Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet kafa dolu olunca uyku sorunu oluyor bendede var
ben koca gece kabuslar görüyorum hergün ama sıkıntılı halde uyanyorum gece karnım taş gibi olmuş bebekte sıkıntıdan etkileniyor sanırım.
son aylarına bırakma nazlanmayı hemen başla canım :)
canım sana bişiy sorucam medicale gittinya Ahmet beye odasındaki usg renklimi cd veriyomu bide ne kadar ücret ödedin ?
Seldacım resimlerine baktım oğluşunla çok tatlısınız maşallah,
Aryacım doktorlar kilo konusuna takılmayın diyor bence gayet normal
günaydın canım.
ay kızlar ne marifetli komşularım var benim ya.
bu saatte yemek pişiriyor komşumun biri
mis gibi kokuyor maşallahh maşallahh.
kızlar bişey sorucam hastane çantanızı ne zaman hazırlıyacaksınız
esmacım bu boya işi bizi mahvetti odayı maviden pembeye döndürmek için 4 kat boya sürüldü o bitti bu sefer başka tadilatlar başladı. annemler bende. böyle olunca çok istememe rağmen buraya hiç bakamadım. sen nasılsın iyi misin.
bu arada ben de sabaha karşı 5.30 6 civarı hortluyorum
günaydın kızlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır
aryacım ayrıntılı ultrasonun nasıl çıktı memnun kaldın mı dr dan?
bu liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar ben yarene rica ettim ama listede halen erkek görünüyor bebişim
günaydın canım.gunaydin tum annelere nasilsiniz az esliye bakim dedim icinden cikamadim
kızlar bişey sorucam hastane çantanızı ne zaman hazırlıyacaksınız
esmacım bu boya işi bizi mahvetti odayı maviden pembeye döndürmek için 4 kat boya sürüldü o bitti bu sefer başka tadilatlar başladı. annemler bende. böyle olunca çok istememe rağmen buraya hiç bakamadım. sen nasılsın iyi misin.
huu seçil sesimi duymuyor musun, dr dan memnun kaldın mı nasıl geçti diye soruyorum
liste güncellemeyi kim yapıyor arkadaşlar
canım bende oraya gidicem deniycem ama medicalde doktor odasındaki usg renkli boyutlu sandım bahar hastanesinin usg si karıncalı tv gibi oraya gitmicem ondan zaten özel hastaneye sadece usg de bebeğimi görebilmek için gidiyorumcnm ben özeline gittim 100 verdim 2 hafta sonra ücretsiz kontrol olucam özelinde yine son haftalar özelin de kontroller hep ücretsiz.cd verdi 4 boyutlu ultrasyonu doopler cihazı var çok net görüyorsun.medicalde muayene ücreti 30 tl miş ordaki ultrasyonuda güzelmiş die duydum ama 4 boyutlumu bilmiyorum.yanlız özelde baksın ssk da baksın aynı özeni gösteriyormuş.ordada kontrol hakkın var.ben çok sevdim dr tavsiye ederim insana güven verio.
.
canım bende oraya gidicem deniycem ama medicalde doktor odasındaki usg renkli boyutlu sandım bahar hastanesinin usg si karıncalı tv gibi oraya gitmicem ondan zaten özel hastaneye sadece usg de bebeğimi görebilmek için gidiyorum
arayımda randevu alayım biran önce
gunaydin cagirgozlu tatlım bende 27 puan var ama gorunmuyor sendeki gibi ne alla bilirsin diye ben bu isi anlayamadim
çakırgözlü sağol canım ama haftaya gidicekler gene kalcaz sap gibi :)
esma aa adını koydunuz mu kız maşallah maşallah adıyla büyüsün
günaydın kızlar...
SELDA cım resimler çok hoş maşallah...