durun .Yemek kokularından tiksiniyorsanız yemek yapmayın.Eşiniz , anneniz, kayınvalideniz , size yardımcı olsun . Kokusuz seyler tüketmeye calışın .Meyve gibi . En önemlisi az az ama sık sık yemek yiyin.Bir simiti bir oturuşta yemek yerine yanına bir ayran ile onu 3 defada yada 4 defada tketmek sizin mide bulantılarınıza aza indirecektir. Deneyin görün. Ben bi kaç gündür şükür olsun ki cok iyiyim. Midenizi ne ne çok boş , ne çok dolu tutmayın.Benden size tavsiye kuşlarım a.s.