2010 Şubat Anneleri

selkie hersey allahtan canm . Sen ümidini yitirme .Bekle sadece.
Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm okadar cok aglamıştımki birdaha bebeğim olmuyacak korkusuna bile kapılmıştım. Yüce rabbim herseyin en iyisini biliyor. Sağlılklı olsaydı bebegim bizimle olurdu demekki deilmiş . Şimdi allah bana 1 kes daha anne olma fırsatı verdi. Şükür olsun. Şöyle düşünün kızlar bebegimize bişey olacaksa bu aylarda olması daha iyi aylar gectikce her birimiz daha cok alısacak ve daha cok üzülecek. Yinede bebeklerimizi allah korusun.Allahım sağ salim kollarımıza almayı nasip etsin.

kızlar sıcaklardan herkes bayıldı galiba kimsede ses seda kalmadı

Bayılmadım ama bayılmış gibi oldum . Çok sıcak burası birde calışmak zorunda olunca insan daha zor oluyor hamilelik. İnternet cafe işletiyorum ben ve bir sürü velet dolu cafede sıcaklarda ter kokusu falan ıyyyyy :olmaz::olmaz:
Kaç kez cıkarttıgımı hatırlamıyorum bile sıcak mıcak dinlemiyorum kapının önüne atıyorum kendimi. Allahım sen bana dayanma gücü ver.:Saruboceq:

selkie hersey allahtan canm . Sen ümidini yitirme .Bekle sadece.
Ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm okadar cok aglamıştımki birdaha bebeğim olmuyacak korkusuna bile kapılmıştım. Yüce rabbim herseyin en iyisini biliyor. Sağlılklı olsaydı bebegim bizimle olurdu demekki deilmiş . Şimdi allah bana 1 kes daha anne olma fırsatı verdi. Şükür olsun. Şöyle düşünün kızlar bebegimize bişey olacaksa bu aylarda olması daha iyi aylar gectikce her birimiz daha cok alısacak ve daha cok üzülecek. Yinede bebeklerimizi allah korusun.Allahım sağ salim kollarımıza almayı nasip etsin.

çok doğru söylüyorsun canım....:1hug:

selkie bence de moralini bozma
ben de adetimin ikinci gününde gittim doktora
kan testi yaptı, şu anda fiziksel hiçbir şey görülmez dedi.
pazartesi gelmemi söyledi
inşallah bebişlerimiz iyidir canım sen rahat ol
bu arada bende de hamilelikle ilgili hiçbir rahatsızlık yok şükür ama bu normal sanırım bu aylarda
olumlu düşünelim bence hihoyyyt

selam kızlar taşınma ,şlerimden giremiyorum nete bile
bi süre aranızdada olamıcam hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın canlar

evet benim 2. gebeliğim 5 yaşında oğlum var,yalnız oğlumda hiç bir sorun yaşamadım,karnım çıkana kadar hamile olduğa sahit isterdi,adet kesilmesi dışında hiç bulantı gibi şeylerde yaşamadım.şimdi 2. bebekte böyle olması beni korkuttu açıkcası...

sakin olmaya çalışıyorum....

çalışmaaa.. sakin ol :)
senin elinde 5 yaşında canlı bir de oyuncak var.. al eline, yoğur onu :) oyna oyna... düşünmemeye çalış..
her ne olacaksa, hayırlısı olsun...
erken dönem düşüklerin büyük çoğunluğunda, döllenen yumurta ya da dölleyen spermde sorun olduğundan dolayı, kromozom bozukluğu meydana geliyormuş. o sebeple de, daha rahme bile düşmeden genelde, ya da ilk 2-3 hafta içinde düşük meydana gelebiliyormuş.
doğal seleksiyon yani.

ben bunu2 kez yaşadım. hayırlısıymış demekki. sağlıksızmışlar ki, gittiler.. büyüyemediler. şimdi de 9 . haftamızdayız... hayırlısını diliyorum hep.. sağlıkla nasibimizde varsa, bu çocuk bizim evimize gelecektir... buna inanıyorum ben.
sen de ilahi güce güven mutlaka, kendini bırak.. rahat ol... oki doki?

bayılmadım ama, ben kaçtım şu anda.
uyuyacağım azıcık. çok başım ağrıdı birden...

:roflol: :roflol: :roflol: bayılmamışlar bence.. ben yokum diye sustu herkes... :roflol: kızlarr.. şaka bi yana.. ben 80-89 kilo arası zayıflama topiğindeyim normalde.. ama oraya burdan daha az uğruyorum inanın... burda muhabbet daha iyi,samimi,devamlı.. laf aramızda he.. şişşştt kaydirigubbakcemile3 laf etmesinler diye 1 saattir fln ordaydım ama duramadım aklım burda geldim yine.... uyumaya giden annişlere iyi uykular diliyorum... opuyorumnanaktan

selkie bence de moralini bozma
ben de adetimin ikinci gününde gittim doktora
kan testi yaptı, şu anda fiziksel hiçbir şey görülmez dedi.
pazartesi gelmemi söyledi
inşallah bebişlerimiz iyidir canım sen rahat ol
bu arada bende de hamilelikle ilgili hiçbir rahatsızlık yok şükür ama bu normal sanırım bu aylarda
olumlu düşünelim bence hihoyyyt

benimde işte geçikmenin 3. günüydü,belki o nedenle çıkmamış olabilir dediğin gibi,inşallah böyle sorusuz geçirirsin hep gebeliğini

çalışmaaa.. sakin ol :)
senin elinde 5 yaşında canlı bir de oyuncak var.. al eline, yoğur onu :) oyna oyna... düşünmemeye çalış..
her ne olacaksa, hayırlısı olsun...
erken dönem düşüklerin büyük çoğunluğunda, döllenen yumurta ya da dölleyen spermde sorun olduğundan dolayı, kromozom bozukluğu meydana geliyormuş. o sebeple de, daha rahme bile düşmeden genelde, ya da ilk 2-3 hafta içinde düşük meydana gelebiliyormuş.
doğal seleksiyon yani.

ben bunu2 kez yaşadım. hayırlısıymış demekki. sağlıksızmışlar ki, gittiler.. büyüyemediler. şimdi de 9 . haftamızdayız... hayırlısını diliyorum hep.. sağlıkla nasibimizde varsa, bu çocuk bizim evimize gelecektir... buna inanıyorum ben.
sen de ilahi güce güven mutlaka, kendini bırak.. rahat ol... oki doki?

bayılmadım ama, ben kaçtım şu anda.
uyuyacağım azıcık. çok başım ağrıdı birden...

canım inşallah sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin...
dediğin gibi hayırlısı olsun....rahatım biraz daha ...

selkieciğim üzülme birtanem
sakın kendini sıkıntıya sokma
2-3 günde belli olur zaten durumun
hepimiz yaşıyoruz bunları allah sana sağlık sıhhat versin
bebegin umarım sağlıklı bir şekilde oluşur göbişinde
bizi bilgilendir mutlaka gelişmelerden
kanaman ve sancın hızlanırsa sakın bekleeme pazartesiyi
hemen doktora git

selkieciğim üzülme birtanem
sakın kendini sıkıntıya sokma
2-3 günde belli olur zaten durumun
hepimiz yaşıyoruz bunları allah sana sağlık sıhhat versin
bebegin umarım sağlıklı bir şekilde oluşur göbişinde
bizi bilgilendir mutlaka gelişmelerden
kanaman ve sancın hızlanırsa sakın bekleeme pazartesiyi
hemen doktora git

canım kananda azalma var bugün düne kıyasla ama kasıklarım işte biraz sancı var...yarın gdicem ben dr ye,tekrar bakacak,mutlaka yazarım zaten....

selam kıslar nasılsınız
ben bugün dayanamayıp gittim doktora bebişimi görürüm ümidiyle normalde pazartesi gel dediydi.ama bugün gittim tahlillerimin hepsi normal ama ultrasonda göremedim bebeğimi sadece kesem göründü haftaya gel bakalım dedi.içim hiç rahat değil.normalmi bu durum sizce. bu arada 6 haftalık hamileyim

kızlarr ben yemek yapıp gelene kadar kimsecikler kalmamış... :))

haber vermek istedim.. büyük ihtimalle bu akşam kocişim geldikten sonra kayınvalidemlere (köye) gidicez... pazar akşamı dönerizdiye düşünüyorum ama nasip bakalım.. kiraz toplama zamanı malumm... bayaca kiraz,vişne ağacıfln var.. hep hazıra yemek olmaz demi ? :)) accık çalışalım.. pazartesi görüşürüz... öptüm hepinizi.. özlicem sizi..

ayy ne kafiyeli oldu hahhaa :))) gidicem dedim amabide gitmiyomuşum.. o zaman da akşam girerim yine :))
byyy...

selam kıslar nasılsınız
ben bugün dayanamayıp gittim doktora bebişimi görürüm ümidiyle normalde pazartesi gel dediydi.ama bugün gittim tahlillerimin hepsi normal ama ultrasonda göremedim bebeğimi sadece kesem göründü haftaya gel bakalım dedi.içim hiç rahat değil.normalmi bu durum sizce. bu arada 6 haftalık hamileyim

kaç haftalıksın canım sen?inşallah bebeğinide görürsün bir an önce!

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ........ geçmişi okuyakadım kızlar haberlerden haberim yok:((
iki gündür bulantılarım var keyifsizim biraz benimkilerde yeni başlıycak galiba..............

selam kızlar nasılsınız,

caneylom geçmiş olsun cnm,

ebruli bende kimse yok galiba diyordum iyiki geldiniz kızlar

kizlar hosgeldiniz, gecisi okudum da hepsi aklimda kalmadi tam olarak selkie cnm sikma canini, hayirlisiysa olur insallah. moralini yuksek tut,

kizlar valla size bu sicaklarda kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun.. benim simdilik tuzum kuru burasi kara kis. ama son ayim benimde yaza gelicek burda.ozaman napicam simdiden kara kara dusunuyorum..buranin sicagi da az buz degil basladi mi 40in altina dusmez..zaten gobisim olcak kocaman bide benim eller ayaklar normalde siser son ayda hic dusunemiyorum.. Allahim ozaman kadar saglikli bir sekilde geleyim de dayanma gucunu Rabbim verir..

Back
X