Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun kalmana çok sevindim canım, maşallah kızımıza daAllah bol bol sağlık sıhhat versin ikinize de. Valla doğruluk payı var söylediklerinde. hele şu aralar başka bir dr doğum iznine ayrıldığı için onun hastaları da paylaştırıldı. cemile hanımın hali perişan. ama gene de bu dr la girerim inşallah doğuma, bütün takiplerimi o yaptı.
biz oda takımı aldık, bakarken o kadar çok yer gezdik anlatamam. en çok bunda yoruldum. çilekten aldık en sonunda. ekimin 15 inde getiricekler.
medicaldeki usg nasıl bilmiyorum cnm ama bir arkadaş güzeldi yazmış.bizim sitede.medicalde ssk ya bakıyor sonuçta bahar hiç ücret almıyormu?
kızlar 20. haftadan sonra preeklampsi riski başlıyor hamilelerde. Allah hiçbirimizi karşılaştırmasın ama gene de ön belirtileri okuyun riske karşı hazırlıklı olun.
kızlar 20. haftadan sonra preeklampsi riski başlıyor hamilelerde. Allah hiçbirimizi karşılaştırmasın ama gene de ön belirtileri okuyun riske karşı hazırlıklı olun.
çakırgözlü bizde de öyle canım. ismi ipek ya da inci olucak ikisinden biri.. ama arada gene güzel isimler buluyoruz cansu gibi.
Canım sağol..
Kızlar benim amiyosentes sonuçlarını bugün alacaktım biliyosunuz.. ama arata bayram tatili girdiği için çıkmadı demişler eşime.. ben gidemedim cesaret edemedim..o gitmişti.
Cuma günü alacağız inşallah iyi sonuçları
Bide hastane çıkışı alırken neye dikkat etmeliyiz. bunlar çeşit çeşitmi alan varmı aranızda
Hayırlısı olsun odacığı cimcimenin bizde bakmaya çıkıcaz aama ben yürüyemiyorum kalçamda ve bacağımda daha şimdiden sinir sıkışması oldu.eşim beşik yerine park yatak alalım dio.kullananlar onların daha kullanışlı olduğunu sölüolar.cemile hnmı bende sevviyordum ama kadın dr lar işin gerçeği erkekler kadar detaylı ilgilenmio.ben çok dr denediğim için bunu anladım.ama acıbademde doğurma şansım olsaydı bende kesinlikle değiştirmezdim bencede değişme sen.
çakırgözlü sağol canım ama haftaya gidicekler gene kalcaz sap gibi :)
esma aa adını koydunuz mu kız maşallah maşallah adıyla büyüsün
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...iz/272148-bursa-drahmet-yilmaza-gidenler.html
ESSAMAYİT
cnm bak dr hakkında burdan fikirleri okuyabilirsin.
evet isim verdik babası beğendi bende çok beğendim güzelmi oğlumun ismi teyzesi
günaydın cnm.ben 7.ayda hazırlarım herhalde.sen ne zaman hazırlıcaksın?
s
ya geçmiş olsun canım hareket ederken çok dikkat etmen lazım. bende de kuyruk sokumumda var. doğumu etkiler mi bilmiyorum daha soramadım.
çok beğendim esmacım uyumlu hoş bir isim bulmuş babası. Sağlıkla sıhhatle adıyla büyüsün
seçil siz isim buldunuz mu?
Canım sağol..
Kızlar benim amiyosentes sonuçlarını bugün alacaktım biliyosunuz.. ama arata bayram tatili girdiği için çıkmadı demişler eşime.. ben gidemedim cesaret edemedim..o gitmişti.
Cuma günü alacağız inşallah iyi sonuçları
Bide hastane çıkışı alırken neye dikkat etmeliyiz. bunlar çeşit çeşitmi alan varmı aranızda
sağol tatlımmm
kızlar ben çıkıyorum.
yemek yapacam 1-2 saate gelirim.
yemegi yapıpı koyunca aklım rahat ediyor.
görüşürüz
çok beğendim esmacım uyumlu hoş bir isim bulmuş babası. sağlıkla sıhhatle adıyla büyüsün
seçil siz isim buldunuz mu?
canım valla bende 7.ayda hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz demi canım işi sağlama almak lasımm