sütle ne alakası varmış anlamadım bacak çekiliyor ayrıca inceden kramplarda giriyor.bunlar olağan şeylermiş ben dr sordum benimde bacağımda kasılma oluyordu normal 4-5. ayında uykuda kraplar başlıyacak dedi.herkesde aynı olmuyor malesef banada çok derler aa ben hiç kusmadım ben çok rahattım senin gebeliğin ne değişik serumda aldın sanki naz yapıyorum ilgi manyağı sanıyorlar beniki hiç değilimdir.walla hiç çekinmedim kaçkez tersledim o sizsiniz bu benim aynı çoçuğu doğurmayacaz herkesde farklı işte diye sıkıysa birdaha söylesin.insanın canı sıkılıyor gerçekten sanki çok meraklıyız yiyip kusmaya aslak gibi 5 karış surat uykusuz halsiz dolaşmaya tersle sende bosver sıkma canını zamanı gelince yersin. 1 haftada 3 kilo verdim 10 kilo serum yedim banamısın demedi yeni yeni bulantılar azalıyor hiç dert etme salla gitsinklava:
klava:
klava:
valla haklısın herkes yemiyorsun diye beni suçluyor
yakındır bende isyan edecegim ama direniyorum
bir geçse şu bulantılar soracagım onlara
sürekli canım onu istiyor bunu istiyor diye işkence edeceğim :lepi:
bu sefer onlar düşünsün bakalım
Bel ve kalçalarda ani batma şeklinde görülen ağrılar, bir tehlike işareti olabilir mi ?
Bu şikayete rahmin büyümesi sonucu bel ve bacağa giden sinirlere baskı oluşması yol açar. Çoğu gebe, bu durumdan korkmaktadır. Korkulacak bir durum değildir.
Dinleme ve ağrılı bölgeye masaj gebeyi rahatlatır.
Ayrıca gebeliğin sonuna doğru, doğum zamanına yaklaştıkça çatı kemikleri arasındaki eklemlerde ve bel omurları arasında ki eklemlerde de gevşemeler olur. Bu gevemeler de bel ve kalça ağrılarına yolaçar.
bilgi için sağol canım zaten agrılar kas çekilmesi şeklinde
yani sinirlerde bir problem var çok sık değil şükür ama
ben herşeyden korkuyorum
bence de ne kadar tuhaf bu kadinlar.yanlis anlamayin arkadaslar ama birseyden dert yaninca uzayli gozuyle bakiyorlar ya..sanki sen hic hamileliginde sorun yasamadin, miden bulanmadi, hic uyumadin sanki...yeni nesiliz ya onlara gore isimiz gucumuz naz..
evet canım ya aynen uzaylı gibi davranıyorlar
nasıl yani niye miden bulanıyor?
yemek yemezsen çocugun gelişmez
sen o çocuğu doğuramazsın
offf ya
kimse demiyor yazık bu kıza onca kilo verdi
birde iki can taşıyor artık psikolojisi nasıl?
ne hissediyor?
anca yememe takmışlar
başka dertleri yok sanki lülülülülülü
yook öğrenmedim meraktan çatlıcam vallaha... senin durumunda aynı galibaCADIARZU
yok canım ya ögrenemedim
çarşamba çagırdı doktor
ense kalınlığı ikili test dedi
umarım söyler cinsiyeti
farketmez saglıklı olsun kız erkek
ama insan çok merak ediyor yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bizi bir bu büyükler anlamıyor bir de doktorlar :1no2:
fikirevi üzülme bende doğru düzgün birşey yiyemiyorum ağzimda uçuklar çıktı vitaminsizlikten ama ne yapayım yıyemıyorum istememmı bebişim en iyi şeyleri alsın gerçi dr.da zorlama kendini dedi...bizde daha sonra telafi ederiz ne yapalım.
inşallah canım deli gibi yiyip onları sinir edicem
görecekler
onlar dur diyecek bu sefer
ah cnm benim inanki atlaticaz bu donemleri..ben de 2 hafta da 1,5 kilo vermisim yemek yiyemiyorum ki alayim ama drum telaslanma dedi simdi zaten sende ne varsa onu kullaniyo dedi..insallah soyle guzel guzel doya doya yemek yiyebilecegimiz zamanlarimiz yakinda gelcek. kaydirigubbakcemile5
banada doktorum öyle dedi 9. haftada 4 kilo vermiştim ama 13te kilo almadan gelme dedi
hiç bilmiyorum
inşallah almışımdır biraz
herkese pantolonları olmuyor
benimkiler düşüyor üzerimden
bir göbegim belirginleşti azda olsa
ama 6 haftaık bir arkadaşım var gören ona 4 aylık bana 4 haftalık diyor
benimde moralim bozuluyor senağlama